Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(Pukute6 @ 2007 08 15, 12:47)
Sveiki, išaugo ir man augaliukas iš sėklos, tačiau nežinau kas tai. Kažkada prisipirkau įvairių vaisių maksimoj, ir vieno iš jų sėklos tokios gražios pasirodė, tai neišmečiau. Pragulėjo jos pas mane kokį pusmetį, neseniai aptikau ir sukišau į monsteros vazoną. Na ir sudygo, tik va net neįsivaizduoju kas. Daigiukai tokie stambūs dabar net nežinau kaip juos persodint, šaknys gali būti jau giliai sulindę. O vakare augalėlio lapai susiskleidžia.

Manau, kad tai bus karambola. Ji idomi tuo, kad palietus lapelius, jie susiskleidzia smile.gif

karambola
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 08 15, 12:47)
Sveiki, išaugo ir man augaliukas iš sėklos, tačiau nežinau kas tai. Kažkada prisipirkau įvairių vaisių maksimoj, ir vieno iš jų sėklos tokios gražios pasirodė, tai neišmečiau. Pragulėjo jos pas mane kokį pusmetį, neseniai aptikau ir sukišau į monsteros vazoną. Na ir sudygo, tik va net neįsivaizduoju kas. Daigiukai tokie stambūs dabar net nežinau kaip juos persodint, šaknys gali būti jau giliai sulindę. O vakare augalėlio lapai susiskleidžia.
Pasirodom:
[attachmentid=108227]

As ir tokius turiu...man drauge seklu is Tailando atveze...jei cia karambolos-tai thumbup.gif
Man ju lapai akaciju primena...
Atsakyti
pasėjau siandien avokada ir kivius, citrinu sėklytes ikisiu vakare ir bus baigta, bent jau sias metais su sėklu auginimu bigsmile.gif beje avokada ikisau ir palikau viršunėlė neikišta, gerai? kada mazdaug pradėss skilti?
Atsakyti
QUOTE(Agnieskaa @ 2007 08 15, 15:26)
Manau, kad tai bus karambola. Ji idomi tuo, kad palietus lapelius, jie susiskleidzia  smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2007 08 15, 16:27)
As ir tokius turiu...man drauge seklu is Tailando atveze...jei cia karambolos-tai thumbup.gif
Man ju lapai akaciju primena...

Ačiū už informaciją, jau maniau niekad nesužinosiu kas ten ax.gif .
Atsakyti
As ir maniau niekada nezinosiu kas cia... lotuliukas.gif dekui Agnieskaai 4u.gif
Vyras buvo nusprendes, kad cia akacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
išdygo 11 papaju ir 2 lichiai g.gif ka su tiek papaju veikt g.gif
Atsakyti
Augink lotuliukas.gif Būčiau kur arčiau tavęs-priglausčiau 1 papają 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti savo granatų šeimyna
Atsakyti
Gida, grazus augaliukai 4u.gif
Atsakyti
Gida, o kiek jiems laiko? Maniškiai nuo pavasario auga-tai tik kokių 4 cm yra ax.gif
Atsakyti
Granatai sudygo balandy visi kartu,ir visi trys kažkodėl skirtingo dydžio g.gif
Atsakyti
g.gif g.gif pamiršau granata nusipirkt doh.gif
Atsakyti