Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Sveikos 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 04, 12:52)
na ką  verysad.gif  nuo 55,6 kg (nuo praeito savaitgalio) vėl šoktelėjo iki 57 kg  doh.gif 
truputį guodžia tik tai, kad bendroje visomuje reikia nusipurtyti likusius 4 kg  rolleyes.gif  g.gif

man irgi soktelejo iki 58.4 ir nesuprantu kodel unsure.gif

QUOTE(Gabija_P @ 2010 12 05, 11:12)
Sveikos, ar priimsite ir mane i metaciu svori gretas

dar is tevu namu pasimsiu ab rocketa pilvukui ir gal bus geru rezultatu:)

Sveika 4u.gif Junkis 4u.gif

o kas tas rocketas g.gif biggrin.gif

QUOTE(Gabija_P @ 2010 12 05, 16:10)
labai tikiuosi, kad reikalai pajudes i prieki, nes jau nebegaliu i save ziuret, vyras tuos pataps uz mane lengvesnis doh.gif

tai jei taip jautiesi, turesi uzsispyrimo ir pajudes reikalai mirksiukas.gif

QUOTE(Gabija_P @ 2010 12 05, 16:46)
kai anglijoj gyvenau, o ten svoris tai atrodo nuo oro auga,tai lankiau kluba, labai patikdavo elipsiukas:)

as gyvenu airijoj. tai as, thu thu thu, kokia atvaziavau cia pries keliata metu, tokia ir dabar esu. na, +- 1-2kg. bet siaip is pazistamu, tai koks 80% visi atvaziave cia priaugo daug kg. man asmeniskai cia maistas tikrai skanesnis nei LT. ypac darzoves ir vaisiai.
o kas priauga, tai kaltina visokias bandeles ir pyragus, kuriuos atvyke kerta kaip pasele lotuliukas.gif

QUOTE(premium @ 2010 12 05, 19:50)

Na as tik sestadieni poilsio diena pasidariau, nes nebespejau, bet diena labai daug vaiksciojau, tai vis kaloriju isnaudojau biggrin.gif O su maistu labai gerai tvarkausi, net nenoriu, porcijos labai mazos, ir renkuosi sveikesnius produktus, nes pora dienu skaiciavau kalorijas ir supratau, kad virsiju kaloriju kieki dar ir kaip!!!O rodos nedaug valgiau smile.gif

man sekmadienis poilsio diena. bet ir tai su vaiku prisivaiksciojau po miesta.
o sakyk, kiek stengiesi suvartoti tu kcal?
as ir sakiau, sia svte tiesiog pastebesiu, kiek mazdaug iseina kcal.
ir grieztai nevagysiu po 18 val. nes vakar irgi pasakiau sau, kad nevalgysiu, ir bac, 20 val dar uzkirtau lietuvisku lasiniuku mazyyyyyyyyti gabaliuka blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 05, 20:55)
Merginos, rytoj lipu ant savojo elipsiuko  bigsmile.gif  žiūrėsim, kaip kas nugara lyg gerai, bet nenoriu pridirbti, tad vėl mažinu laiką ir apkrovas  bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Langoza, apskaiciuoju savo BMR, gaunasi, kad man reikia sunauoti 1404. Tik cia negali buti labai tikslu, nes tai turbut priklauso ir nuo aktyvumo lygio g.gif Na bet mazdaug, tai as dar kokiom 200 sumazinu, kad svoris kristu. O dabar kiek tiksliai suvartoju, net negaliu pasakyt, as tik pora dienu skaiciavau, bet tai daug vargo, sverti kiekviena daikta, uzsirasineti, tai tik mazdaug susidariau vaizda koks kiekis produktu turi buti per diena ir manau tikrai nepadauginu. Vengiu organizmui nereikalingu produktu, kaip saldumynai, bulkos, nes sitie tik bereikalingu kaloriju priduoda. Cukraus ne, jokiu padazu, margarinu, grietiniu schmoll.gif
Grieztai nusistaciusi nuo kurios valandos nevalgysiu nesu, jei susivelinu vakarienes, o pilvas gurgia, tai nesikankinu, ir 8 kokia suvalgau jogurto ar morka sugrauziu. nieko. O vakar jau is viso gavosi velyvi pietus, o vakarienes nesvalgiau, tai pries miega apie pusrycius svajojau lotuliukas.gif
Bet svoris palengva tirpsta, kai gavau treniruokli, jis buvo 61.4, savaite sportavau, bet ir valgiau kaip nezinau kas doh.gif tai priaugau kila, na ir tada jau susigriebiau su maistu, ir va siryt, praejus nuo to beveik savaitei vel 61.1kg. Noriu 55 blush2.gif

