Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 19:28)
kiek žinau šita formulė taikoma manekenėm smile.gif mano akimis tai nesveikai per mažai smile.gif.. bet išties kiekvienas turi savo viziją  smile.gif Aš asmeniškai turiu kitą formulė . Man -110 nuo ūgio skaičiai atrodo sveikiausiai. ir praktiškai visiems mano aplinkoje tie skaičiai neatrodo dideli, o  labai normalūs ..
šiaip įdomu kokį rūbų dydį nešiojate šiuo metu?

taigi, kad tai ir yra labai individulaus dalykas mirksiukas.gif dydžiai - viršus - S,M, o apačia į M jau telpa (pagaliau biggrin.gif ) nors ir su tais drabužių dydžiais įvairiai būna mirksiukas.gif

kaip ir minėjau, visos formulės tai tas pats, kas horoskopai, jų neįmanoma taikyti visiems iki vieno žmonėms, nes visi yra skirtingi, skirtingo sudėjimo, proporcijų ir tt.t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 06, 14:56)
kai pagalvoji, juk per diena ir daug kaloriju siaip sudegini, jos dega visada, o ir per treniruotes netenkama dar kokiu maziausiai 400, tai nedaug ju nesudegintu ir belieka :

Koks jusu, mergaites,  KMI?

tas tai taip. juk kcal dega netgi miegant. bent jau taip esu skaiciusi unsure.gif

mano KMI, jei gerai pamenu, 19.

QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 15:49)
Mano KMI - 19  mirksiukas.gif  nors kai kur rašo, kad būtų 66 kg idealus svoris blink.gif  blink.gif  doh.gif  nu gal jei vien raumenys būtų ir nei vieno lašinuko g.gif  biggrin.gif  ... bet save prisiminus beveik 68 kg - šiurpas apima  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

va va, man keisti tie rasymai biggrin.gif esu skaiciusi, kad man 66 irgi butu idealu. bet pamenu ir save po nestumo 66 kg, tai nei patikau pati sau, nei patikau aplinkiniam hihihi.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 17:51)
.svarbiausiai liguistai nereaguoti į tokius pokyčius smile.gif

lengva pasakyti doh.gif
o jei rimtai, stengiuosi nereaguoti. as dar zinau ir save, kad ziema visada priaugu 2-3kg kaip taisykle. o pavasari jie automatiskai dingsta doh.gif tiesiog sia ziema lb jau noretusi nepriaugti tu keliu kg nors vienus metus biggrin.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 18:28)
Man -110 nuo ūgio skaičiai atrodo sveikiausiai. ir praktiškai visiems mano aplinkoje tie skaičiai neatrodo dideli, o  labai normalūs ..

šiaip įdomu kokį rūbų dydį nešiojate šiuo metu?

manau, sita formule is tiesu yra viena sveikiausiu. nes pagal ja ir zmones atrodo sveikiausiai.
as mielai irgi noreciau vadovautis ta formule. tada veidukas toks pilnesnis, grazesnis, bet vat kas nepatinka, kad jei -110 nuo ugio, tai atsiranda sonuose tie vadinami sparneliai is karto doh.gif cia mano ta silpnoji vieta. ir jei koks 1 ar 2 kg uzauga, tai butinai ant sonu doh.gif fuj...

o drabuziai tai mano s arba m, t.y. 8-10 UK dydziai.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 06, 20:48)
manau, sita formule is tiesu yra viena sveikiausiu. nes pagal ja ir zmones atrodo sveikiausiai.
as mielai irgi noreciau vadovautis ta formule. tada veidukas toks pilnesnis, grazesnis, bet vat kas nepatinka, kad jei -110 nuo ugio, tai atsiranda sonuose tie vadinami sparneliai is karto  doh.gif cia mano ta silpnoji vieta. ir jei koks 1 ar 2 kg uzauga, tai butinai ant sonu  doh.gif fuj...
o drabuziai tai mano s arba m, t.y. 8-10 UK dydziai.

šiaip mano svoris visada būdavo 53-56 kg ax.gif ( čia nesilaikant jokių dietų ir normaliai judant, neperdaug sportuojant )

taigi, pagal šią man gaunasi 63 kg doh.gif na patikėkite buvau kažkada prieš gerus 7 metus iki 62 kg užsiauginusi su saldumynais (nors tada gyvenimo būdas buvo gan judrus) - tai buvo tragedija didžiausia doh.gif : lašiniai šonuose tik styro, pilvas kybuliuoja doh.gif lotuliukas.gif žandai kaip pas kokį žiurkėną, kuris žiemai ruošiasi... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man keista , kai taip va rašot.. aš 63 sverdama niekada taip baisiai apie save negalvojau blush2.gif .. ir visada sulaukdavau aplinkinių komplimentų net tada smile.gif .. norėjau numest, bet kad būčiau lašiniais aptekus.. turbūt aš kitaip įsivaizduoju lašiniais apaugusį žmogų smile.gif .. Gal todėl, kad turėjau kažkada antsvorį nemažą ir man ir tie 63 kažkada buvo nedidelis svoris smile.gif ..
Atsakyti
Nemazai priplepejot ziuriu bigsmile.gif

