QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 16:20)
Dekui,nezinau gal ir prireiks.Aspirina tai butinai teks gerti,nes mano tromboelestograma siek tiek ausktesne,o del clexane jauciu veliau suzinosiu
Na jei ka, tai duok zinot. O del aspirino ir clexane, tai man juos iki pentadienio reikejo vartoti. Si penktadieni nutrauke visus vaistus. Woo hoo!!
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 10, 16:42)
YUB4, TB visgi nuostabus zmogus

Toks supratingas..
Aciukas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:00)
*Is tikruju tai baltai pavydziu tom,kurios neturi jokiu problemu su nevaisingumu.Tada tikrai tas planavimas turetu buti pilnas pilnas ramiu laukimo akimirku,jaudulio ir dziaugsmo.
**Na mums panasiai,tik vis tiek toks nerimo ir nekantrumo kirminukas viduje grauzia

*Pavydet ir as pavydziu truputi. Mano drauge - sugalvojo turet vaikiuka - pokst ir sekanti menesi NT teigiamas. Bet is kitos puses paziurejus - man atrodo tos, kurioms sunku pastoti lengviau nesioja. Lengviau ne del to, kad jokiu problemu nebuna, bet del to, kad kiekviena bloguliuka, kiekviena skausmeli pasitinka su dziaugsmu. Man darbe net yra komentaru pasake - kad as pavyzdine

Visada laiminga, visada sypsausi. Tik va kad jie nezino, kiek laiko ir pastangu prireike tapti

Zinotu - suprastu (gal?)
**Isivaizduoju, kaip tu dabar jautiesi. Laikau kumscius suspaustus uz jus.