Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė ?

Aš laikiau teises su mechanine, o po to 6 metus važinėjau su savo automatiniu "Golfuku". Tai dabar prie mechaninės "pereiti" nebenoriu: nereikia sukti galvos dėl to kur ką paspausti - daugiau laiko lieka kelio ir situacijos stebėjimui, nors gal taip tik neįpratus atrodo, o per 6 metus dėl įklimpimo pusnyje ar kito "automat." minusų problemų neturėjau. jaučiu pavasarį vėl automatinės dairysiuos, tik gaila kad jų mažiau parduoda...
Atsakyti
As t.p.laokiau teises su mechanine,o pirmas masiniukas buvo su automatine,tai viskas buvo labai langva ir paprasta,po to nusipirkom universala su mechanine pavara,tai patikekit buvo vargelio kai ziema reikedavo sustoti kur ant kalniuko prie STOP zenklo ir vel pajudet,ir uzgesdavau,ir nervu kamuoliukas pasidarydavau....Bet dabar dairomes kitos masinos ir ji tikrai bus mechanine,tiesiog pripratimo reikalas.
Atsakyti
As vairuoju automatine masinyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , esu labai patenkinta nes viena ranka galiu ir soske pakisti vaikui ir koki zaisla paduoti, ir visai nekvarsinti sau galvos del smulkmenu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man geriausias variantas, kai mašinytė yra su automatine pavarų dėže thumbup.gif
Kaip tik šiuo metu dairausi naujos. Pirksiu tik automatą.
Atsakyti
na aš pradėjau nuo mechaninės.... paskui vyras nusipirko automatą blink.gif tai pirmą kartą kai atsisėdau važiuot tai pasijutau kaip vairuodama truliką lotuliukas.gif paskui pripratau ir visai faina buvo, kol vėl nesėdau už mechaninės.... nu tada ir supratau kad aš už mechaninę thumbup.gif kaip kažkas jau rašė kad važiuojant su mechanine patiriamas visas vairavimo malonumas thumbup.gif taip, kam automobilis ir vairavimas yra būdas nusigauti iš taško A į tašką B tai taip- tik automatas... bet kam automobilis ir vairavimas yra ir malonumas ir atsipalaidavimas tai tada mechaninė wub.gif
QUOTE(klumpele @ 2005 12 19, 16:12)
1. Negalima tepti mašinos su virve, o sugedus rektų kviesti vilkiką, o kaip žinia tai nemažai kainuotų.

o mane tempė ir nieko unsure.gif
QUOTE(Makarska @ 2005 12 20, 13:20)
Aš tik už mechaninę dėžę, nes su ja fainiau lenkti: įsimetei žemesnę pavarą ir rauni į priekį. Su automatine taip neįšeitų. Su ja spaudi iki dugno, o mašina vis tiek kaip supančiota  doh.gif . Man tokia netinka.

nu neee schmoll.gif aš kai sustoju prie sankryžos šalia kokio "erelio" nu tai galvoju palauk.... spaudžiu ir pralenkiu tongue.gif nors mašiniukas ir senas blush2.gif
Atsakyti
As ir uz mechanine, jokiu problemu man nesukelia begiu perjunginejimas smile.gif
Atsakyti
As is pradziu apie 4m vazinejau su mechanine. Dabar 1m - su automatu. Kai keiciau masina, tai norejau irgi mechanines. Bet buvo taip, kad norejau konkretaus modelio ir pasitaike neblogas variantas, tik kad automatas. g.gif Kadangi labai labai norejau tos masinos, tai pirkau nepaisant, kad ne mechanine.
Bet dabar visai nesigailiu thumbup.gif thumbup.gif Vazinejant po miesta, o ypac kai kamsciai pasitaiko, tai labai patogu. Nors ir mechanine gerai vairavau, bet su automatu man prie sviesoforu greiciau gaunasi nuvaziuoti kai nereikia perjungineti pavaru.
O kadangi lieka laisvo laiko daugiau, tai galima pasidairyti aplink, muzika pajungineti, telefonu paplepeti thumbup.gif smile.gif
Jauciu ir automato minusus: didesnes kuro sanaudos, negalima daug tempti. Viena karta vaziuojant i darba uzgeso ir net nesikuria. Pakrapsciau, patikrinau ka sugebu- nieko gero g.gif Palikau ir einu toliau pescia i darba. Sustojo bendradarbis, jau virve traukiasi tempti, bet sakau: Neee schmoll.gif Taip ir liko masina stoveti, kol neatvaziavo draugas ir nepataise. thumbup.gif
Atsakyti
Nu nelabai isivaizduoju kaip vaziuoti su automatu g.gif geriau as pati valdau masina, o ne ji mane ir dar paburzginu po kaimyno langais tongue.gif
Atsakyti
Tik automatas. Net pagalvoti apie tyrkalką nenoriu schmoll.gif Per kamščius grynas vargas.
Šiaip važinėjau su mechanine 6 metus.Vėliau su automatu tris metus. Ir vėl buvau persėdus ant mechaninės. Supratau : aš noriu tik automato. Šiaip BMW automatai tikrai geri.

Mano vyras irgi pavažinėjęs ant automato,lygiai taip pat nenori mechaninės.

Dabar mūsų abiejų mašinos su automatinėmis greičių dėžėmis. Abiejų BMW. Tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Tik uz mechanine! Automatine leciau is vietos pajuda, o su mechanine, kaip kazkas rase, daug greiciau veiksmas prie sankryzos vyksta biggrin.gif Jei dar kokie piemenukai gazuoja salia biggrin.gif
Na, bet kiek vairuotoju tiek nuomoniu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2005 12 31, 16:20)
Tik uz mechanine! Automatine leciau is vietos pajuda, o su mechanine, kaip kazkas rase, daug greiciau veiksmas prie sankryzos vyksta biggrin.gif Jei dar kokie piemenukai gazuoja salia biggrin.gif
Na, bet kiek vairuotoju tiek nuomoniu! mirksiukas.gif

Tam ir reikalinga gera automatinė dėžė. BMW yra reguliatorius : sportas,žiema,ekonominis važiavimas. Aš jau net nekalbu apie triptronikus : kombinuotas greičių dėžes.

Patikėk manim su sport nustatymu automatas varo geriau nei pačiam perjunginėti bėgių svirtelę biggrin.gif
Atsakyti
Man tai su mechanine važiuot tas pats, kaip skalbt su rankom, kai skalbimo mašina yra smile.gif . Nu irgi ilgiau ale patogumas bigsmile.gif
Atsakyti