Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

Norejau paklaust, kaip pasodint nektarina. Siandie suvalgem nemazai, tai sumaciau, kad reiktu kauliukus pasisodint, taciau nlb isivaizduoju kuria puse kist i zeme ir ar visa kauliuka sukist doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2007 08 18, 01:18)
Norejau paklaust, kaip pasodint nektarina. Siandie suvalgem nemazai, tai sumaciau, kad reiktu kauliukus pasisodint, taciau nlb isivaizduoju kuria puse kist i zeme ir ar visa kauliuka sukist doh.gif  blush2.gif  blush2.gif

nepatariu, nes be tikslo.. schmoll.gif as nektarina išėmiau iš kevalo tai supuvo, o ta kevala, kad butu augaliukas sutraiskes nemanau schmoll.gif

Mano du papalukai katik išlindę iš zemės nušalo nuo atidaryto lango verysad.gif kaip gila, išroviau tai vienas turėjo toooookia šakny, kad šakės tokia ilga gal 5 cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 18 rugpjūčio 2007 - 15:08
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 18, 16:06)
[i] nepatariu, nes be tikslo.. schmoll.gif as nektarina išėmiau iš kevalo tai supuvo, o ta kevala, kad butu augaliukas sutraiskes nemanau schmoll.gif

Nu ikisau prie fikuso i vazona, is kevalo neisemiau, ziuresim islys islys, jei ne tai ne ax.gif
Atsakyti
tikėkis wink.gif
Atsakyti

bigsmile.gif o mano is Kroatijos parsiveztos datules prikrove vaisiu thumbup.gif ,bet jauciu nespes prinokt g.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 08 20, 11:09)
bigsmile.gif o mano is Kroatijos parsiveztos datules prikrove vaisiu thumbup.gif ,bet jauciu nespes prinokt g.gif

gal galima foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 08 20, 10:09)

O geras bigsmile.gif Tu dideles palmes parsivežei?
Atsakyti
Dabar paskaitinėjau čia jūsų pasakojimus ir taip užsimaniau ką nors pasisodinti... Kokie augalėliai lengviausiai dygsta ir gražiai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
as cia su tokiu klausimu..gal aks susiduret su sia problema, kai rudeni pradeda rudom demem ismesti avokado lapus... Auga augalas graziai, toks pilnas lapu, ateina ruduo, pradeda lapus mesti rudom demem, jos pleciasi kol visas lapas sudziusta ir nukrenta..sitaip numire man jau du avokadai (seniau)..dabartinis itin grazus ir nesinori jo prarast.. blink.gif ka daryt?
Atsakyti
koks mano lichis vienas grazus blush2.gif toks raudonlapis wub.gif cia turbut todėl kad mano, bet rimtai toks ciotkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 21, 11:22)
koks mano lichis vienas grazus blush2.gif toks raudonlapis wub.gif cia turbut todėl kad mano, bet rimtai toks ciotkas blush2.gif

bigsmile.gif Pas mane 3 ličiai išdygo. Iš pradžių irgi buvo bordiniais lapeliais, dabar jau jie pažaliavę... ir tavo pasikeis smile.gif
Atsakyti
Mano ličiai ir iš pradžių ir buvo bordiniai, dabar žali jau.... mirksiukas.gif

Bet aš mąstau kur visus augaliukus padėti... g.gif kol kas tos pačios rūšies auga vienam vazone... o kaip jūs ir kada išskirstot?Papildyta:
QUOTE(Edita:) @ 2007 08 20, 22:02)
Dabar paskaitinėjau čia jūsų pasakojimus ir taip užsimaniau ką nors pasisodinti... Kokie augalėliai lengviausiai dygsta ir gražiai atrodo? 4u.gif

Man visi gražūs bigsmile.gif Lengviausiai ir greičiausiai išdygo ličiai ir granatai... Ilgiausiai datulės dygo... kai kurios dar dygsta.... Ai, alyvuogės dar neišdygo, nors pasodinau gegužės pradžioje... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 21 rugpjūčio 2007 - 12:33