Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jauciu, kad ,,pasirasysiu" tam rimtam reikalui... g.gif
Atsakyti
jau apsigyniau, taigi ir baigiau savo pirmasias studijas thumbup.gif
sveikinu pati save, kad gynime pasikeliau sau pazymi, siule maziau, bet as juos itikinau, kad mano siulomi modeliai ir budai priimtini ir naujoviski tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 14, 20:56)
jau apsigyniau, taigi ir baigiau savo pirmasias studijas  thumbup.gif
sveikinu pati save, kad gynime pasikeliau sau pazymi, siule maziau, bet as juos itikinau, kad mano siulomi modeliai ir budai priimtini ir naujoviski tongue.gif

kaip suprantu tu irgi gyneis ir apgynei siandien.. kiek gavai? as 8.. rolleyes.gif labai normaliai manau....
ar stosi i magistratura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 14 birželio 2004 - 21:08
As suprantu, kad priezasciu nusipirkti gali buti ivairiu - darbas, vaikas ir pan.
Bet kur ieskoti priezasciu musu nesaziningume? Prisimenu, kai mokiaus kalba Islandijos universitete, tai i egzaminus susirinkdavo ivairiu tautybiu zmoniu, bet kazkodel isskirtinai Rytu Europos studentu kisenes plysdavo nuo 'spargalkiu'. blink.gif blink.gif Nu ar galit man paaiskinti - kodel? blink.gif
Cia niekam net i galva nesauna pirkti diploma. Jei kam pasakysi, nesupras ka turi galvoj. O cia zmones irgi dirba, turi seimas ir pan.
As esu pries diplomu ir kitu darbu pirkima.

Vienam darbo interviu manes paklause - kaip tavo studijos susijusios su darbu, kurio tu prasai? O as atsakiau....gal jos tiesiogiai ir nesusijusios, bet o ko mes ismokstame universitete? Ogi planavimo (laiko), aiskaus minciu destymo, sugebejimo atlaikyti dideli kruvi bei spaudima, darbo organizavimo ir dar daug ko kito - ar tai ne savybes, kurios budingos geram, kvalifikuotam darbuotojui? Diplominis darbas apvainikuoja sunku studiju triusa. rolleyes.gif
Atsakyti
Ausrute, siule man 8, bet apsigyniau ir gavau 9 thumbup.gif
o siaip mes gynemes bakalaura visa grupe ir pazymiai labai zemi, tos kurios pirko ne viena negavo daugiau kaip 7 , o ir siaip visos beveik po 6, viena siaip netaip istempe ant 5 , nors zadejo neiskaityti
Noriu stoti i VDU jeigu spesiu nunesti dokumentus
p.s beje gal kas galit atsakyt, ar nesant tik priduoti dokumentus reikia paciu dokumentu originalu, as noriu juos atsviesti ir iduoti kitam zmogui kad nunestu ir uzregistruotu mane,nes i kt miesta nelabai galiu pati nuvaziuoti...ar sitaip kazin galima?
Sveikinu Ausrute pabaigus universiteta smartass.gif smartass.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 15, 16:12)
Ausrute, siule man 8, bet apsigyniau ir gavau 9 thumbup.gif
o siaip mes gynemes bakalaura visa grupe ir pazymiai labai zemi, tos kurios pirko ne viena negavo daugiau kaip 7 , o ir siaip visos beveik po 6, viena siaip netaip istempe ant 5 , nors zadejo neiskaityti
Noriu stoti i VDU jeigu spesiu nunesti dokumentus
p.s beje gal kas galit atsakyt, ar nesant tik priduoti dokumentus reikia paciu dokumentu originalu, as noriu juos atsviesti ir iduoti kitam zmogui kad nunestu ir uzregistruotu mane,nes i kt miesta nelabai galiu pati nuvaziuoti...ar sitaip kazin galima?
Sveikinu Ausrute pabaigus  universiteta smartass.gif  smartass.gif  smartass.gif

aciu uz sveikinimus
tai fainiai kad taip gerai gavos....
as dabar noriu irgi i magistartura, siaip mano univere tik 2 specialybes man tinka tai nzn.. siulo i vgtu bet cia manes netraukia nors tu ka..... nezinau turbut ten ir stosiu.... t.y. i savo univera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 15 birželio 2004 - 16:20
Zinot, kas link sazines tu, kurie perka-tai man vienas ir tas pats. Savo diplomini as rasiau pati, tik ka apsigyniau (9), o jei kam galiu padeti ir dar gauti atlygi-kodel gi ne... wink.gif
Atsakyti
Aš taip pat SAVO PAČIOS RAŠYTĄ darbą šiandien apsigyniau smile.gif biggrin.gif Tiesa, ne bakalauro ir ne magistrinį wink.gif
Atsakyti
vauuu!!!!
negaliu nepasveikint..
ŽVIRBLIUKE, sveikinu clap.gif O čia tai sugebėjimai..man drąsos tiek rolleyes.gif

Viskas, pareisiu ir Laurai ultimatumą pareikšiu..arba leidžia močiai mokintis, arba brolio nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 06 17, 15:03)
Aš taip pat SAVO PAČIOS RAŠYTĄ darbą šiandien apsigyniau smile.gif biggrin.gif Tiesa, ne bakalauro ir ne magistrinį wink.gif

SVEIKINU...... clap.gif clap.gif clap.gif SAUNUOLE.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 06 17, 16:03)

Sveikinu, kada nors ir iki bakalauro turbut daeisi.... clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 06 17, 13:09)
vauuu!!!!
negaliu nepasveikint..
ŽVIRBLIUKE, sveikinu clap.gif O čia tai sugebėjimai..man drąsos tiek rolleyes.gif

Viskas, pareisiu ir Laurai ultimatumą pareikšiu..arba leidžia močiai mokintis, arba brolio nepirksiu smile.gif

Ačiū smartass.gif

O aš einu močiutei padėkosiu. Ir vyrui. Be šios komandos - nieko nebūtų buvę... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti