Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Langoza, žinai, čia dar neaišku nuo ko man tą nugarą skauda mirksiukas.gif kaip tik šiandien rengeną darė - žiūrėsim ką sakys g.gif Galiu tik pasidžiaugti, surakinimas juosmens srityje praėjo thumbup.gif

gali būti nuo daug ko : patempimo, peršalimo ir pan.

gali drąsiai pirkti diržą elipsinio mynimui ( štai lanką sukti tai sudėtingiau, bet įmanoma) biggrin.gif
Atsakyti
As irgi biski skausma nugaroje jauciu unsure.gif
O jus rasot kazkur kiek sportuojate?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

As po mynimo nejauciu jokio skausmo nugaroj smile.gif
Niekur nerasau kiek sportuoju g.gif

O kazin, jei as minu 20min, tada darau visokius pratimus ir po to vel 20 min minu, tai gerai? Ar vis tik geriau is karto kokia 30 min paminti ir viskas? g.gif Ar jus tik minat elipsiukas ar dar darot ir pratimus kokius?
Atsakyti
t.y.?

aš kas savaitę žymiuosi duomenis (pradėjau vesti lentelę nuo tada, kada pirmą kartą ant elipsinio užlipau) - svoris, ir išmatavimai : krūtinė, liemuo, klubai, šlaunis ir rankos apmintis tarp peties ir alkūnės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Babe @ 2010 12 10, 10:04)
As irgi biski skausma nugaroje jauciu  unsure.gif

o kurioje konkrečiau srityje? visoje nugaroje? ar ties juosmeniu ? ar žemiau? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 10:14)
Ar jus tik minat elipsiukas ar dar darot ir pratimus kokius?

aš mindavau elipsinį, po to sukdavau lanką, dabar planuoju ir atsilenkimus ant kamuolio prijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš niekur nerašau nieko. Kartą į mėn pasimatuoju apimtis ir tai ne visada. jaučiu gerai pagal rūbus jas smile.gif nieko papildomo nesportuoju, nebent , kaip vakar, sniegą kasiau smile.gif .. šiandien visi kaulai traška smile.gif .. Va svorio kontrolę visgi darau kasdien.

gizzy jei mankštiniesi tarp elipsiuko pakankamai intesyviai, manau visai neblogas planas.
Atsakyti
QUOTE(Babe @ 2010 12 10, 09:04)

as tai ne. tiesiog stengiuosi sportuoti beveik kasdien. (beje, galiu pasakyti, sm itaka, kad pradejau minti kasdien blush2.gif pasiskaiciau, kaip cia visos saziningai mina, tai ir man sazine prabilo. ir ziuriu, visa tai tik i gera biggrin.gif )
sportuoju del saves. tad nieko ir nesirasiau.

nors aisku, jei tikslas butu mesti kg, manau, matuociaus ir rasyciaus.

QUOTE(gizzy @ 2010 12 10, 09:14)

Ar jus tik minat elipsiukas ar dar darot ir pratimus kokius?

as darau pilvo preso pratimukus pries minant elipsiuka apie 15 min.

QUOTE(irmulia @ 2010 12 10, 09:23)

o kurioje konkrečiau srityje? visoje nugaroje? ar ties juosmeniu ? ar žemiau? 

aš mindavau elipsinį, po to sukdavau lanką, dabar planuoju ir atsilenkimus ant kamuolio prijungti  mirksiukas.gif

man tai ties juosmeniu grynai zemiau unsure.gif

as darau tuos garsiuosius 8 minuciu abs pratimukus ir dar is kitos programos kelis prijungiau. bet tie 8min tai tikrai superiniai yra. iki ju, darydavau atsilenkimus. ir padarydavau ju po 100 be jokio vargo. kita kart ir daugiau darydavau. maniau, patreniruotas tas mano pilvas irnesakyk.gif nu bet kai pirmas 3 dienas padariau siuos pratimus, tai vajej... pajauciau ten raumenukus, kur niekad iki tol nejauciau hihihi.gif skaudejo viska net juokiantis laugh.gif
aisku, dabar kasdien darant jau pilvas priprato prie visko, bet 100% matau rezultata. aisku, skarbonkyciu 6 dar neturiu hihihi.gif bet matosi grazejantis pilvas, o svarbiausia jis tvirtas tiek per pati viduri, tiek sonuose.
tad siulau pabandyt. va video http://www.youtube.c...h?v=pNqrkGnkUWc

skaiciau ir sm, ir net uzsienio forume buvau radus apie si video atsiliepimus, tai visi bais giria. bet daugumos nuomone, norint geru rezultatu, reikia daryt siuos pratimus + elipsiuka minti, begioti ar siaip dar ka veikti. tad man pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 10, 11:05)
man tai ties juosmeniu grynai zemiau  unsure.gif

ania? g.gif man tas pats, jaučiu, kad čia bus pertempimas, 15 dieną lekiu sužinoti rentgeno rezultatų doh.gif pfu pfu pfu , kad tik viskas būtų gerai ir vėl galėčiau ant elipsinio lipti
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2010 12 10, 09:05)

thumbup.gif manau pridesiu prie savo treniruotes thumbup.gif nors man siaip su atsilenkimais tai labai sunku blush2.gif
iki siol, kaip jau minejau, buvo tik lankas 20 min+elipsinis pusvalandis.
man irgi tfu tfu tfu nieko neskauda, nei nugaros, nei koju, nei dar ko unsure.gif atsargiai.
Kiek sportuoju nesirasau, bet rasausi irgi apimtis, svori, nes paciai idomu.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 10, 11:07)
thumbup.gif manau pridesiu prie savo treniruotes

pridek pridek mirksiukas.gif
man drauge lb senai sita video buvo atsiuntus. paziurejau, galvoju - kas cia irnesakyk.gif viens du ir viskas. o kai padariau ir viska uzskaudejo, tai supratau, kad geras dalykelis biggrin.gif
parasyk po keliu dienu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
pamirsau padekot uz nuoroda biggrin.gif aciu, bandysiu vakare, aisku parasysiu po kiek laiko kaip sekesi.
Atsakyti
As ka tik po sporto thumbup.gif Antra diena myniau elipsiuka apsivyniojus plevele, bet dabar galvoju ar gerai kiekviena karta vyniotis ta plevele ar geriau tik kartais? g.gif Siaip labai faina, kad po to visa slapia slapia bunu, bet irgi idomu ar tai tikrai gerai, sveika, naudinga g.gif
Atsakyti
na nemanau, kad gali kažkaip pakenkti plėvelės vyniojimasis mirksiukas.gif g.gif

ką vyniojai? tik juosmenį? ar ir šlaunis?
Atsakyti