Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

Vadapr fainuoliai tavo leliai wub.gif o mergina kokia storuliuke wub.gif
Atsakyti
BICE su gimtadieniu 4u.gif ... svajoniu tik issipildanciu 4u.gif

Vdapr jei sodinsi begonijas tai sodink tamsiais ziedais ir tamsiais lapais, nes baltos sviesiai zaliais lapais iskepe man doh.gif .
Man pernai pasiteisino balti ledinukai pilnaviduriais ziedais ir bordiniais lapais thumbup.gif , visa vasara ir net per pirmas salnas atlaike, priespat velines tik nuroviau ir tai dar gaila buvo raut.
Kai juos pirkau buvo gal 4 lapeliai ir jau mazi balti ziedeliai matesi, buvo vos keliu cm dydzio.Sumokejau 12lt, bet kai suaugo, tai kai tvora, dusia dziauges, ne taip kaip su begonijom 100lt sumokejom, o graudu ziuret buvo
mini rododendrai issilaike per ziema ir jau pumpurus sukrove, po siltu dienu gal jau ir zydi g.gif
Pamelo 4u.gif ... raudonskruoscio , pustazandzio ir sveiko leliuko, lengvo nesiojimo.

mergaites aciu uz palaikyma group.gif ...
kaip puske sake- viduriuoji... ne sakau, man sunki dizenterijos forma doh.gif lotuliukas.gif savaite pries kosmarai sapnuojasi, o praeita nakti kokias 4 val numigau doh.gif , nu skystimas blush2.gif belieka tik susikraut daiktus rytdiena ir pratempt nakti
Atsakyti
Rugseje viskas tau ryt bus ciki... Susiimsi ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pirmiausia tai noriu slapukę Pamelo pasveikinti - lengvo tau nešiojimo wub.gif

Rugsėje, sesute, mintimis ir darbais būsiu su tavimi 4u.gif Šaunuole darbštuole tu mūsų.. jei bus sunku pagalvok apie mus mirksiukas.gif

QUOTE(neringuskinas @ 2010 05 13, 08:24)
atleiskit, kad primenu skaudzias akimirkas, bet noriu paklaust[as nesekiau temu] cia jusu daugumos gal leliukai visai maziukai mire?ar buvo ir didesniu?klausiu todel, kad noriu suzinot, gal ka netradicinio bandet kad jiem padet?nes as dabar pasiryzusi betkam...

Aš savo dukrytę palaidojau 9 mėn nuo spinalinės raumenų atrofijos. Mėnuo iki mirties sužinojom diagnozę. gydytoja iškart pasakė kad gydymas dar neišrastas kad tokių kūdikių gimsta 7 iš 100 000. Šiaip bandžiau ir internete ieškoti kažko ,kas galėtų pagelbėti buvau radus puslapį anglų kalba kur bendravo tėvai kurių vaikai sirgo šia liga tik II arba III šios ligos tipu. Mūsų tipo ligos atveju vaikai išgyvendavo iki 2 metukų.. taip pratempiau dvi savaites apraudodama savo dar gyvą vaikelį ir griebdamasi šiaudo ieškojau pagalbos. Po to virusas, reanimacija, po to laidotuvės.. Tikiu kad padariau viską ko jinai buvo verta - mylėjau, daviau viską ką galėjau... žinoma kartais graužiu save, kaltinu bet tai yra natūralu ir aš viską suprantu...kodėl...
Beje labai įdomu. prieš pat vestuves buvau pas parapsichologą S. Azanovą ir paklausiau (šiaip dėl įdomumo)aš galėčiau tekėti už MB. Jis pasakė - gali tik neturėk su juo vaikų - negalima...nors jau buvau nėščia. Tik po laidotuvių prisiminiau jį...kodėl negalima. ir tu žmogau netikėk..