Mano KMI 19,9 smile.gif O rubu dydis dazniausiai S, kartais M smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 21:29)
man keista , kai taip va rašot..

na, man tai buvo baisu žiūrėti į save po visų turėtų lieknumų, tad tai yra normalu mirksiukas.gif

tiesiog esu kritiška sau ir tiek mirksiukas.gif (ir dėl tos savybės, manau pavyko per gan trumpą laiką normaliomis sąlygomis atsikratyti tų nelemtų 12 kg ) niekada neleisdavau sau apsirengti trumpos palaidinės , kuri nedengia bambos dėl to kad, mano manymu, turėjau per apvalų pilvuką. doh.gif biggrin.gif Ir pvz. apsirengus kelnes šonuose lendantys lašinukai (ne lašiniai) (kitaip tariant įsirėžusi kelnių juosmens linija šonuose), man negražu, net labai doh.gif mirksiukas.gif

Užtad elipsinio treniruoklio pagalba šonai puikiai tirpsta, ir užpakaliukas mažėja bei dailėja (tą pastebėjau po pirmo mynimo mėnesio) - o ko daugiau reikia mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 06, 20:25)
Turbut kai kuriuos galvoja, ir ka jos cia daro?? XS nesiuoja ir dar nepatinka kazkas biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif lai galvoja ką tik nori, o mes čia savo kūnus dailiname ir tuo mėgaujamės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 17:25)
taigi, kad kauliukai nestyro  tongue.gif  viskas normoje   thumbup.gif  tik sėdimoji perplati  biggrin.gif  taigi, ją ir siaurinu  bigsmile.gif

Tai tu man paaiskink, taip siaurinti tik viena organa g.gif Nes jei mesi svori, nori nenori, kris jis nuo viso kuno, ne tik nuo uzpakaliuko biggrin.gif
Siaip tai sutinku, kad kiekvienam individualiai tas svorio ir ugio santykis, priklauso nuo sudejimo, figuros. As tai atvirai pasakysiu, kazkada seniai, kai buvau kokiu 23 metu, buvau numetusi iki dabar taip norimu 55, buvau labai savim patenkinta ir klubai, nors ir platus, buvo dailus, liemuo kaip bitutes, o virsus tragiskas, net sonkauliai svietesi, visi mane kritikavo, sake praradau visa savo zavesi blush2.gif O mano ugis tik 163! Bet mano sudejimas toks, kaulai stamboki, del to svoris didesnis negu is salies atrodo. tai va, labai noreciau mesti tik nuo apatines dalies, bet tai neimanoma, ir jei vel prades sonkauliai lys tikrai sustosiu lotuliukas.gif
mano dydziai virsus uk dydis 8(eur36), apacia 10(eur38). Bet kai kada apacia perku ir 12(40) net bigsmile.gif tai cia turbut M butu mastau.gif nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 19:29)
man keista , kai taip va rašot.. aš 63 sverdama niekada taip baisiai apie save negalvojau  blush2.gif .. ir visada sulaukdavau aplinkinių komplimentų net tada smile.gif .. norėjau numest, bet kad būčiau lašiniais aptekus.. turbūt aš kitaip įsivaizduoju lašiniais apaugusį žmogų  smile.gif .. Gal todėl, kad turėjau kažkada antsvorį nemažą ir man  ir tie 63 kažkada buvo nedidelis svoris  smile.gif ..

as irgi negalvojau blogai, dar su mazesniu ugiu budama biggrin.gif O ir vyru demesio niekada nestokojau blush2.gif Visai grazi jauciausi ir jauciuosi, ale noriu daaaar grazesne buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 07 gruodžio 2010 - 00:25
QUOTE(irmulia @ 2010 12 06, 20:10)
šiaip mano svoris visada būdavo 53-56 kg  ax.gif  ( čia nesilaikant jokių dietų ir normaliai judant, neperdaug sportuojant )

taigi, pagal šią man gaunasi 63 kg

na, as iki nestumo sverdavau visada 59-60. ir man net minties nebuvo, kad cia daugoka ar mazoka. teisiog nesigilinau i svori. ir tiek. o vat kai jau meciau ta svori po gimdymo, tai numeciau iki 54 ir sau visiskai nepatikau doh.gif na, liemuo tai liemuo, bet veidas... aisku, kai tau 22-25, tai kodel ir ne, bet man jau 28. ir visgi atsiranda pirmosios kad ir mimikos rauksleles. ir sveriant maziau, del mazo svorio, tiesiog veidas toks senstelejes atrodo unsure.gif ir aisku, papuliu 0 doh.gif todel ir zinau, kad as sau atrodau gerai 58kg. tada ir papuliai nera visiskos spygutes rolleyes.gif ir tu lysnu lasinuku ant sonu nera rolleyes.gif
ana ankstyva pavasari irgi buvau numetusi iki 54 del patirto streso, nervu. tai net aplinkiniai susirupino, ar isvis ka valgau, ar kuo nesergu, nes atrodziau isdziuvusi doh.gif
zinoma, cia tik mano nuomone, kas kaip man geriausiai atrodo biggrin.gif
be to, mano kaulai irgi nera is smulkiuju unsure.gif

pagal mane irgi tie 63-64kg gautusi. man asmeniskai jau daugokai smile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2010 12 06, 20:29)
man keista , kai taip va rašot.. aš 63 sverdama niekada taip baisiai apie save negalvojau 

kartais su tuo paciu ugiu ir tuo paciu svoriu dvi merginos-moterys atrodo lb skirtingai. visgi priklauso daug kas nuo kaulu, pacios figuros-kuno formos.

Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 07, 01:02)
ana ankstyva pavasari irgi buvau numetusi iki 54 del patirto streso, nervu. tai net aplinkiniai susirupino....

doh.gif kažkaip tie aplinkiniai visada viska geriau žino, ( nė velnio schmoll.gif ) visada iš šono atrodo vienaip, o realiai kaip yra žino tik pats žmogus. Taip, kad aplinkiniai lai kalba ką tik nori tongue.gif

puikiai pamenu, kai buvo tie + 12 kg kaip sau nepatikau, o aplinkiniai nieko nepastebėdavo, na gal sako vos vos papilnėjusi blink.gif nieko sau "vos vos" , jei į M dydį savo užpakalio nebeįsprausdavau doh.gif , nuo to karto man aplinkiniai gali ką tik nori sakyti - tiesiog tai kaip vanduo nuo anties lotuliukas.gif

QUOTE(Langoza @ 2010 12 07, 01:02)
pagal mane irgi tie 63-64kg gautusi. man asmeniskai jau daugokai  smile.gif
kartais su tuo paciu ugiu ir tuo paciu svoriu dvi merginos-moterys atrodo lb skirtingai. visgi priklauso daug kas nuo kaulu, pacios figuros-kuno formos.

būtent drinks_cheers.gif biggrin.gif žodžiu, kiekvienam savo ir pagal save, tad, jokių taisyklių ir kanonų čia negalima pritaikyti schmoll.gif biggrin.gif

šiaip tai čia daugiau kalba ne apie svorio metimą, o būtent kūno sutvirtinimą (na bet kokiu atveju sportuojant riebalai tirpsta, kas tik sveikintina, o raumenukai stiprėja) , ir jei po gero laikotarpio dėl atsiradusių raumenukų vietoje lašinukų svoris bus 63 kg, o kūnas savo stangrumu atrodys kaip 53-56 kg - aš tik už tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 07, 07:39)
doh.gif kažkaip tie aplinkiniai visada viska geriau žino, ( nė velnio  schmoll.gif ) visada iš šono atrodo vienaip, o realiai kaip yra žino tik pats žmogus. Taip, kad aplinkiniai lai kalba ką tik nori  tongue.gif 

na jei jau dauguma pradeda sakyti, kad atrodai per kūda, o tau pačiam atrodo priešingai, galbūt tai ligos pradžia? smile.gif ..

išties daug turbūt ir metai lemia .. man jau gerokai virš 30 , ir sau leist perdžiūt aš tiesiog negaliu . o galbūt kai metų daugiau ir tas liesumas kitaip atrodo g.gif todėl mano tixlas dabar ne numest, o išlaikyt svorį tokį, koks jis yra dabar. Neleist kūnui suglebt , galų gale jaustis gerai smile.gif

o kas liečia tuos 63 kg,.. na vis tiek nežinau kokio ūgio turi būti žmogus, kad su tokiu svoriu jis atrodytų lašinių kalnas cool.gif .. stambesnis- taip, bet ne lašininis smile.gif .. beje žinau ne vieną moterį, kuri apvali ir labai seksuali ir tikrai graži smile.gif

tiesa, rašiau, kad vakar, po savaitgalio svoris buvo 55,8.. po vakar dienos su sportu ir normaliu maitinimosi rėžimu šiandien svarstyklės jau rodo 54,9 .. kaip ir sakiau, neįmanoma per 2 dienas užsiauginti 2 kg lašinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 07 gruodžio 2010 - 12:15
o čia jau aštrumai prasideda mirksiukas.gif lotuliukas.gif

vieni sau leidžia perdžiūti, ir nemato tame jokių problemų, kiti sau to negali leisti.... kiekvienam savo ir pagal save mirksiukas.gif

O jei kam patika būti apvaliam - tai valio , sveikinu drinks_cheers.gif , man asmeniškai tai nepakeliui, todėl ir nepersivalgau bei minu elipsinį thumbup.gif

jei būčiau atsižvelgusi į aplinkinius (kuriems: "...viskas čia pas tave normoje..." arba ..."nenorėk, jau nebe 18-olika... " doh.gif ...) , dabar nesidžiaugčiau nei plonesniu liemeniu, nei mažesniu plokštesniu pilvuku tongue.gif , negalėčiau apsitempti savo mėgstamos prigludusios suknelės ar trumpo sijonėlio biggrin.gif

Na bet kažkaip per daug nukrypome pagrindinės temos... g.gif biggrin.gif

Merginos, kaip sekasi minti elipsinius? 4u.gif
Atsakyti