Mamtes sapnavau ja
dabar begu i baznicia veliau papasakosiu
neapsakomas jausmas
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 13, 08:24)
laba, perskaicius WIZIJOS laiskuti, supratau, kad taip pat juaciuosi.pradzioje , kai dar gulejome ligonine, daug kas tiesiai sviesiai klausdavo, tai gal ta netaip darei?gal ana?kai daktarai uzsimine, kad gal kalta genetika,buvo klausimas, KAS PAS MANE GIMINEJE TAIP SIRGO, lyg vyras nedalyvavo vaiko pradejime...ai, visokiu zmoniu yra...
atleiskit, kad primenu skaudzias akimirkas, bet noriu paklaust[as nesekiau temu] cia jusu daugumos gal leliukai visai maziukai mire?ar buvo ir didesniu?klausiu todel, kad noriu suzinot, gal ka netradicinio bandet kad jiem padet?nes as dabar pasiryzusi betkam...
atleiskit, kad primenu skaudzias akimirkas, bet noriu paklaust[as nesekiau temu] cia jusu daugumos gal leliukai visai maziukai mire?ar buvo ir didesniu?klausiu todel, kad noriu suzinot, gal ka netradicinio bandet kad jiem padet?nes as dabar pasiryzusi betkam...
va man irgi taip sakydavo kai sunelis susirgo,gal nescia nesveikai maitinaisi ir pan.
o tu mylek savo dukriuka,dziaukis kiekviena akimirka su ja,ir as jum linkiu stebuklo
Rugseje mes su tavim
Nasata
visom liudeselem
QUOTE(tanler @ 2010 05 13, 09:15)
As sapnavau viena vieninteli karteli, ir po pusmecio. Bet atsikeliau su neapsakomu jausmu
Sveikutes,
Lendu pasigirt, kad jau MB su leliuku kriksto teciais pastate paminkliuka
dirbo vakar iki velumos...Labai nekantrauju pati gyvai pamatyt
dabar man liko galvos skausmelis kaip graziai uzsodint...vis dar apie zolyte svajoju, mazom mazom pedutem...
Tanler kaip dziugu, is posto matyt, kad buvo mielas susitikimas ir dziugus
Neringute laikykis, net nezinau, ka patart, kaip paguost, bet gal tik tiek pasakysiu, dziaukis kiekviena akimirka su dukriuku, dziaukis patirtu motinystes jausmu ir linkiu kad ivyktu stebuklas, nors mazas mazytis
Neringute laikykis, net nezinau, ka patart, kaip paguost, bet gal tik tiek pasakysiu, dziaukis kiekviena akimirka su dukriuku, dziaukis patirtu motinystes jausmu ir linkiu kad ivyktu stebuklas, nors mazas mazytis
dieve, kokios ligos....leukemija nuo 4 men?zinojau kad yra tokiu ligu, kad visko gyvenime buna, bet kad sitaip.....per nepilnus metus, igavau tiek patirties..oi...knyga galima butu rasyti....
QUOTE(Pamelo @ 2010 05 13, 09:43)
Sveikutes,
dabar man liko galvos skausmelis kaip graziai uzsodint...vis dar apie zolyte svajoju, mazom mazom pedutem...
Labas,
kaip tavo pilvelis auga?
Del zolytes, tai mano tokia nuomone - gerai, kai ji trumpa ir graziai priziureta, bet tu pagalvok, kaip tu ja ten priziuresi - su zirklem kas savaite karpysi? Kazkaip man atrodo, kad sudetinga zole kapuose priziuret. Nors gal as tiesiog nezinau, gal yra kokiu specialiu zoliu ar kokiu specialiu technologiju.
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 13, 10:08)
dieve, kokios ligos....leukemija nuo 4 men?zinojau kad yra tokiu ligu, kad visko gyvenime buna, bet kad sitaip.....per nepilnus metus, igavau tiek patirties..oi...knyga galima butu rasyti....
taip buna dar ir baisiau buna... as per ta laika kol gydemes irgi visko maciau,atrodo kol tau viskas gerai ir visiem aplinkui gerai,o kai pats susiduri tada pamatai kiek daug nelaimingu zmoniu,kiek daug aplink skausmo ir ligu...
Papildyta:
Sveikutes,
slapuke
QUOTE(Andryte @ 2010 05 13, 10:26)
Labas,
kaip tavo pilvelis auga?
Del zolytes, tai mano tokia nuomone - gerai, kai ji trumpa ir graziai priziureta, bet tu pagalvok, kaip tu ja ten priziuresi - su zirklem kas savaite karpysi? Kazkaip man atrodo, kad sudetinga zole kapuose priziuret. Nors gal as tiesiog nezinau, gal yra kokiu specialiu zoliu ar kokiu specialiu technologiju.
kaip tavo pilvelis auga?
o del zolytes,man atrodo ja visa reikia karpyt ,priziuret,nors ir raso kad nykstukine ir neauga auksta
Mano vyras irgi pats su uošviu pastatė paminkliuką.... buvau nuvažiavus pažiūrėt kaip dirba.. ėjau paskui takeliu atgal ir durnėjau... tėtis ir senelis....
nesuvokiami kartias būna dalykai pasauly....
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 13, 10:08)
..oi...knyga galima butu rasyti....
taip, kiekviena čia istorijas galėtume rašyti.....
QUOTE(Andryte @ 2010 05 13, 10:26)
? Kazkaip man atrodo, kad sudetinga zole kapuose priziuret. Nors gal as tiesiog nezinau, gal yra kokiu specialiu zoliu ar kokiu specialiu technologiju.
sandrynja kažkokią pasėjus yra. Tokia kaip samanėlė būna. Netoli mano Vaivutės vienas kapas panašia apsėtas.
QUOTE(zydrute @ 2010 05 13, 10:34)
Dabar tai baltos našlutės pasodintos. Birželį pasodinu spriges.
Nu Pamelo, ..............
Sveikos
Pas mane dabar ir broliukai zydi... o po to begonijas didziaziedes sodinsiu... nes man pernai Spriges nepasiteisino
Imeciau i fotki kelias foto
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 13, 14:16)
Dabar tai baltos našlutės pasodintos. Birželį pasodinu spriges.
Pas mane dabar ir broliukai zydi... o po to begonijas didziaziedes sodinsiu... nes man pernai Spriges nepasiteisino
Imeciau i fotki kelias foto
Sveikos
Rugseje, mes visom mintis ir širdim būsim su tavimi
Vdapr
Rugseje, mes visom mintis ir širdim būsim su tavimi
Vdapr
QUOTE(vdapr @ 2010 05 13, 14:30)
Sveikos
O begonijos nelepesnės?