O tu kai sodinai, kevalą jo skaldei? Gal gali papasakoti plačiau: kaip sodinai? Kur? didelį vazonėlį? per kiek laiko išdygo? Aš kaip tik 2 sėklas turiu, rytoj planuoju sodinti
papajus turi dvieju rusiu sėklas juodas didelias ir mazytes baltas, nezinojau kurios daigios.. pajamiau dvieju rusiu, išdygo baltosios mazytės apie koki kevala kalbi nezinau nieko neskaldziau, padariau zemėje [durbės, gėliu substratas ir truputi smėlio] skyluciu ir sumėciau sėklas ir uzdėjau zemiu ant virsuau, paspaudziau ir laikiau po plėvėlia, išdygo per 10 dienu, kiekviena diena purškiau kad butu visada drėgna vazonėlis mazdaug 7 cm skersmens ir 7cm aukšcio, nedidelis sėklas prieš sodindama palaikiau viena para sausai viskas
pirkau maximoj kaune o mango indely irgi prakrapsciau tai kaciau zaluma leidzia kazkoki kamgo išėmiau ir kevalo o toliau viska taspats ka ir papajui dariau beje 3 papajukai jau is zemės lapelius iškėlė
Sveiki, išaugo ir man augaliukas iš sėklos, tačiau nežinau kas tai. Kažkada prisipirkau įvairių vaisių maksimoj, ir vieno iš jų sėklos tokios gražios pasirodė, tai neišmečiau. Pragulėjo jos pas mane kokį pusmetį, neseniai aptikau ir sukišau į monsteros vazoną. Na ir sudygo, tik va net neįsivaizduoju kas. Daigiukai tokie stambūs dabar net nežinau kaip juos persodint, šaknys gali būti jau giliai sulindę. O vakare augalėlio lapai susiskleidžia. Pasirodom: [attachmentid=108227]