Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 21, 07:28)
* 10 val traukiau pas endokrinologę. Tai blyn ir išgąsdino ir užsiutino... Neskaičiuojant įžangos, kad tai visgi II lygio gydymo įstaiga, tai reikia su siuntimu atlaukti registratūroje ir paskui prie kabineto, o šilta... O kvapai... Nežinojau ar krisiu, ar vemsiu, bet nieko praeina. Pamato mano endokrinologė - ji tokia kumelė - kvatoklė, pamato siuntime, kad NT +, ir užsiveda, "tai gi tavo harmonai sutrikę, čia šitaip baisu, važiuosi į KMUK greičiau" dar pakurstė kai paklausė apie nuovargį ir išgirdo apie mano mieguistumą blink.gif  blink.gif  blink.gif tai gi blyn, einu pas ją maždaug kas pusė metų ir visada žvengė, kad pas mane viskas ore ir nėra ko kelti bangų....
**Tai va merginos išsiguodžiau, išsipasakojau viską, o dabar dar liko pora valandėlių iki fotosesijos. Labai norėtųsi laiką pagreitinti  ax.gif

*Nu, sakes doh.gif O meigoti,taigi visas nestuke.gif traukia,as va vos is lovos rytais pasikeliu doh.gif
**O kas per fotosesija?
Atsakyti
Labas rytelis biggrin.gif

Ingutevi na ir gydymo sistema doh.gif doh.gif doh.gif
Kiek as zinau pagal sveikatos ministerijos taisykles jie NETURI TEISES sneketi su pacientu esant kabinete svetimam zmogui, kai kurie gydytojai netgi vyro neileidzia!
Vienzo.... turejai pakelti suma! Jie neturejo teises su tavim sneketis prie svetimo diedo doh.gif

P.S. o del "baisiu hormonu" reikejo jai atsakyt - "o pas ka siais laikais buna geri hormonai"? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin4ia: 21 gegužės 2010 - 06:58
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 21, 07:34)
*Nu, sakes doh.gif O meigoti,taigi visas  nestuke.gif traukia,as va vos is lovos  rytais pasikeliu doh.gif
**O kas per fotosesija?

Gal dėl to ir migdo, kad skydliaukė nepajėgia dirbti už 2? g.gif Bet kai neieško nieko, tai ramiai viskas praeina g.gif
Echo darys. Širdelės ieškos ax.gif

QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 21, 07:47)
Ingutevi na ir gydymo sistema  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kiek as zinau pagal sveikatos ministerijos taisykles jie NETURI TEISES sneketi su pacientu esant kabinete svetimam zmogui, kai kurie gydytojai netgi vyro neileidzia!
Vienzo.... turejai pakelti suma! Jie neturejo teises su tavim sneketis prie svetimo diedo 
P.S. o del "baisiu hormonu" reikejo jai atsakyt - "o pas ka siais laikais buna geri hormonai"? 

Na pas tą gydytoją visą laiką` tas pats... Pastoviai eilė už durų, pastoviai žmonių minia ir va toks bendravimas su 2. Apžiūrai nusiveda už sienutės, o paskui jau toks "popierinis" surašymas vyksta 2. Man asmeniškai pirmą kartą taip gavosi, bet matydavau ankstesniais kartais, kad išeina vienas, dar nieko nekviečia, išeina antras žmogelis, tada tik pakviečia kažką... O va vakar pačiai teko taip pasibūti... Su tais harmonais, kas durniausia - visi jie mano gražiose normose, ką ji pati ne kartą aiškino anksčiau, kad man viskas OK... Žodžiu kuo mažiau žinai, tuo mažiau galvą skauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 21 gegužės 2010 - 07:11
Labas rytas graziosios 4u.gif

PENKTADIENIS
assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Manes siandien laukia suknyte ir dvi kasytes flirt.gif

Padovanosiu tau gulbės pūkelį,
Atnešiu šilčiausiam delne...
Nes tu, mano mažas vaikeli,
Širdy pagimdei „Aš mama“...

Laiminga, prasminga, teisinga
Stipri, išdidi ir šilta...
Aš būsiu tau visas pasaulis.
Aš būsiu geriausia mama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 21 gegužės 2010 - 07:20
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 21, 08:11)
*Gal dėl to ir migdo, kad skydliaukė nepajėgia dirbti už 2?  g.gif Bet kai neieško nieko, tai ramiai viskas praeina  g.gif
**Echo darys. Širdelės ieškos  ax.gif

*Mane irgi migdo,tai irgi pas endokrinologa siuncia,ziuresim ka ras g.gif
**Kaip fainai wub.gif Lauksim pasakojimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 21, 08:18)
Labas rytas graziosios  4u.gif

Padovanosiu tau gulbės pūkelį,
Atnešiu šilčiausiam delne...
Nes tu, mano mažas vaikeli,
Širdy pagimdei „Aš mama“...

Laiminga, prasminga, teisinga
Stipri, išdidi ir šilta...
Aš būsiu tau visas pasaulis.
Aš būsiu geriausia mama.

Jau ir asaros akyse.. Labai grazu..
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 21, 08:20)
**Kaip fainai wub.gif Lauksim pasakojimo smile.gif

Pasakojimas labai trumpas - gydytojos nėra. Bus pirmadienį... Na pirmadienį tai net nežadu aš jos ieškoti, jau pirmadienį važiuoju į VK, tai ten bent jau nereikės prasitrinti valandą su viršum laukiant, ar dar kažko....
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 05 21, 09:30)
Pasakojimas labai trumpas - gydytojos nėra. Bus pirmadienį... Na pirmadienį tai net nežadu aš jos ieškoti, jau pirmadienį važiuoju į VK, tai ten bent jau nereikės prasitrinti valandą su viršum laukiant, ar dar kažko....

