Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 13, 14:45)
O begonijos nelepesnės?  g.gif  kažkaip man prie namų jas sunkiau prižiūrėt, labai lietus nudaužo.

nu zinok tos spriges greit numiro pas mane... liga ten ar kas... o begonijos be problemu... cia matyt kaip kur g.gif
Atsakyti
wub.gif Aciu mergytes, pilvelis gerai auga...iki siol negaliu patiketi, kokia dovana mums dangus siuncia...Baimiu daug ir vis didesniu, kaip ta dovana isaugot wub.gif Na Jus puikiai zinot 4u.gif

del zolytes, tai Jus ineset apmastymo...taip sunku su spygliukais kovot, nesurandu iseities...Reiks dar pasukt galvele doh.gif
Atsakyti
Sveikos, seses...
Na, pirmiausia ilindau pasveikint Musu Biciukes su gimtadieniuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Biciuk, lai sie metai atnesa tau stebukla, pati didziausia, pati nuostabiausia, pati netikeciausia, pati laukiamiausia ir pati paciausia...(nu nezinau kas tai geletu buti, bet cia jau tavo pacios slaptos svajones...)...Su gimtadieniu... 4u.gif
Pamelo...nuostabios naujienos...Dziaugiuosi su tavimi...pasirodyk paminkliuka kai galesi mirksiukas.gif O kalbant apie zolyte...mes irgi buvom sumaste kapeli zolyte apsodint, bet apsigalvojom butent del prieziuros...Dabar pas mus is samaneles padarya sirdele, o vuduriukas prisodintas gelytemis. Pernai is samaneles buvo balioneliai...siemet labai norejau padaryt drugeli, bet nepavyko blush2.gif Bet man patinka ta samanele,ypac kai baltai smulkiai suzydi wub.gif
Rugseje, labai dziugu del tavo pasisekimo. Ryt visos mintys bus tik su tavimi. 4u.gif
Atsakyti
Pamelo bigsmile.gif Vai, kaip smagu girdėt thumbup.gif Kiek savaitėlių jau?

Atsakyti
[quote=carramele,2010 05 13, 13:59]Pamelo  bigsmile.gif Vai, kaip smagu girdėt  thumbup.gif Kiek savaitėlių jau?

dar nedaug  4u.gif pagal liniuote 22  wub.gif

o kazin ant samaneliu matyt spygliai gerai matosi...ir nepagrebliuosi vistiek reiks po viena rankiot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 13 gegužės 2010 - 15:04
Pamelo wub.gif

Bice su tortadieniu 4u.gif
vdapr stebuklelio nuotraukos nerealios wub.gif
vaivos juosta labai fainas geneologinis medis wub.gif (gal jau seniau idejai, bet as tik dabar pamaciau)
matau ziezulele smile.gif pasakokit kaip augat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 13 gegužės 2010 - 15:17
QUOTE(*Aniri* @ 2010 05 13, 14:16)
Pamelo  wub.gif 

Bice su tortadieniu  4u.gif
vdapr stebuklelio nuotraukos nerealios  wub.gif
vaivos juosta labai fainas geneologinis medis  wub.gif  (gal jau seniau idejai, bet as tik dabar pamaciau)
matau ziezulele  smile.gif  pasakokit kaip augat  smile.gif

ir as VJ geneologiniu medziu labai susizavejau wub.gif man taip grazu ta angelytes nuotrauka...Vos asaras sulaikiau blush2.gif

ir as prie Gimtadieniniu sveikinimu prisidedu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 13 gegužės 2010 - 15:20
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 05 13, 14:45)
O begonijos nelepesnės?  g.gif  kažkaip man prie namų jas sunkiau prižiūrėt, labai lietus nudaužo.

pas mane permnai visai graziai zydejo,tik turguj pirkau dar neprazydusias,o kai prazydo kelios buvo nepilnavidures,o turejo visos but didziaziedes ir pilnavidures doh.gif

Bice su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Biciuk su gimtadieniu 4u.gif

As siemet maximoj begoniju 6 svogunus nusipirkau... tai isdygo 3 o 2 supuvo, trecia pradejau krapstyt.. kazkas biski dar man ten neaisku... tai dra biskiuka laikau... tai dabar dapirkt reiks 3...

