Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 15:40)
nu va,pazvanino is ligonines,pasiule ryt ateit smile.gif Nu sakau,as tai galiu,o uz vyra garantuot taip staigiai neiseina.Zodziu kitas pasimatymas geguzes 18d ir birzelio cikla jau pradesim stimuliuot.

O dabar i kelnes dedu biski,kaip bus jei bus ...

Keberiokstuk, sekmes!!! 4u.gif 4u.gif Labai geros naujienos. Judat i prieki. thumbup.gif
Beje jei tau netycia prirasytu Clexane, tai as turiu 10 nepanaudotu svirkstu.
Atsakyti
QUOTE(YUB4 @ 2010 05 10, 15:54)
Keberiokstuk, sekmes!!!  4u.gif  4u.gif Labai geros naujienos. Judat i prieki.  thumbup.gif
Beje jei tau netycia prirasytu Clexane, tai as turiu 10 nepanaudotu svirkstu.

Dekui,nezinau gal ir prireiks.Aspirina tai butinai teks gerti,nes mano tromboelestograma siek tiek ausktesne,o del clexane jauciu veliau suzinosiu smile.gif
Atsakyti
Keberiokst linkiu kuo didžiausios sėkmės naujame starte 4u.gif

Ingutevi ačiū už naujus vasara alsuojančius namučius aciuks.gif
Atsakyti
Na,mergytes,ir prisnekejot doh.gif Kol as profesinius apdeitus,apgreidus dariau,tai ziuriu jau nauju namuciu kiek pripliurpet smile.gif
Tai pirmiausia zemai lenkiuosi Ingutevi ir dekoju uz jaukius namelius aciuks.gif
Lars, tavo vidine ramybe mane stebina i zavi wub.gif As tai bunu tvirta tvirta,o paskui kad pratrukstu i asaras,atrodo,kad pasaulis griuva doh.gif
Keberiokst, zinau,koks nerealus tas jausmas,kai pradedi ruostis tokiam svarbiam zingsniui,kuris butinai turi pasisekti ir apversti tavo gyvenima aukstyn kojom smile.gif Tai cia dabar tai dar nieko,o va kaip sirdele virpes 10dpi,kai eisi hcg ar NT daryti ax.gif Dabar tau prasideda diziosios vilties igyvendinimo laikas,tai nuostabus etapas,nes visa esi laukime nuostabiu akimirku wub.gif
YUB4, TB visgi nuostabus zmogus smile.gif Toks supratingas..
Ablydute, kaip grazu, kad TB taip atsakingai ruosiasi dienorasti rasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 10 gegužės 2010 - 17:48
Aš irgi Gaja tokia esu, spindžiu spindžiu optimizmu ir bac .... doh.gif ašarų pakalnė...

O Lars tikrai šaunuole, kad taip tvirtai laikosi savo ramybės būsenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 10, 18:54)
Aš irgi Gaja tokia esu, spindžiu spindžiu optimizmu ir bac ....  doh.gif  ašarų pakalnė...

Tai smagu,kad ne as viena tokia,bus linksmiau i pakalnes ristis ir vel i kalniukus kopti kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 10 gegužės 2010 - 18:01
[quote=*Gaja*,2010 05 10, 16:42]
Keberiokst, zinau,koks nerealus tas jausmas,kai pradedi ruostis tokiam svarbiam zingsniui,kuris butinai turi pasisekti ir apversti tavo gyvenima aukstyn kojom smile.gif Tai cia dabar tai dar nieko,o va kaip sirdele virpes 10dpi,kai eisi hcg ar NT daryti ax.gif Dabar tau prasideda diziosios vilties igyvendinimo laikas,tai nuostabus etapas,nes visa esi laukime nuostabiu akimirku wub.gif

Labai graziai parasei wub.gif Aukstyn kojom gyvenimas man patinka,to ir tikesiuos smile.gif

Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 19:00)
Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia  ax.gif

Bet dziaugsmas simteriopai didesnis mums buna pamacius didelius skaiciukus smile.gif Lengvai tai gavusios niekada nesupras musu isprotejimo del dvieju juosteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 18:06)
Bet dziaugsmas simteriopai didesnis mums buna pamacius didelius skaiciukus smile.gif Lengvai tai gavusios niekada nesupras musu isprotejimo del dvieju juosteliu ax.gif

Tai kad dauguma išvis nesupranta kaip galima nepastoti doh.gif atrodo smileysex.gif vieną kartą ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 17:06)

nu taip,tikrai teisi esi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 16:20)
Dekui,nezinau gal ir prireiks.Aspirina tai butinai teks gerti,nes mano tromboelestograma siek tiek ausktesne,o del clexane jauciu veliau suzinosiu  smile.gif

Na jei ka, tai duok zinot. O del aspirino ir clexane, tai man juos iki pentadienio reikejo vartoti. Si penktadieni nutrauke visus vaistus. Woo hoo!! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 16:42)
YUB4, TB visgi nuostabus zmogus smile.gif Toks supratingas..

Aciukas wub.gif wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:00)
*Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.

**Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia  ax.gif

*Pavydet ir as pavydziu truputi. Mano drauge - sugalvojo turet vaikiuka - pokst ir sekanti menesi NT teigiamas. Bet is kitos puses paziurejus - man atrodo tos, kurioms sunku pastoti lengviau nesioja. Lengviau ne del to, kad jokiu problemu nebuna, bet del to, kad kiekviena bloguliuka, kiekviena skausmeli pasitinka su dziaugsmu. Man darbe net yra komentaru pasake - kad as pavyzdine nestuke.gif Visada laiminga, visada sypsausi. Tik va kad jie nezino, kiek laiko ir pastangu prireike tapti nestuke.gif Zinotu - suprastu (gal?) smile.gif

**Isivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi. Laikau kumscius suspaustus uz jus.
Atsakyti
Mergaites, jus negalvokit, kad as tokia stipri. Ir as verkiu, o ypac tada kai nezinojau kodel kraujuoju. Kai pagulde i ligonine, prie daktaro verkiau asarom kruvinom, o jis man sako, kad negali padeti ir klause ar as tai suprantu. Ir si savitgali zliumbiau, nes jau pavargau nuo to kraujavimo, na gal ne kiek nuo pacio kraujavimo, o nuo kraujo kiekio. As tikrai bijau prarasti savo pupa, bet labai tikiu, kad viskas bus gerai. Internete ieskau vezimelio, rubeliu ir visokiu niekuciu. Zinau, kad anksti, bet tai man padeda gerai jaustis ir neleidzia galvoti, kad tfu tfu tfu gali kas nors atsitikti. As nesu stipruole, o stiprybes dar mokausi is kai kuriu cia esanciu mergaiciu. Ti va 4u.gif
Atsakyti