Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Daisiuke,o kiek laiko jūsų granatui,tam kur rodėt nuotraukoj?
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 07 11, 09:02)
Daisiuke,o kiek laiko jūsų granatui,tam kur rodėt nuotraukoj?

Nu jis pas mane berods pavasari anksti isdyges smile.gif tai kazkur puse metu tam granatui ax.gif
Atsakyti
Oho ,galvojau ,kad jau kokių 2 metų.Ir kotas toks sumedėjęs,mano dar tik plonas žalias siūliukas prieš jūsų.Bet labai noriu jį užauginti.Dar tik kokios 3 savaitės,kai granatas išdygo.Ar jau galiu jį persodint,nes auga vazone prie kitos gėlės?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 07 10, 19:23)
Gal galit man patarti. Turiu namuose nektarinu. Galvoju is suvalgytu vaisiu seklu butu galima pasisodinti ju. Tai sakykit kaip man sudaiginti tas seklas? Isdziovinti? Ar is karto i zeme ar koki vandeni deti kad sudygtu?

gal panasiai kaip avokadu? det i zeme ir pasirodys po kokio menesio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 07 10, 11:57)
as auginau du kivius, labai letai augo pas mane jie, po poros menesiu nuo isdygimo visai nedidukai buvo. numiro, kol buvau isvaziavus unsure.gif sudziuvo cool.gif

O tu juos dažnai laistei? Kažkaip man atordo , kad jie mėgsta drėgmę, o gal klystu? g.gif

QUOTE(Danuška @ 2007 07 10, 12:13)
Mano mama turėjo 4 kiviukus ir vieną davė man blush2.gif , bet kiek teko skaityti, kad kažkada derėtų reikalingi du augalai - vyriškas ir moteriškas, tai va, jaučiu reiks augaliuką grąžinti mamukui, kad surastų jam antrą pusę verysad.gif
O ką norėjau paklausti - gal kuri lauke juos auginat ax.gif manasis tai buvo augęs šiltnamyje, o dabar pas mane kambary, nes nesiryžtu į lauką išnešti blush2.gif gal žinot kokios jam sąlygos reikalingos 4u.gif

Aha aš irgi skaičiau, kad reikia 2 augaliukų, jei nori, kad jie vaisius vestų. Bet aš kolkas pasižaisiu su vienu išmoksiu jį auginti, o tada pasėsiu kitą. (Mano šitas labai lengvai išdygo. Įkišau vieną sėkliukę ir išdygo.) Dabar svarbiausia šito nenumarint. doh.gif
Atsakyti
o persikai ar nektarinai greit sudygsta indelyje?
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 07 11, 18:20)
o persikai ar nektarinai greit sudygsta indelyje?

as tai parsiveziau tokiu pupu medzio suklu is mirabeles sodu ir dar kazkoki kaip kaktusas bet klevo lapais tas medis toks net nezinau kaip vadinas tai va sesiu tokiu geriu ne lietuvisku lotuliukas.gif
Atsakyti
jovka, turbut per retai, nzn net. visai mazuciukai gleznuciai buvo, buvau lyg imetus foto sitam psl.
Atsakyti
Šiandien nusipirkom ličių, bandysiu pasisodinti kelias sėklas ax.gif o jas reikia išdžiovinti? ar tiesiog į žemę kišti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 07 13, 13:37)
Šiandien nusipirkom ličių, bandysiu pasisodinti kelias sėklas ax.gif  o jas reikia išdžiovinti? ar tiesiog į žemę kišti? g.gif

4u.gif
aš savuosius, kai daiginausi, tai iš kart įvyniojau į vatos gumuliukus ir drėgnai laikiau.
MANIESIEMS DABAR SUNKUS METAS, REIK PERSODINT ĮTARIU, BO PASIMIRIOS JIE MAN doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2007 07 12, 13:14)
jovka, turbut per retai, nzn net. visai mazuciukai gleznuciai buvo, buvau lyg imetus foto sitam psl.

Kažkad buvau šią temelę nuo pradžios perskaičius, bet va kivi foto neužkliuvo... Gal dabar nepamenu, arba nepažinau blush2.gif , kad tai kivi... Nes ir pati kai įkišau tą sėkliukę, ir kai išdygo baisiai ilgai svarsčiau ar čia kivi ar kokia piktžolė. Na bet pagal tai kokiu tempu jis pas mane auga, tai manu tikrai, kad ne piktžolė biggrin.gif
Tik va bėda man atostogos nuo pirmadienio, tai labai tikiuos, kad per tą laiką nenumirs... ax.gif
Atsakyti
Pagyvinsiu temele ax.gif

Cia mano kuklus nuopelnai suvalgytiems vaisiams tongue.gif

Citrusas, itariu - greipfutas arba mandarinas blush2.gif , nes citrina lapeliai ne is tolo nekvepia, o zemen buvau prikisusi visokiausiu seklu.

user posted image

Avokadas, kuris tikrai pamalonina sparciu augimu po 4 men. dygimo biggrin.gif Jau ir zeme prakrapscius buvau, pamaciau skilusia sekla - issigandau, kad isgasdinsiu daigeli... bet va koks po 3 savaiciu thumbup.gif

user posted image

Na ir citrusu/baziliku bardakas, kuriame dar ir krapas bei petrazole lotuliukas.gif Zodziu, dideli vazona simet panaudojau visiskam chaosui, bet man vis tiek patinka biggrin.gif

user posted image

Beje, savo citrusus laistau pakankamai dosniai, ir jiems, regis, patinka ax.gif - bet balkonas per vasaros diena koki gera pusdieni buna kaip tikra ikaitusi keptuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurpaite: 24 liepos 2007 - 19:46