Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo

http://conf.7ya.ru/f....aspx?cnf=adopt .KAI IEINI I SVETAINE TADA RENKIESI Konferencija, semja, usinovlenija, tada matysite nepilna teksta, tam kad gautumete pilna teksta virsuje yra nuoroda panasi i prirasyta lapa , kai uzeisite tada pasirodys polnoteksnaja versija spauskite ja ir tesktas isiskleis.
Kita svetaine ne taip lankoma http://eva.ru/jsf/fo...tml?boardId=115
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2010 10 19, 12:27)
Sveikos.
Ką reikia rašyti prašyme į punktą "vaiko socialinė padėtis" g.gif ?

Aš rašiau: netekęs tėvų globos
Atsakyti
Laba diena.
po savaites teismas 4u.gif
Tik neramina dar daug klausimu. Pvz. gal galite papasakoti tos, kurios ejo dekretiniu po isigaliojimo. Pvz. isigalios po menesio, tai reiskia lapkricio 29 diena(kai sueis menuo) as jau galiu eiti dekretiniu? Bet as gi dar neturesiu gimimo liudijima. Ar per ta menesi galima tvarkyti vaiko dokumentus g.gif
Atsakyti
Slavlanta, po teismo praejus 30 dienu isigalioja sprendimas ir tik tada gauni teismo nutarti, su kuria eini issiimti gimimo liudijima ir kt dalykus. Tad manau,kad ir vaiko auginimo atostogu gali prasyti tik po menesio, kai turesi nutarti, jei nera skirta vaiko laikinoji globa. Manau reiketu pakalbeti su VTAT atstovais, gal jie ka patartu, gal skirtu globa iki isigalios teismo nutartis. Mano atveju viskas vyko sklandziau, mums pirmiausiai skyre laikina globa, tada pasiemem vaikeli ir ramiai laukeme teismo.
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą. teko išgyventi sunkią savaitę. po to, kai atrodė viskas aišku, pradėjo lįsti abejonės, ėjau kalbėti su gydytoja, ir tikrai nepalengvėjo, sužinojus apie jo praeitį, gavau informaciją iš vaiko bylos, pati prisigalvojau nebūtų dalykų, buvo minčių kokiam gydytojui parodyt. Žodžių buvau dasivarius iki ribos, net svoris nukrito iš tų nervų. Bet... Atėjau pas vaikelį dar kartą, bendravom 2 val, po to pasiėmėm dienai namo, ir ką gi, šiandien jau pirkom lovytę mirksiukas.gif Nebenoriu kapstytis, ieškoti minusų. Šiai dienai - vaikas šaunus, subrendęs ne pagal metus, daug kalba, sakiniais, gan gražiai taria, kalbos supratimas geras, labai savarankiškas, kol kas elgiasi labai gerai, aišku suprantu, kad čia tik "gėlytės", nes, atrodo, bus pasiutęs. Dabar aplanko mintys, kaip čia mums taip pasisekė thumbup.gif Taigi išgyvenimų amplitudė svyruoja nuo...iki.
Jaučiu, kad atsiranda ryšio užuomazgos, vyro kol kas prisibijo, truputį vengia.
Bet žinokit, kad ir kaip lauki to, kaip ruošiesi ir emociškai, ir protu ir t.t., TAI užgriūna staiga, netikėtai. Tiek nežinios, nerimo, stiprių visokiausių jausmų, nežinau ar teko kada patirt. Bet gal čia tik man taip? Ar jūs jautėtės ramios?
Atsakyti
Rutike - vyrų jie prisibijo, gi nematę wink.gif
Atsakyti
4u.gif Labai šaunu, kad visos mintys ir baimės po truputį atsigula į savo lentynas. Dėl vyrų, tikra tiesa, vaikučiai jų bijo,nes nėra jų matę. ax.gif Pripras ir apsipras. O baimių ir abejonių, manau, kiekvienai buvo. Mes savo mažylę kaip pamatėm, atrodė ji labai rami, kur padėsi ten ir rasi. O kai po kelių pasimatymų parsivežėm namo, vaikas pasidarė visai kitoks. Manau vaikelių energiją ir vaikų namuose truputį slopina pačios auklėtojos. Atvažiuojam, o gi sėdi mūsiškė apsiverkus ir apsisnargliavus ant kilimo...Tik taip smarkiai už kaklo įsikabindavo, vos atitraukt galima. Tos mažos "ramios" mergaičiukės namuose nė kvapo neliko thumbup.gif Jokio baimės jausmo, drąsi, judri, kaip viesulas. Pirmus metus visas darželis ją žinojo, labai judrus vaikas buvo. na dabar, jau paaugom, išmokom truputį valdyti savo energiją. O šiaip labai nuoširdžiai džiaugiuosi, sėkmės jums, kantrybės ir stiprybės (nes tikrai dar visko bus). 4u.gif
Atsakyti
oi kaip as bijojau imti vaika ir norejau ir bijojau, o kad vyru bijo tai normalu pas juos vaiku namuose i grupe uzeidavo tik ukvedys pataisyti suluzusius baldu.
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2010 10 24, 17:02)
Bet žinokit, kad ir kaip lauki to, kaip ruošiesi ir emociškai, ir protu ir t.t., TAI užgriūna staiga, netikėtai. Tiek nežinios, nerimo, stiprių visokiausių jausmų, nežinau ar teko kada patirt. Bet gal čia tik man taip? Ar jūs jautėtės ramios?

Matyt mums visoms taip - nors labai lauktai, bet vistiek taip staiga ir netiketai biggrin.gif Dabar va laukiam antro vaikelio ir zinau, kad TAI vistiek bus taip netiketai. Siandien dveju metuku dukryte pasake, kad sesyte (sita zodi siandien tik pirmakart ir pasake) ateis, tai yra, kad sulauksim mergaites - gal taip ir bus, gal ji jaucia, kas ateis i musu gyvenima smile.gif
Atsakyti
Pas mane biski kitaip. Man atrodo kad musu berniukas su vyru geriau "bendrauja" negu su manimi. Gal skirtumas yra tame kad jisai gyvena pas globeja, o ten ir vaiku berniuku dideliu yra ir senelis ir mociute ir globejos vyras buna.
Tai as biski net bijau kai parvesime pagaliau vaika savo namo, ir as liksiu viena...tai jis man dar parodys blink.gif
Atsakyti
Leiskit irman prisijungti i jusu bureli smile.gif norim globoti berniuka 3 m. baimes pilnos kelnes, nors ir labai to noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2010 10 25, 09:14)
Leiskit irman prisijungti i jusu bureli smile.gif norim globoti berniuka 3 m. baimes pilnos kelnes, nors ir labai to noriu smile.gif

Sita tema skirta ivaikinimui g.gif Globejams yra kita temute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 25 spalio 2010 - 08:50