Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

1. Laba 4u.gif

2. Sedziu apsipatenkinus ir ryju razinkas - prasom prisijungti
user posted image

3. Mano mazuliukei hihihi.gif baisiai patinka kai mama ledus valgo - tuo ir guodziuosi po penktos porcijos!!! Ir dar - vakar ismokom pataikyti mamai i slapimo pusle ir nutaikyti ta momenta, kai mama pradeda snuduriuoti lotuliukas.gif

4. Ryt ryte greiciausiai laukia marsrutas - II klinikines ligonines direktorius vyr. gydytojas - NAUJA GINE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisiklausiau apie ja tiek geru atsiliepimu - dabar tik kumsciu reikia, kad viskas butu gerai...

5. Keberiokst, thumbup.gif Gaja, duosiu as tau apgreidinti ir apdeitinti - a ponia Smetoniene uzsiundyti tongue.gif Ingutevi, uz tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 10 gegužės 2010 - 18:45
Sveikutes!

Ingutevi aciu uz vaisingus namucius wub.gif

Lars zaviuosi tavimi wub.gif viskas ir bus gerai ir kuo toliau tuo geriau 4u.gif

Keberiokst labai suprantu tavo busena, puikiausiai zinau jausmus pries IVF, bet reikia drasiai eiti tik pirmyn ir rezultatai jau neuzkalnu ax.gif

regata aciu uz stimuliacijos aprasyma, ir beje ten tikriausiai iguana jei tiketi internetu, tai va toks as ir zinovas blush2.gif
O kas ten per vaistas prednizalonas ar kaip ji ten? Kam jis skirtas? O duphastona vartoji?
Kaip tavo (.)(.)?

Norejau graziai sucituot ir atsakyt ale sveikatos nera doh.gif
Turbut nuo greitusiu uzsikreciau blush2.gif
Siandien 6 ryto pradejo ziauriai kresti saltis, tiesiog iki dantu...
atsikeliau, apsirengiau silciausiai, atgal i lova... valanda meginau susilti,
7 val keltis i darba... as kaip zombis, verdu kose, nepataikiau i puoda,
matuoju tempa 37.9. Maudzia raumenis, skauda galva, silpna...
O sirgti negalima - neturiu draudimo (po 4 men nuo pirmos imokos gal duos
soc. draudimo kortele, dar labai negreit), jei neisiu i darba uz tas dienas
man nemokes nieko, o mokescius reiks moket visvien. Taikad apsirengiau
ir i darba nuejau. Kaip supratau dienos metu tempa biski krito...
vakare jau vel auga... Norejau uzeiti i vaistine paracetamolo, ale
pirmadieniais sitie "darbstuoliai" poilsiauja... Va taip ir gyvenam,
labai tikiuosi kad liga kaip nors pro sali praeis... ale nesuprantu del ko,
savaitgali viskas buvo puikiai, oras siltas, konditionu nenaudoju, salto
negeriau... mistika! Nebent cia psichologine busena fokusus rodo...
nes simptomu be tempos, raumenu tempimo ir silpnumo nera jokiu g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Lin4ia jei nežinai kur galėjai peršalti tai gal arba užsikrėtei nuo kažko, arba čia tau dėl nervinės įtampos... Kažkaip jaučiu, kad greičiausiai tau taip nuo pervargimo, nervu... Reikia sugalvoti kaip tau galima padėti atsipalaiduoti, kad greičiau praeitų laikas ir atvažiuotų TB ax.gif

Keberiokst, tikrai kiek nebedaug liko 4u.gif Ir tas laukimas po to II toks jaudinantis... Kaip ir Gaja sakė rolleyes.gif

O aš tai šį mėnesį kažkaip nieko nelaukiu po stimuliacijos, tiksliau tu dviejų brūkšnelių... Kažkaip nemanau, kad iš pirmo karto pavyktų. Jaučiu, kad iui gali tikrai prireikti mums.

