Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Premium aciu zu straipsniuka smile.gif Tai mano pulsas sportuojant turetu but apie 120-140, bet as kiek tikrindavau ji tai ne karto net 100 nebuvau pasiekus unsure.gif Kazin kodel jis pas mane toks mazas g.gif
Atsakyti
O as neziuriu pulso ax.gif
Atsakyti
o aš pulsą seku, nes prie rekomenduotino geriausiai deginami riebalai ir svoris greičiau krenta . man tenka 65 % ir 125 mirksiukas.gif būna, kad tikrai pakyla ( dažniausiai) pasitaiko ir daug maž laikyti tiek rekomenduotina riba mirksiukas.gif

vis dar neminu savojo elipsinio doh.gif tik kitą savaitę nusimato pakartotinis vizitas dėl nugaros doh.gif o rezultatai dar kitą doh.gif numirsiu nuo tokios ilgos pertraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 02, 16:56)
vis dar neminu savojo elipsinio  doh.gif  tik kitą savaitę nusimato pakartotinis vizitas dėl nugaros  doh.gif o rezultatai dar kitą  doh.gif  numirsiu nuo tokios ilgos pertraukos  doh.gif

Laikykis ir sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
Irmulia, nieko, naudokis siokiu tokiu poilsiu ir sveik 4u.gif

paskaitinejau apie lygius, pulsus.
as kai tik nusipirkau, tai iskart pradejau nuo 2 lygio, nes pirmas man pasirode per lengvas. dabar minu 4-5-6 pakaitom. bet kaip suprantu, kiekvieno treniruoklio ir tie lygiai skirtingi.

i pulsa irgi nekreipdavau demesio. bet dabar atkreipsiu demesi. nejauciu, kad jis ten lb jau smarkiai varytu. tai kazkaip nesureiksminau jo.

tik kad idomiai tas, kad kartais pasportavus as bunu baltut baltutele g.gif nzn ar cia sveika taip? nes man kazkaip atrodo, kad zmogus po sporto turi buti iraudes. o as dazniausiai atvirksciai - isbalu blink.gif
Atsakyti
Del puslo, tai mano galva, sitie musu buitiniai elipsiukai turi nevisai tiklu pulso matavimo jutiklius. Tarkim, kai lankiausi Impulse, ant elipsiuku pasiekdavau 180, o ant saviskio dabar vos iki 140 datempiu. Todel manau, jei kam yra svarbu stebeti savo pulsa, reiketu dapirkti koki tikslesni aparaciuka, buna ju ivairiu.

Langoza, ir man panasiai, po 1 valandos sporto atrodau kaip popierius, MB visada klausia ar gerai jauciuosi, ar neketinu kartais nualpti lotuliukas.gif Tai vat ir man idomu kodel taip g.gif Nors siaip po sporto jauciuosi netgi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
va, radau koki straipsniuka lotuliukas.gif

Ispanijos Universiteto mokslininkai, atlikę eilę testų, padarė išvadas, kad pusė litro alaus po sporto pratimų ir fizinių krūvių greičiau ir geriau atstato organizme vandens balansą, nei paprastas vanduo.

Tyrinėtojai atliko kelis eksperimentus su 25 savanoriais. Mokslininkai tvirtina, kad cukrus, druska ir angliarūgštė - alaus sudedamosios dalys, padeda skrandžiui geriau įsisavinti skystį. Be to angliavandeniai, patenkantys į organizmą, atsistato, kai buvo netekti po fizinio krūvio.

reik alaus uzsipirkti, kad kasdien po sporto po butelaiti ikalti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2010 11 29, 18:29)

beje jei sportuojat kasdien , būtina vartoti papildų.. aš papildomai geriu Pankalį - kalio  ir magnio papildai. Itin tinka sportuojantiems, kurie prakaituodami būtent tas medžiagas greičiausiai ir praranda.

beje, sis pankalis tai vaistinese ar spec. sporto papildu parduotuvese ?

anksciau geriau magni, bet pabaigiau. reiktu toki nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 03, 13:08)

beje, sis pankalis tai vaistinese ar spec. sporto papildu parduotuvese ?

anksciau geriau magni, bet pabaigiau. reiktu toki nusipirkti.

vaistinėse smile.gif ..

o dėl alaus ... smile.gif reik turėt uomeny biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik penktadienis, gal po sporto alaus butu visai ir nieko drinks_cheers.gif
Atsakyti
alus.... po sporto?.... g.gif lotuliukas.gif na gal, ko tik tie mokslininkai neišradinėja lotuliukas.gif aš lieku prie vandens mirksiukas.gif - man jis mielesnis už alutį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 03, 11:08)
Ispanijos Universiteto mokslininkai, atlikę eilę testų, padarė išvadas, kad pusė litro alaus po sporto pratimų ir fizinių krūvių greičiau ir geriau atstato organizme vandens balansą, nei paprastas vanduo.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 03, 13:56)
alus.... po sporto?....  g.gif  lotuliukas.gif  na gal, ko tik tie mokslininkai neišradinėja  lotuliukas.gif  aš lieku prie vandens  mirksiukas.gif - man jis mielesnis už alutį  biggrin.gif

as irgi prie vandens biggrin.gif nes jei kasdien alumi po sporto megausimes, busim grazios lieknos alkoholikes hihihi.gif dar idomu, kodel moksininkai nepabreze, kad alus kelia apetita ir mazina saiko pojuti biggrin.gif
Nezinau kodel po sporto bunat baltos g.gif As tai kad ir kokia baltaode, pasportavusi bunu raudona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 03, 18:10)
Nezinau kodel po sporto bunat baltos g.gif As tai kad ir kokia baltaode, pasportavusi bunu raudona doh.gif

drinks_cheers.gif aš irgi paraudusi mirksiukas.gif
Atsakyti