QUOTE(Babe @ 2010 12 10, 09:04)
O jus rasot kazkur kiek sportuojate?
as tai ne. tiesiog stengiuosi sportuoti beveik kasdien. (beje, galiu pasakyti, sm itaka, kad pradejau minti kasdien

pasiskaiciau, kaip cia visos saziningai mina, tai ir man sazine prabilo. ir ziuriu, visa tai tik i gera

)
sportuoju del saves. tad nieko ir nesirasiau.
nors aisku, jei tikslas butu mesti kg, manau, matuociaus ir rasyciaus.
QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 09:14)
Ar jus tik minat elipsiukas ar dar darot ir pratimus kokius?
as darau pilvo preso pratimukus pries minant elipsiuka apie 15 min.
QUOTE(irmulia @ 2010 12 10, 09:23)
o kurioje konkrečiau srityje? visoje nugaroje? ar ties juosmeniu ? ar žemiau?
aš mindavau elipsinį, po to sukdavau lanką, dabar planuoju ir atsilenkimus ant kamuolio prijungti
man tai ties juosmeniu grynai zemiau
as darau tuos garsiuosius 8 minuciu abs pratimukus ir dar is kitos programos kelis prijungiau. bet tie 8min tai tikrai superiniai yra. iki ju, darydavau atsilenkimus. ir padarydavau ju po 100 be jokio vargo. kita kart ir daugiau darydavau. maniau, patreniruotas tas mano pilvas

nu bet kai pirmas 3 dienas padariau siuos pratimus, tai vajej... pajauciau ten raumenukus, kur niekad iki tol nejauciau

skaudejo viska net juokiantis
aisku, dabar kasdien darant jau pilvas priprato prie visko, bet 100% matau rezultata. aisku, skarbonkyciu 6 dar neturiu

bet matosi grazejantis pilvas, o svarbiausia jis tvirtas tiek per pati viduri, tiek sonuose.
tad siulau pabandyt. va video
http://www.youtube.c...h?v=pNqrkGnkUWc
skaiciau ir sm, ir net uzsienio forume buvau radus apie si video atsiliepimus, tai visi bais giria. bet daugumos nuomone, norint geru rezultatu, reikia daryt siuos pratimus + elipsiuka minti, begioti ar siaip dar ka veikti. tad man pats tas.