Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(Siracusa @ 2007 08 10, 15:28)
as turiu 5 men augaliuko fotke, surasiu, jei ne per mazas ax.gif

Būtinai įkelk nuotrauką. thumb_yello.gif
Atsakyti
kai ko nors lauki, alias eina laaaaaaaabai lėtai.. doh.gif negali sulaukt kol kas nors isdygs g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Maximoje kinkaniuku...sodinsiu, jei rasiu seklyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciusi vakar jusu pokalbiu cia, jau pasodinau nektarina, ryt eisiu uzsipirkti ivairiu vaisiu ir eksperimentuosiu ax.gif
Atsakyti
Kokia laimė biggrin.gif kurios visai nesitikėjau biggrin.gif išdygo 6 papajai thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit kas auginat apelsiną, ar pas jus nenumeta jis lapų? Maniškis kažkodėl numetė, gal sakau čia koks ramybes periodas? ar jau jis miršta?
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 14, 09:21)
Kokia laimė biggrin.gif kurios visai nesitikėjau biggrin.gif išdygo 6 papajai thumbup.gif

O tu kai sodinai, kevalą jo skaldei? Gal gali papasakoti plačiau: kaip sodinai? Kur? didelį vazonėlį? per kiek laiko išdygo? Aš kaip tik 2 sėklas turiu, rytoj planuoju sodinti 4u.gif
Atsakyti
papajus turi dvieju rusiu sėklas juodas didelias ir mazytes baltas, nezinojau kurios daigios.. pajamiau dvieju rusiu, išdygo baltosios mazytės biggrin.gif apie koki kevala kalbi nezinau biggrin.gif nieko neskaldziau, padariau zemėje [durbės, gėliu substratas ir truputi smėlio] skyluciu ir sumėciau sėklas ir uzdėjau zemiu ant virsuau, paspaudziau ir laikiau po plėvėlia, išdygo per 10 dienu, kiekviena diena purškiau kad butu visada drėgna bigsmile.gif vazonėlis mazdaug 7 cm skersmens ir 7cm aukšcio, nedidelis biggrin.gif sėklas prieš sodindama palaikiau viena para sausai biggrin.gif viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 14 rugpjūčio 2007 - 12:57
lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif Aš su Mango sumaišiau.... O kur gavai pirkti Papajos?
Atsakyti
pirkau maximoj kaune biggrin.gif o mango indely irgi prakrapsciau tai kaciau zaluma leidzia kazkoki biggrin.gif kamgo išėmiau ir kevalo o toliau viska taspats ka ir papajui dariau biggrin.gif beje 3 papajukai jau is zemės lapelius iškėlė biggrin.gif
Atsakyti
sorry, kad viena zinutė po kitos, bet noriu pasakyti kad vienas litis kelia stieba ir dar + 2 papajukai išdygo.. kaip saunu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, išaugo ir man augaliukas iš sėklos, tačiau nežinau kas tai. Kažkada prisipirkau įvairių vaisių maksimoj, ir vieno iš jų sėklos tokios gražios pasirodė, tai neišmečiau. Pragulėjo jos pas mane kokį pusmetį, neseniai aptikau ir sukišau į monsteros vazoną. Na ir sudygo, tik va net neįsivaizduoju kas. Daigiukai tokie stambūs dabar net nežinau kaip juos persodint, šaknys gali būti jau giliai sulindę. O vakare augalėlio lapai susiskleidžia.
Pasirodom:
[attachmentid=108227]
Atsakyti