Aciu uz pagyras mano stebukliukams 4u.gif
Atsakyti
Nu va mes jau namuose sekmadieni eisime su vyru ispazinties ax.gif Prikalbejo drauge bet man vistiek bazncios reikalai labai toli blush2.gif tikiu bet tai nera tas dalikas kuris padetu man gyventi toliau ir stumtu i prieki...

QUOTE(nasata @ 2010 05 12, 20:42)
kaip beprotiškai sunku išeit i gatvę..parduotuvę...kur matau mamytes, su kuriom kartu laukėm prie gydytojos kabineto..ir jos su vežimukais..o aš...pasijauti tokia beviltiška, niekam tikusi..čia tik aš nesugebėjau išsaugot savo dukrytės...ar dar iš vis galėsiu kada nors be ašarų žiūrėt į laimingas mamytes su mažyliais...
kaip norisi mamytei, kuri rėkia ant savo vaikelio, kad neklauso, prieit ir pasakyt...tu neįsivaizduoji, kokia esi laiminga...
dingsta tikėjimas stebuklais..Dievu...tikėjimas savim...

Vakar ir mes ejome su vyru pasivaikscioti...parkeli vien mamos su vezimukais.... verysad.gif o as vistiek einu i ta parka nors man ir beproto skaudu verysad.gifo siandien laikiau ant ranku berniuka 5men smile.gif tokia patenkinta grizau....net nesuprantu kodel
QUOTE(wizija @ 2010 05 12, 23:22)
Kazkodel mazai kas pagalvoja, kad gal as viska dariau taip kaip reikia, tik toks likimas buvo...nelemta...

Wiziaja saulele nekaltink saves...ne todel kad buvo nelemta,ne todel kad tu dariai kazka ne taip.Todel kad gyvenimas toks siurkstus....Dabar as visai kitaip matau gyvenima...roziniai akiniai suduzo....ir tai kas anksciau buvo nerealu tapo net labai realu...
QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 13, 08:24)
nes as dabar pasiryzusi betkam...

Gyvenk taip lig tai butu paskutyne diena...pazindink ja su pasauliu...Ova del netradicinio gyd... blush2.gif Tai vienos drauges sesuo susirgo leukemija ka tik nedare ir veze visur pas ekstrasensus ir pas bobutes.Ir kai jau nebebuvo vilties mama nuejo i bancia ir maldavo...Mergaite pasveiko. Ar nuo to ar ne vienas Dievas te zino....Gal tai sutapimas...o gal??? unsure.gif

Rugseje mes su tavim 4u.gif

BICE su tortadieniu
happybday.gif
user posted image

Pamelo wub.gif

P.S.Apie gelytes kalbejote ax.gif man ta tema labai aktuali nes kazkaip as dar nelabai toi sriti kazka zinau...tai pasodinau baltas naslaites...man labai grazu..
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 13, 16:51)
Nu va mes jau namuose sekmadieni eisime su vyru ispazinties ax.gif Prikalbejo drauge bet man vistiek bazncios reikalai labai toli blush2.gif  tikiu bet tai nera tas dalikas kuris padetu man gyventi toliau ir stumtu i prieki...
Vakar ir mes ejome su vyru pasivaikscioti...parkeli vien mamos su vezimukais.... verysad.gif o as vistiek einu i ta parka nors man ir beproto skaudu verysad.gifo siandien laikiau ant ranku berniuka 5men smile.gif tokia patenkinta grizau....net nesuprantu kodel

Mes irgi ejom su vyru i baznycia, bet mes ejom tada kai tuscia, matada jaukiau, ramiau, tai uzdegem zvakutes, pabuvom, pasimeldem, nors asaros bega ne upeliais o upem verysad.gif
dabar svarbiausia daryt tai ko sirdis praso, kad ir kaip nesamoningai ar keistai atrodytu kitiems mirksiukas.gif

Zinok as irgi nuejau pas pazystama kuri kaip tik dvynukus buvo pagimdziusi tai net nepalieciau, bet uzteko i juos paziuret ir ant sirdies ramiau liko, lyg ten mano suneliai butu tik su kita mama gyventu wub.gif

man tai labai grazu samaneles ant kapeliu, dabar tiek iv. rusiu ju yra, labai graziu ax.gif

taip pat po balioneli svenciantiems ir busimoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biciuk su gimtadieniu tave daug daug tikros laimės 4u.gif

pamela kokios malonios naujienos thumbup.gif

rugsėja nors mintimis su tavimi 4u.gif

vdapr nuostabi lelytė wub.gif
Atsakyti