Dar vienas nemokamos medicinos pavyzdys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 21, 09:37)
Dar vienas nemokamos medicinos pavyzdys doh.gif

būtent. Bandau kažką pateisinamo išgalvoti, kad gal reikalai skubūs, gal kažkas įvyko, bet nuo mano stresas nemažėja, aš nežinau ar viskas gerai, ar jau pradėt kitokių kelių ieškoti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif

matau, pasigedot ax.gif malonu smile.gif niekur nedingau, tiesiog mažai būnu prie kompo, pasidariau tokia pasyvi, be energijos... naktimis blogai išsimiegu, o dieną vos kojas pavelku, o dar tas karštis doh.gif tai nieko nesinori, tingiu bet ką daryt... namų ruoša užmuša galutinai tease.gif

jūsų postus tik viena akim perbėgau blush2.gif

rotą jau sveikinau, o dabar dar noriu pasveikinti ...sara... 4u.gif 4u.gif wub.gif

užjaučiu Ingutevi dėl gydytojų ir gydymo įstaigų doh.gif

*Mila*, o jau Braškytė kokia stipruolė nuotraukytėse thumbup.gif ir pavėluoti sveikinimai 2 mėn. proga user posted image

aš jau bėgsiu, reikia daug dalykų šiandien nuveikt iki darbo, o vakare tiesiai iš darbo su vyru eisim į draugės dizainerės kolekcijos pristatymo vakarą, o ryt ryte labai anksti išvyksime į Klaipėdą pas gyd. 4u.gif va to vizito, tai laukiu, nesulaukiu rolleyes.gif

nepykit, kad ne visas pakomentavau blush2.gif jau ir taip rašydama klaidų milijoną padariau ir taisau kas antrą žodį doh.gif ar čia jau galima prisikrti nėštukės hormonams viską? biggrin.gif

visoms gero penktadienio ir viso savaitgalio!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regata: 21 gegužės 2010 - 09:02
Labas rytas!

Vakaqr tiek norejosi parasyti, tiesiog nagai niezejo, bet Ameliukas neleido - zyzaliukas ji vakar buvo...

Gryzo MB...seiles, meiles, putos ir purslai biggrin.gif Amelija taip sureagavo i tetuko balsa, veida, rankas...
O man asaros akyse...Ir jam kaupesi... wub.gif
Pilnatves ir ramybes jausmas!
Siltas glebys ir amzina padeka Dangui uz siusta laime!

...sara..., sveikinimai sulaukus sunelio! Linkiu, kad kuo greiciau viskas susitvarkytu ir leliukas nakti miegotu, o diena dziugintu tevelius 4u.gif

Suomi, mieloji, sveika sulaukusi 37 sav! Dabar jau tikrai nieks nebaisu, ale, mastau, ar nebus kaip ir man - nuo 32 sav su gresianciu vaiksciojau, o paskui 41 sav vos prisnekinom lelyte ateiti pas mus biggrin.gif

Lars, norejau vakar pasveikinti, bet neisejo, tad kiek paveluotai - su savaitelem, mieloji! 4u.gif wub.gif Tabletes ir as gavau ligoninej, jos ramina, pilvelis nustoja spazmaves, kartais kai kuriom gali buti jog paskaudena galva...Na, bet pavadinima, uzmusk, neatgaminu doh.gif ...jos tokios mazos gelsvos ir jas nesugerti, o suciulpti reikia lotuliukas.gif

Lin4ia, oi, koks intriguojantis grafikelis rolleyes.gif Linkiu, kad TB viskas susitvarkytu ir jis kuo greiciau atvyktu pas tave 4u.gif Ir dar karteli, atleisk uz per astriai isreiksta nuomone jo atzvilgiu anasyk - pasikarsciavau, neturejau to daryti blush2.gif

Ingute, nu bet ir sistema pas endo doh.gif Kas del siandien neivykusio echo - gal ir gerai, VK deramai apziures, numanau, kad su geresne aparatura ir iseisi visa apsipatenkinusi ax.gif Lauksim geru ziniu wub.gif

Gretusiu, posmai wub.gif

Hip, TB 4u.gif Saunuolis thumbup.gif

Ernestuke, dziugu, kad Majukui jau geriau 4u.gif

Ir dar karteli, dekui didelis visoms mergytems uz sveikinimus Ameliuko 2 menesiuko proga oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 05 21, 09:52)
nepykit, kad ne visas pakomentavau  blush2.gif  jau ir taip rašydama klaidų milijoną padariau ir taisau kas antrą žodį  doh.gif  ar čia jau galima prisikrti nėštukės hormonams viską?  biggrin.gif

visoms gero penktadienio ir viso savaitgalio!!! user posted image

Tipiska nestuke thumbup.gif
Lauksim ryt laimingos nestukes pasakojimo apie pasimatyma mirksiukas.gif
Atsakyti
...ačiū už sveikinimus ir tikiuosi greit visos turėsit po stebūklėlį ne tik po širdimi, bet ir sūpuosit glėbyje ax.gif neapsakomas jausmas wub.gif
Atsakyti