Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas, vaikelio/širdelės nesimato

as pirma kart nuejau beveik 6 savaiciu, tai gydytoja sako ko taip anksti atejai, reikejo dar neiti kelias savaites nes nera prasmes taip anksti eit, jei jautiesi gerai ir nera jokiu tepimu. bet man jau mate puslyte, bet tik su vaginaliniu echo, su paprastu nesimate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 24 birželio 2010 - 14:58
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 05 17, 12:45)
Sveika, o ką tau sako gyd? Manau šiaip kad dar labai anksti, neteko girdėti kad kam tokio laiko jau pamytų, paprastai 5 sav. pamato, bet dar laukia kol širdutė pasimatys, nes ji dar vėliau būna matoma. Nemanau kad tau reikėtų nerimauti, gal tik dažniau reikės nueiti echo, kol pamatys kad viskas gerai, vaikutis auga, širdutė plaka. 4u.gif

mano nėštumą trijų savaičių pamatė, bet čia privačioje klinikoje...iš tikro du apvaisintus kiaušinėlius pamatė bigsmile.gif bet sakė per anksti dvynukų nesitikėti, nes būna paprasčiausiai vienas silpnesnis kiaušinėlis neišsivysto...žodžiu, širdutės dar teks palaukti gerokai manau... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liutuxe... @ 2010 06 18, 15:04)
As taip pat visiskai pritariu, kad svarbiausia neskubeti mirksiukas.gif 

nes kaip matau man buvo labai panasiai, kaip ir daugumai cia pasisakiusiu: 5 savaite nemate nestumo, itare, kad jis ne gimdoje vystosi, sekancia savaite jau mate, bet mane, kad jis nesivystantis, dar po savaites, kad gal jau vystosi, bet per mazas, tai gali nustoti vystytis, galu gale is niekur nieko iziurejo 9 savaite, kad salia negyvas dvynys, paskui pasirode, kad ten tik trynio maisas! taip teko prasinervinti iki 12 savaites, kada pasirode, kad viskas gerai! Buciau taip anksti nejus, buciau labai daug nervu sutaupius doh.gif

kaip neskubėti, kai vien mintys apie nėštumą bigsmile.gif aš tai eičiau kad ir kas dieną stebėti vaikiuko rolleyes.gif šiaip iš tikro su pirmu kūdikiu taip neskubėjom, bet va antrąjį kai planavom-tai nėštumo testų prisidariau N, o ir trijų savaičių pas daktarę nuskubėjau, kad patvirtintų...ir programinius tyrimus pasidariau visus, bet čia labiau dėl to, kad išvažiavom į JAV ir norėjau važiuoti tikra, kad nėštumas bent jau gimdinis...ir jau gavau pirmą apvaisintų kiaušinėlių nuotraukytę bigsmile.gif bet aišku, kol pirmas trimestras nepraėjęs-dar neramu, kaip ir manau daugeliui...
Atsakyti
sveikutes ir man ta pati beda,dar nieko nemato,jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu dienos tai iseina lygiai 6 sav,nestumo testus pasidariau 3,visi teigiami,ziurejo vakar dar nieko nemato,man labai neramu,galvoju gal bandyt eiti privaciai,baisiausia,kad nebutu kas blogai:(bet nei pilvuka skauda,nei iskiru jokiu,nesuprantu,tas laukimas veda is proto:(
Atsakyti
QUOTE(irmatitas @ 2010 07 02, 08:24)
sveikutes ir man ta pati beda,dar nieko nemato,jeigu skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu dienos tai iseina lygiai 6 sav,nestumo testus pasidariau 3,visi teigiami,ziurejo vakar dar nieko nemato,man labai neramu,galvoju gal bandyt eiti privaciai,baisiausia,kad nebutu kas blogai:(bet nei pilvuka skauda,nei iskiru jokiu,nesuprantu,tas laukimas veda is proto:(

