Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimas žiemos sąlygomis

QUOTE(IDA2 @ 2006 01 20, 10:43)
Milabra, tai ryžaisi tokiam "žygdarbiui"  lotuliukas.gif . O aš dar nesiryžtu  tongue.gif . Gal kada kai be vaikų važiuosiu ir rasiu didelę tuščią aikštelę....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man saulutes nepatinka schmoll.gif kai draugas kartais sugalvoja papaisyti, tai norisi ne masinos viduje o uz kokio 100metru stoveti doh.gif ir pati nebandysiu schmoll.gif nors draugas jau galvoju kur cia man aikstele surasti kad masina pajausciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 20, 12:12)
o man saulutes nepatinka  schmoll.gif  kai draugas kartais sugalvoja papaisyti, tai norisi ne masinos viduje o uz kokio 100metru stoveti  doh.gif  ir pati nebandysiu  schmoll.gif  nors draugas jau galvoju kur cia man aikstele surasti kad masina pajausciau  biggrin.gif

Aha, ir aš jų nesu mėgėja. Bet kai pats darai, visai kitaip atrodo. O ir labai praverčia, kai reikia apsisukti mažame plote - nereikia brūžinti pirmyn atgal ir dar bijoti į kokią pusnį užsikasti smile.gif
Atsakyti
Negaliu pakesti ziemos del vairavimo,o dar pas mane masinos priekis varomas tai is vis doh.gif i kalna gali ir neivaziuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 20, 19:57)
Negaliu pakesti ziemos del vairavimo,o dar pas mane masinos priekis varomas tai is vis doh.gif i kalna gali ir neivaziuoti blush2.gif  ax.gif

tai labai gerai kad priekiu varomi ratai, o ne galu
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 20, 19:57)
Negaliu pakesti ziemos del vairavimo,o dar pas mane masinos priekis varomas tai is vis doh.gif i kalna gali ir neivaziuoti blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif su tavim ir pas mane tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 20, 22:01)
tai labai gerai kad priekiu varomi ratai, o ne galu

oj,atsiprasau doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikrai geda,galu varomas,pas mane bmw,o jos visos gyvates galu varomos doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 20, 21:57)

O aš jei būtų užpakaliniai ratai varomi, tai ko gero nesugebėčiau žiemą važiuoti, o dabar taip šauniai mašina valdoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 20, 20:17)
oj,atsiprasau doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif tikrai geda,galu varomas,pas mane bmw,o jos visos gyvates galu varomos doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

aha bmw galu varomos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 01 20, 20:18)
O aš jei būtų užpakaliniai ratai varomi, tai ko gero nesugebėčiau žiemą važiuoti, o dabar taip šauniai mašina valdoma  thumbup.gif

ziema yra sunkaiu kai yra galu varomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 01 20, 22:18)
O aš jei būtų užpakaliniai ratai varomi, tai ko gero nesugebėčiau žiemą važiuoti, o dabar taip šauniai mašina valdoma  thumbup.gif

as suklydau,ne taip parasiau,zodziu viena galvojau kita rasiau doh.gif blush2.gif tai pas mane galu varoma,todel ir nepavaziuoju doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2006 01 20, 20:18)

sugebet sugebetum, bet jei pvz kur istrigtum tai sunkiau isvaziuot butu kai yra galu varomi, matai kai priekiu varomi tada greiciau pagauna ir isvaziuoja, nu nzn supratai ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 20, 20:20)
as suklydau,ne taip parasiau,zodziu viena galvojau kita rasiau doh.gif  blush2.gif tai pas mane galu varoma,todel ir nepavaziuoju doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti