Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimas žiemos sąlygomis

QUOTE(rosa @ 2005 12 20, 10:36)
Vat ir praktika, vat ir žinios. Matyt, ant smegenų koks debesėlis užslinkęs buvo.

Stresas tau savo padarė. 4u.gif Dabar beliko tik psichologiškais su savim dirbti. Pamenu viena dėstytoja mus mokino susikaupimo. Kaip daryti, kad nepamestum minties bet kokia akimirka - sunkiai įvaldomas pratimas biggrin.gif sėdint auditorijoj ar susirinkime, būna kas nors ateina. Visi kaip saulėgrąžos grįžt biggrin.gif Ot išmokit niekad nesidomėti kas atėjo, jei tai ne pas jus ir jūs ne lektorius biggrin.gif Man tai labai padėjo - susikaupi važiuojant ir tada nedirbi bile ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 12 20, 10:42)
Visi kaip saulėgrąžos grįžt 

Gražiai čia tu.
Atsakyti
Ėėėė, merginos, vakar sukako(jo) 5 metai mano vairuotojo pažymėjimui. O šiandien - 5 metai, kai diedas mane pasodino prie "barankos" ir paleido Kalėdinių dovanų pirkti.
- Staltiese kelelis, brangioji, - palinkėjo Kengūrinas. bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif Mane tai nervina tos dygliuotos padangos aggressive.gif Labai uuuuuzia kai vaziuoju
Atsakyti
QUOTE(madlen @ 2005 12 20, 16:28)
g.gif Mane tai nervina tos dygliuotos padangos aggressive.gif Labai uuuuuzia kai vaziuoju

O man tai tegu sau ūžia kiek nori, bile nuo kelio nenuslysčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Beje ryt man 10 metų kaip turiu teises ax.gif Jubiliejus kaip ne kaip, reiks atšvest...
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2005 12 20, 21:28)
Beje ryt man 10 metų kaip turiu teises ax.gif Jubiliejus kaip ne kaip, reiks atšvest...

Sveikinu 4u.gif ir gero kelio linkiu!
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 20, 09:45)
Bet aš nepripažįstų jokios radijos mašinoje, aš klausau variklio smile.gif

Aš irgi nepripažįstu. Turiu girdėti viską.
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 12 20, 11:36)
Kai atsipeikėjau, prisiminiau, kad sankabą buvau išmynus iki galo, stabdžio pedalą irgi spaudžiau taip, kad vos ne skylė liko biggrin.gif . Vat ir praktika, vat ir žinios. Matyt, ant smegenų koks debesėlis užslinkęs buvo.

O tai pala, kaip stabdyt, neišmynus sankabos? blink.gif Ir kaip važiuot ją išmynus, nugis nevažiuoja mašina, nu? blink.gif Susibalamūtinau nerealiai - kai mašinoj sėdi, tai viską spaudai ir važiuoji, o dabar galvoju - tai ką aš ten spaudau - ir neatsimenu unsure.gif Proto aptemimas...

Betgi vakar neslidu buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 21, 09:12)
O tai pala, kaip stabdyt, neišmynus sankabos? blink.gif Ir kaip važiuot ją išmynus, nugis nevažiuoja mašina, nu? blink.gif Susibalamūtinau nerealiai - kai mašinoj sėdi, tai viską spaudai ir važiuoji, o dabar galvoju - tai ką aš ten spaudau - ir neatsimenu unsure.gif Proto aptemimas...

Išmynus sankabą atsijungia pavara. Todėl jei važiuoji išmynus sankabą, gaunasi, kad mašina rieda laisvu bėgiu. Paprastom sąlygom taip ir stabdoma - minama vienu metu sankaba su stabdžiu ir išjungiama pavara, tada atleidžiama sankaba ir stabdoma tik stabdžiu.
Žinok, prisimenu iš studijų tokį palyginimą. Nu yra 4 žinojimo stadijos. Nežinau kad nežinau, žinau kad nežinau, žinau kad žinau, nežinau kad žinau. Tai va taip su mašina. Kol nežinau kad nemoku vairuoti tai ir nesuku galvos. Kai atsisėdi į mašiną, tada sužinai kad nemoki. Kai pradedi važinėti, tada jau žinai kad žinai kaip važiuoti. O kai įpranti, tai net nejauti kad žinai. Automatiškai viskas dirba biggrin.gif
Va Noa jau tampa 4 stadijoj. Rankos kojos pačios sudirba, o neprisimena kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 21, 09:12)

Supratau, kad ir man buvo proto aptemimas, kai viską apgalvojau po to.
Matau, kad Milabra jau paaiškino.
Dėl slidumo vakar - pagrindinės gatvės sausos beveik, o aš važiavau nelabai dažnai važiuojama gatve, tai taip nesitikėdama slidumo ir stabdžiau kaip vasaros kely.
Atsakyti
as tai labai gailiuos, kad kai teises laikiau, jau pavasaris buvo, tai taip ir neismokau ziema vazineti... verysad.gif
vis pasvajoju, kad butu tokie kursai kur pvz. ant ledo mokina vaziuoti ar pan. ..butinai lankyciau, nes jau atsibodo tas stresas ziema uz vairo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smeige @ 2005 12 21, 09:36)

vis pasvajoju, kad butu tokie kursai kur pvz. ant ledo mokina vaziuoti ar pan. ..butinai lankyciau, nes jau atsibodo tas stresas ziema uz vairo unsure.gif

Kai mano vyras mokėsi vairuot, tai viena iš privalomų mokymosi programos dalių buvo vairavimas slidžia danga. Išmuiluodavo aikštelę ir pirmyn. Ateis ir pas mus panaši praktika.
Atsakyti