O tau Neriguskinai sakau - tikėk, ieškok, bandyk... Kad paskui negrauštum savęs, kad per mažai padarei dėl savo mažytės wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

biciuk happybday.gif

rugseje viskas pavyks pamatysi thumbup.gif

Pamelo wub.gif viskas bus gerai

gerai kad apie kapelius pradejot sneketi ,nes as ir jau sukau galva ka reikes sodinti,db tai naslaites graziai ziurysi,o daugiau ka reikes niekaip nesugalvoju ,jus pametejot ydeju,praitais metais tai mazas begonijas sodinau,kelias dienas gavo lietaus ir dingo visas grozis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(lina31m @ 2010 05 13, 17:26)
Sveikutės 4u.gif

Beje labai įdomu. prieš pat vestuves buvau pas parapsichologą S. Azanovą ir paklausiau (šiaip dėl įdomumo)aš galėčiau tekėti už MB. Jis pasakė - gali tik neturėk su juo vaikų - negalima...nors jau buvau nėščia. Tik po laidotuvių prisiminiau jį...kodėl negalima. ir tu žmogau netikėk..

Prisiminiau,kad ir kazkada buvau pas bureja.Gal pries tris metus.Ji man sake,kad ateity vienas seimos vyras mirs(palaidojom dede).Ir kad turesiu du vaikiukus,jie mano sirdyje wub.gif .
Niekada tuo netikejau.
Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai apsilankiau pas bureja.

Sveikinu slapuke nestuke!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
pas mus lietus pila kaip iš kibiro. bėga srovė per langą,kaip mamos ašaros. o aš džiaugiuosi - gėlytes ant kapelio palaistys... keistos tos Angelų Mamos. kai saulė šviečia, jos ašarą braukia, o didžiausiose tamsybėse sugeba pamatyti vilties spindulėlį...
Atsakyti
kalbant apie burejas ,kiek esu buvusi tai nieko gero net ir nepamenu,tik viena senute yra metusi per mama tai jau keli metai neiseina is galvos kas liecia vaikus sake kad turesiu sunu arba dvinukus,ir tie zodziai niekaip man neduoda ramybes,sunaus jau netekome,tai vis db kai pasako kad bus mergaite,visokios mintys neduoda ramybes verysad.gif labai noreciau pas tokia moteryte kur varniuose gyvena nuvaziuoti ji kiek esu girdejusi 100 procentiniai nuspeja ax.gif
Atsakyti
Bice su gimtadieniu, linkiu tau sulaukti mažo stebukliuko, kuris išaugtų į didelį stebuklą wub.gif wub.gif wub.gif

Vaivos juosta, peržiūrėjau nuotraukytes, tai tavo panos nuostabios 4u.gif

Pamelo, kiek įmanoma ramaus tau stebuklo laukimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as nesu buvus pas bureja,MV buvo sesuo nusitempus kai skyresi,dar manes tada nepazinopjo,tai daug kas pasitvirtino,kad viena dukra,kuria 5 metus augino kaip savo,ne jo,kad sutiks jauna gera mergaite( lotuliukas.gif cia tipo as) su kuria sukurs seima ir susilauks sunaus verysad.gif o paskui kai Nojukas susirgo anyta buvo nuejusi neprasyta su musu visu nuotraukom,tai niekas nepasitvirtino,sake kad Nojukas pasveiks ir kad mes daugiau vaiku neturesim ax.gif tai nesuprasi kaip jos ten buria g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 05 13, 19:28)
kalbant apie burejas ,kiek esu buvusi tai nieko gero net ir nepamenu,tik viena senute yra metusi per mama  tai jau keli metai neiseina is galvos kas liecia vaikus  sake kad turesiu sunu arba dvinukus,ir tie zodziai niekaip man neduoda ramybes,sunaus jau netekome,tai vis db kai pasako kad bus mergaite,visokios mintys neduoda ramybes verysad.gif labai noreciau pas tokia moteryte kur varniuose gyvena  nuvaziuoti ji kiek esu girdejusi 100 procentiniai nuspeja ax.gif

O as buvau ir nekarta pas bureja o dabar kaip zeme prasmego nezinau jos telefono...bet vienintelis zmogus kuris tiesa pasako...kaip ji sakydavo pas manes eina ne tada kada gerai o kai stovy kryzkeli ir nezino teisingo kelio....dabar labai noreciau pas ja nueiti bet surasti tai nemanau kad yra galimybe...nebent susitiktume kur netycia...
Atsakyti
[quote=tanler,2010 05 13, 19:16]
kaip ji sakydavo pas manes eina ne tada kada gerai o kai stovy kryzkeli ir nezino teisingo kelio....

ir as labai noriu kad kas pasakytu koks tas musu kelias verysad.gif
Atsakyti