nepergyvenk, man irgi panaši situacija buvo, tik man net nežiūrėjo ar tikrai kas nors jau yra pilvuke, tik pasakė, kad nėra jokio nėštumo (kai gimdą patikrino) frusty.gif praverkiau dvi savaites vos ne visas naktis (po dvieju sav reikėjo vėl eit pas ginę), galvojau eit privačiai, bet dbr džiaugiuosi, kad nenuėjau, nes būčiau tik lt bereikalo išmetusi unsure.gif ir va tas pirmas pasakymas ,,kad tau tik šiaip mmm vėluoja" baigėsi tuo, kad jau 19 savaitėlė esu nėštuke nestuke.gif thumbup.gif
puikiai suprantu, kaip jautiesi, nes ir pati patyriau tą laukimą ir tą nežinomybę, tad laikykis, ir patikėk, viskas bus gerai, ir tikrai dar po kiek laiko (man nėštumą pripažino, kai buvau 8sav) išgirsi, kad esi nėštuke nestuke.gif mirksiukas.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz gerus zodzius,bet vistiek nekantri esu,va jau greit eisiu privaciai paziuresiu,jei dar nieko nematys,tada lauksiu kantriai:(
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 06 24, 15:58)
as pirma kart nuejau beveik 6 savaiciu, tai gydytoja sako ko taip anksti atejai, reikejo dar neiti kelias savaites nes nera prasmes taip anksti eit, jei jautiesi gerai ir nera jokiu tepimu. bet man jau mate puslyte, bet tik su vaginaliniu echo, su paprastu nesimate.

Man su echo. pasakydavo su abiem 5 sav. kad jau esu nescia ir laukis sekmingai,niepanimaju gal tie achoskopai seni kokie,(nes privaciu greit pasako),o mane tikrino su ligonines nevisai nauju echo.Arba zlibos daltares biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 02 liepos 2010 - 15:48
Sveikos,

norejau pasiteirauti.. man dabar 5 savaitė (jei skaičiuojant nuo paskutinių mm dienos). Dar pas jokias gydytojas nėjau ir planuoju tik po kokių poros savaičių... jokių patepliojimų kol kas nėra, bet pakankamai gausu išskyru. Ar tai normau? o gal reiktų susirūpinti?

Atsakyti
na is liniuotes matau,kad temos autorei jau viskas gerai 4u.gif bet ir man yr ataip buve,kad nemate leliuko,nors ginekologe sake,kad gimda kaip sesiu savaiciu,o pagal echo tik 5 buvo,tada irgi kaip pergyvenau,nes tas gydytojas,kuris dare echo,kvailai issireiske,tai sedejau dar dvi savaites ir nagus grauziau doh.gif

*PUIKA* nelygu kokios tos isskyros ax.gif jei tau jos atrodo nenormalios arba jautiesi del kazko neiprastai ar galu gale skauda labai,gali paskambinti ir pasakyti kaip yra,tada ir bus aisku eiti ar ne...o jei jautiesi rami,siulyciau dar bent pora savaiteliu palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, aciu Dievui, mums viskas gerai, augame. Siandien buvome pas gydytoja, maciau leliu, toks didelis, jau i maza zmogeliuka panasus wub.gif
Vos asaras sulaikiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 07 09, 10:33)
Sveikos,

norejau pasiteirauti.. man dabar 5 savaitė (jei skaičiuojant nuo paskutinių mm dienos). Dar pas jokias gydytojas nėjau ir planuoju tik po kokių poros savaičių... jokių patepliojimų kol kas nėra, bet pakankamai gausu išskyru. Ar tai normau? o gal reiktų susirūpinti?

as del to paties irgi pergyvenau, skambinedavau ginekologei vos ne kasdien. Ji susinervinus man viena karta pasake: isskyru turi buti daugiau, jei jos ne rusvos, ne kraujingos, neturi blogo kvapo ar nesukelia jokiu nemaloniu pojuciu(isskyrus tai, kad ju yra) vadinasi viskas gerai smile.gif o susirupinti nereikia, reikia ilsetis ir nestresuoti smile.gif sekmes nesiot 4u.gif
Atsakyti
O man zinokit nestuma gydytoja pamate vos triju savaiciu, skaiciuojant pagal pirma menesiniu diena sako iseina apie 4 sav., bet is tikruju pati zinau kad daugiau 3 sav. buti negali. Tai va, o puslele labai aiskiai matesi. Sako cia priklauso nuo vietos, kur isitaises smile.gif
Atsakyti
pasiskaiciau pasiskaiciau sia temele ir dar labiau unsure.gif , nes mano paskutiniu mm pirma diena buvo rugsejo 12, siandiena NT kuo aiskiausiai parode dvi juosteles, gal galit mazdaug pasakyti keliu savaiciu esu as ir kada butu galima eiti jau pas gydytojus?
Atsakyti