Įkraunama...
Įkraunama...

Kambariniai augalai iš suvalgytų vaisių sėklų

QUOTE(rrr? @ 2006 03 11, 17:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o "vdruk" isdyks?...  biggrin.gif

nu as cia rimtai klausiu blush2.gif

viena karta buvau pasodinus, tai saknys i virshu lindo, bet nors tu ka, neprisimenu, kuris ten galas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 03 12, 11:06)
nu as cia rimtai klausiu  blush2.gif

viena karta buvau pasodinus, tai saknys i virshu lindo, bet nors tu ka, neprisimenu, kuris ten galas buvo  biggrin.gif

Aš šonu paguldžiau, kuo puikiausiai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2006 03 12, 13:59)
Aš šonu paguldžiau, kuo puikiausiai auga  smile.gif

graziai atrodo (pats augaliukas)?
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2006 03 11, 17:16)
Žiurint ko nori: jei nori, kad šakotusi nuo pat žemes, tai tikrai gali kirpti, o aš pavyzdžiui nukirpau tik kai pasiekė 60 cm. aukštį - tai gavosi kaip medelis.

O kam jūs mergaitės juos norit kirpti ir "šakodinti"? Sąvajį nekirpau, ir nuostabiausiai išleidinėjo naujas šakeles kaip tikras medelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 12 kovo 2006 - 13:23
QUOTE(Samanta @ 2006 03 12, 13:21)
O kam jūs mergaitės juos norit kirpti ir "šakodinti"? Sąvajį nekirpau, ir nuostabiausiai išleidinėjo naujas šakeles kaip tikras medelis  wub.gif

O kada granatas pradeda atrodyti kaip medelis? Pas mane tie daigeliai is seklyciu atrodo tokie plonyciai - kaip zole (as tik sia ziema juos pasejau...) ax.gif Isdygo penki stiebeliai vienam vazonely, - ar juos isskirstyti, o gal graziau kartu auginti? g.gif
Atsakyti
turejau ananasa.auginausi 4 metus.kol neisigijom katinuko,katras padare i mano brangenibe sisia verysad.gif ananasas sudžiuvo.po to kelis kartus bandžiau vel bet nieko nesigavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2006 03 12, 11:59)
Aš šonu paguldžiau, kuo puikiausiai auga  smile.gif

kadangi pirkau 3vnt, tai bandysiu visom pozom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugne @ 2006 03 12, 14:59)
O kada granatas pradeda atrodyti kaip medelis?  Pas mane tie daigeliai is seklyciu atrodo tokie plonyciai  - kaip zole  (as tik sia ziema juos pasejau...)  ax.gif Isdygo penki stiebeliai vienam vazonely, - ar juos isskirstyti, o gal graziau kartu auginti?  g.gif

Mano granatui turbut 4-5 metai, tai tikrai atrodo kaip medelis.
Kartu auginant kelis augaliukus grazu bus tik is pradziu - po to ims skursti.
Turbut pasikartosiu, bet - granata apsimoka auginti, tik, jei gali jam suteikti poilsi ziema: turi patalpa, kur temperatura buna apie 4-7 l.C. Kitaip bus negrazus, istypes, nezydes.
Atsakyti
QUOTE(gugne @ 2006 03 12, 14:59)
O kada granatas pradeda atrodyti kaip medelis?  Pas mane tie daigeliai is seklyciu atrodo tokie plonyciai  - kaip zole  (as tik sia ziema juos pasejau...)  ax.gif Isdygo penki stiebeliai vienam vazonely, - ar juos isskirstyti, o gal graziau kartu auginti?  g.gif

Na mano vienam granačiui jau beveik penki meteliai, bet kamienas tai tikriausiai taip ir nebus labai storas niekada. Juk ne natūraliomis sąlygomis auginama verysad.gif Tad yra pririštas prie bambiukinio pagaliuko. O kitam granačiukui apie meteliai laiko ir jau pradėjo šakotis. Labai staigiai pradėjo augti wub.gif Kai tik pradės šakelės linkti į šoną, nedelsdama pririšk, antraip nulūš ax.gif O skirstyti tau juos ar ne, tai tik skonio reikalas. Mano vienam vazone auga penki granatai. Ir labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2006 03 12, 23:22)
Mano granatui turbut 4-5 metai, tai tikrai atrodo kaip medelis.
Kartu auginant kelis augaliukus grazu bus tik is pradziu - po to ims skursti.
Turbut pasikartosiu, bet - granata apsimoka auginti, tik, jei gali jam suteikti poilsi ziema: turi patalpa, kur temperatura buna apie 4-7 l.C. Kitaip bus negrazus, istypes, nezydes.

o va sito tai ir nezinojau - kad ziema granatui turi buti 4-7 l.C. unsure.gif Istiklintas balkonas siuo atveju nelabai pades, ten buna ir gerokai zemesne temperatura..
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 03 12, 12:51)
graziai atrodo (pats augaliukas)?

Kai tik prisiruošiu "fotosesijai" - iškart įdėsiu foto mirksiukas.gif Nes grožis tai toks dalykas....

QUOTE(Bonifacija @ 2006 03 12, 19:01)
kadangi pirkau 3vnt, tai bandysiu visom pozom  lotuliukas.gif

Skaičiau kad išėmus sėklą ta daigi būva tik porą dienų - nedelsk sodint 4u.gif
Atsakyti
Dar, pamiršau pasigirt,kad pasodinau marakuja.Žiuresim kas iš to bus!
Atsakyti