Lars, labai žaviuosi tavo stiprybe ir nesvarbu, kad kartais nubrauki ašarą... Svarbiausia, kad tu tiki, kad tu lauki ir myli 4u.gif

regata, labai laukiu tavo hcg rezultatų ax.gif Man atrodo, kad šiandien jau turėtum kažką pagadinti? ax.gif
Papildyta:
Kiskiau, kaip gyveni dabar? Kaip laikaisi po lapar.?
Papildyta:
Akutee, aš tavo vizito pas daktariukus taip laukiu, kad atrodo kad aš tavo vietoj būčiau. Man taip smalsu kas pas tave pilvelyje gyvena ax.gif

gretusiu, o jei neseniai sirgai gal reiktų ledus trumpam pamiršti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 10, 17:40)
nu va,pazvanino is ligonines,pasiule ryt ateit smile.gif Nu sakau,as tai galiu,o uz vyra garantuot taip staigiai neiseina.Zodziu kitas pasimatymas geguzes 18d ir birzelio cikla jau pradesim stimuliuot.
O dabar i kelnes dedu biski,kaip bus jei bus ...

nu vo pagaliau prisiruose ir paskambino.. thumbup.gif
Tai jau visu skyreliu kumsciai bus suspausti uz tave ir lauksim kartu su tavimi II 4u.gif
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 10, 20:21)
Sveikutes!

na va graziausia... gal tikrai pervargai, persistresavai.. nepailsi nuo ispudziu, minciu ir laukimo.. Tikiuo stau jau geriau, ir rasi buda atsipalaiduoti 4u.gif
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 11, 07:20)
O aš tai šį mėnesį kažkaip nieko nelaukiu po stimuliacijos, tiksliau tu dviejų brūkšnelių... Kažkaip nemanau, kad iš pirmo karto pavyktų. Jaučiu, kad iui gali tikrai prireikti mums.

Akutee, aš tavo vizito pas daktariukus taip laukiu, kad atrodo kad aš tavo vietoj būčiau. Man taip smalsu kas pas tave pilvelyje gyvena  ax.gif

nelauki, nes taip bandai apsisaugoti nuo atvejo, jei nepavyks... kad maziau nusiviltum.. Juk viena minute tiki, kita bijau, trecia isvis netiki... tai naturalu 4u.gif Bet kiek tik iseina pasistenk galvoti teigiamai ir kviestis leliuka.. 4u.gif

Aciu, kad lauki kartu su manimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man siendien nakty "ten' eme spazmuoti ar skaudeti, ar "judeti... i rpilva kazkaip duria ir paskauda... bet tikiuos tai del tempimosi.. didejimo i r panasiai.. nes ne karta jau irode mano maziejo, nuo pirmuju dienu, kad stipruoliukai yra wub.gif nu ir parasiau tuoj papsizliumbsiu.. doh.gif
Atsakyti
labas rytas,
Regata, ar dar nėra naujienų iš tavęs, ar ne apie šį antradienį kalbėjai? Kaip tie mano obuoliukai blush2.gif ?
Atsakyti
ablydute kas per obuoliukai? biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 08:43)
ablydute kas per obuoliukai? biggrin.gif hihihi.gif

nu virusiuotus perdavusi buvau, kad suveiktų bigsmile.gif jei regata pamatys II, tai nežinosim ar stimuliacija ar obuoliukai mano padėjo tongue.gif
Atsakyti
Geras kaip idomu... biggrin.gif Sakai obuoliuku perdavei ne vaistuku? biggrin.gif Kazko ji labai tyli.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 11, 08:49)
Geras kaip idomu... biggrin.gif Sakai obuoliuku perdavei ne vaistuku? biggrin.gif Kazko ji labai tyli.. ax.gif

nu mes buvom susitikusios, kai į jolsaną buvo atvykusi, kai laukti ilgai reikėjo jai. tai va, vaistukų neturėjau jojkių, tai obuoliukų atnešiau smile.gif
Atsakyti
Ablydyte kaip faina wub.gif gerai sumastei.. thumbup.gif Tikrai turi pavykti nuo virsusiuku ir tiek kumstuku uz ja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, labas rytas.
Kažkaip keistai - iki šiol per darbus nepaėjau hihihi.gif
Nesuvokiama, darbo sočiai, net į SM negaliu įlysti lotuliukas.gif
Vaišinu savais ledais thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 11, 09:07)

Vaišinu savais ledais  thumbup.gif
Bananiniai su avietukėm  wub.gif
user posted image