ab rocketas, tai treniruoklis pilvukui mirksiukas.gif
Atsakyti
Premium, dekui. tas BMR man rodo, 1397.
tai as taip ir isivaizduoju, kad jei nori mesti svori, tai reiktu suvartoti i diena iki to BMR kcal kiekio. hm, bandysiu pasilaikyt kelias dienas 1200kcal. tik nzn kaip man pavyks biggrin.gif

as kai po gimdymo meciau svori, tai prisiskaiciau sm visokiu lieknejimu istoriju, ir mane lb ikvepe Ciocios Polios istorija. aisku, man reikejo numesti tik 8 kg, bet visgi emiausi skaiciuoti kcal. visko saziningai nesverdavau, bet pirmiausia atsisakiau bandeliu, kurias dievinau nestumo metu biggrin.gif riebaus maisto - padaziuku, grietineneliu, ir t.t. ir galiu pasakyti, kad nors praejo beveik 4 m, bet tuo metu tiesiog issiugdziau visiskai kitokios mitybos igudzius. mano seimoje visad buvo gaminamas riebus maistas, taip augau, pratus prie mamos riebiu kiaulienos kotletuku su padaziukais ir t.t. doh.gif kai meciau ta svori, pripratau valgyti kitaip ir po siai dienai nevalgau nieko su duona. nebent juoda duona su lasinukais blush2.gif stengiuosi nevalgyti jokiu picu, bet kartais sugriesyju su jom blush2.gif bandeliu, sausainiu nesu isvis dabar megeja. kartais vat ko norisi, tai sokolado, bet juk jis sveika, ar ne mirksiukas.gif biggrin.gif
kiaulienos mesos isvis nevalgau. meniu dazniausiai vistiena ir jautiena. ir dar esam megejai juros gerybiu. nieko, manau, susidorosim visos bendrom jegom biggrin.gif

siand jau padariau kelis pratimukus pilvui, atbegau 35 min su elipsiuku thumbup.gif
Atsakyti
sekmes, langoza smile.gif
na taip, tas skaicius reiskia, kiek reikia sunaudoti kcal, kad palaikytum gyvybines funkcijas ir kad islaikytum esama svori, o norint numesti reikia mazinti 100-200 kcal per diena. Bet kai pagalvoji, juk per diena ir daug kaloriju siaip sudegini, jos dega visada, o ir per treniruotes netenkama dar kokiu maziausiai 400, tai nedaug ju nesudegintu ir belieka g.gif Jei is vis lieka. Ir esu skaiciusi, kad po sporto metabolizmas dar pasparteja 1-2 valandoms, organizmas sparciau degina kalorijas.

Siandien bandau vel pasiskaiciuot. kiaulienos irgi nevalgau jau daug metu. Saldumynus tai as megstu, bet kazkaip dabar nesinori, neperku paprasciausiai, bet retkarciais suvalgyti gabaliuka sokolado ar torto irgi nieko baisaus. Kaip ir tos pacios picos ar kitokio nesveiko maisto. Bet kuo reciau ir kuo maziau. o kartais gi reikia save palepinti, aisku smile.gif

nestumo kg tai man patys nukrito per metus, tiesiog istirpo, o daug ju buvo, beveik 20 biggrin.gif Kitais gyvenimo periodais niekada nebuvau stora, ir dabar nesu, tik formas paslifuot reikia kaip reikiant ir apimtis ypatingai per kai kurias vietas sumazint!!! Bet niekada is dziusna nebuvau.

Koks jusu, mergaites, KMI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 gruodžio 2010 - 15:57
Mano KMI - 19 mirksiukas.gif nors kai kur rašo, kad būtų 66 kg idealus svoris blink.gif blink.gif doh.gif nu gal jei vien raumenys būtų ir nei vieno lašinuko g.gif biggrin.gif ... bet save prisiminus beveik 68 kg - šiurpas apima doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 14:49)
Mano KMI - 19  mirksiukas.gif  nors kai kur rašo, kad būtų 66 kg idealus svoris blink.gif  blink.gif  doh.gif  nu gal jei vien raumenys būtų ir nei vieno lašinuko g.gif  biggrin.gif  ... bet save prisiminus beveik 68 kg - šiurpas apima  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

jo, kazkaip ir man keistai visada atrode, man neva optimaliausias svoris butu 58 nepilnai g.gif bet sieksiu 55 butinai.
o tu tai atsargiai, jau beveik ant ribos, ar ne g.gif Nereikia ir perspausti, aisku, cia skonio reikalas irgi smile.gif bet kai kauliukai sviecia nelabai gal blush2.gif Netaikau cia tau, tik siaip sakau...
Ai, mano tai kmi 22.96 dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 gruodžio 2010 - 17:17
QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 16:49)
Mano KMI - 19  mirksiukas.gif  nors kai kur rašo, kad būtų 66 kg idealus svoris blink.gif  blink.gif  doh.gif  nu gal jei vien raumenys būtų ir nei vieno lašinuko g.gif  biggrin.gif  ... bet save prisiminus beveik 68 kg - šiurpas apima  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

bet kad 19 yra jau vos ne riba prie per mažo svorio unsure.gif

aš visada pradedu pergyvent jei svoris pašoka daugiau nei 2 kg .. dėl mažiau tikrai nepergyvenu. Gi ir PMS ir visokie mėnuliai ar galų gale sūresnio maisto pavartojimas gali turėti įtakos svoriui. Va pas mane po savatgalio 55,8 .Nors penktadienį buvo 54,5.. betgi aš suvokiu, kad per 2 dienas 2 kg lašinių neužauga smile.gif .. Savaitgalį leidau sau daugiau nei įprastai, o dabar vėl viskas grįš į savo vėžias blush2.gif ..svarbiausiai liguistai nereaguoti į tokius pokyčius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 gruodžio 2010 - 18:55
QUOTE(premium @ 2010 12 06, 17:16)
o tu tai atsargiai, jau beveik ant ribos, ar ne g.gif Nereikia ir perspausti, aisku, cia skonio reikalas irgi smile.gif bet kai kauliukai sviecia nelabai gal blush2.gif

taigi, kad kauliukai nestyro tongue.gif viskas normoje thumbup.gif tik sėdimoji perplati biggrin.gif taigi, ją ir siaurinu bigsmile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 18:51)
bet kad 19 yra jau vos ne riba prie per mažo svorio  unsure.gif

mirksiukas.gif riba yra mažiau nei 18, 5 mirksiukas.gif bet pagal tuos visus KMI turėčiau būti storulė doh.gif todėl jais nesivadovauju biggrin.gif
pvz. 53 kg - tai geriausia savijauta ir isvaizda man thumbup.gif to ir siekiu bigsmile.gif ( nors pagal KMI tai jau kritinė riba gaunasi : 17,71 - nesveikas liesumas skaitosi blink.gif )

taip kad visomis tomis formulėmis galima tik iš dalies vadovautis - reikia geriau stebėti save ir savo savijautą - tai geriausias rodiklis biggrin.gif

Tiesa, turiu vieną formulę, kurią tik sau pritaikiau : tarp ūgio ir svorio turi būti 20 skirtumas , man iki šio skirtumo nei daug nei mažai liko : - 4 kg mirksiukas.gif

Papildyta:

vis tik nemyniau šiandien elipsinio cray.gif MB prigrasė, kad net nebandyčiau kol iki galo visko neištyrė doh.gif taip kad ech... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 19:17)
Tiesa, turiu vieną formulę, kurią tik sau pritaikiau : tarp ūgio ir svorio turi būti 20 skirtumas , man iki šio skirtumo nei daug nei mažai liko : - 4 kg  mirksiukas.gif

kiek žinau šita formulė taikoma manekenėm smile.gif mano akimis tai nesveikai per mažai smile.gif.. bet išties kiekvienas turi savo viziją smile.gif Aš asmeniškai turiu kitą formulė . Man -110 nuo ūgio skaičiai atrodo sveikiausiai. ir praktiškai visiems mano aplinkoje tie skaičiai neatrodo dideli, o labai normalūs ..Pas mane dabar kaulai kiek styro per klubus.. jei man dar bent 5 nukrapščius aš tikrai neatrodyčiau sveikai doh.gif ... o ir aplinkiniai jau dabar burba, kad veidas per daug įkritęs unsure.gif

šiaip įdomu kokį rūbų dydį nešiojate šiuo metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 gruodžio 2010 - 19:31
O mano KMI 20,1 - normalus svoris rolleyes.gif Rubus nesioju XS.
Tas formules tai tikrai ne visiems tinka, priklauso nuo ugio.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 06, 20:04)
O mano KMI 20,1 - normalus svoris  rolleyes.gif  Rubus nesioju XS.
Tas formules tai tikrai ne visiems tinka, priklauso nuo ugio.

va ir pas mane tas pats smile.gif
Atsakyti
Turbut kai kuriuos galvoja, ir ka jos cia daro?? XS nesiuoja ir dar nepatinka kazkas biggrin.gif
Atsakyti