QUOTE (ausrute @ 2004 06 17, 13:15) |
Sveikinu, kada nors ir iki bakalauro turbut daeisi.... ![]() |
Tai, kad jau ne iki bakalauro daeis

Sveikinu Zvirbliuke ir rasyte31
as va sedziu namie ir daznai vakarais pagalvoju, kad nesitiki, jog jau praejo tie keturi metai, o dar regis ka tik buvau abituriente
beje siandien suzinojau, kad vienai mano grupiokei buvo visu akyse paskelbtas vienas pazymys, bet i diploma bus irasytas balu didesnis
pasistenge matyt mergicka, pasikalbejo, pabasliavo ir yra
yra kaip yra-tai tas darbas jai kainavo vos ne stuka, puse tiek uz parasyma, paskui matyt nemazai isleido, kad ta bala pridetu
o as gavau 9 , kaip uz savo galva tai manau geras pazymys
gal nekuklu, bes as didziuojuos savimi, kad istveriau, nes buvo jau minuteliu, kad....viskas jau praeity
viskas gerai!

as va sedziu namie ir daznai vakarais pagalvoju, kad nesitiki, jog jau praejo tie keturi metai, o dar regis ka tik buvau abituriente

beje siandien suzinojau, kad vienai mano grupiokei buvo visu akyse paskelbtas vienas pazymys, bet i diploma bus irasytas balu didesnis

yra kaip yra-tai tas darbas jai kainavo vos ne stuka, puse tiek uz parasyma, paskui matyt nemazai isleido, kad ta bala pridetu
o as gavau 9 , kaip uz savo galva tai manau geras pazymys

gal nekuklu, bes as didziuojuos savimi, kad istveriau, nes buvo jau minuteliu, kad....viskas jau praeity

QUOTE (Rasma @ 2004 06 17, 17:00) |
Tai, kad jau ne iki bakalauro daeis ![]() ![]() |
ups..

man tai kazkaip keista butu pirkti diploma... vienu metu jau buvo ziauriai sunku, bet tik juokaudavau, kad - ai, nusiopirkciau tai ramu butu... ne kiek neramu.. Va parasiau pati, apsigyniau... taip gera dabar - nesikuklinsiu, didziuojuosi savimi - 2 sesijas su mazyle issilaikiau (pirma kai mazei buvo 1.5men - o visgi akivaizdziai ir dar 7egzai...) bent jau turesiuka papasakoti vaikams

Man visai negeda butu pirkti diploma, juolab, jei vyrauja destytoju interesai, simpatijos, o ne objektyvus vertinimas (tuo labiau filologyne, kur nera nieko lengviau, kaip iskelt ar sudirbt interpretacini darba
). Bet kai finansai riboti, reikejo pasitenkint savo galva, paaukot daug nervu ir beveik visas balandzio naktis. Tai va, sedejau dieniniam, pasirasiau (2 metus rasiau), apsigyniau ir 26d. gausiu issvajota diploma.
Velesnes filologijos studijas parauksiu- uzteko 4 meteliu, siuos metus pabusiu su maziuku, pardavinesiu kitiems savo proteli
, o kitais metais paziuresiu. Na su laiku ir geresniais finansais labai rimtai planuoju studijuot Prancuzijoje. Vis tiek anksciau ar veliau gausiu, ko noriu
. Taigi sitie laisvi metai bus skirti ir prancuzu kalbai.
Manau, diplomo pirkimas puikiai atspindi studiju kokybe - bent jau as jauciu, kad praradau 4 gyvenimo metus (nors specialybe buvo issvajota, ruosiausi jai juodai 3 metus), ismokau tik keleta paskaitu kursu, o visa kita buvo sh. malimas, visai nesusijes su praktika - dirbtinis destytoju etatu palaikymas. Tai kuriu velniu duoti nuosirdzia duokle?!
Tik is pagarbos sau?

Velesnes filologijos studijas parauksiu- uzteko 4 meteliu, siuos metus pabusiu su maziuku, pardavinesiu kitiems savo proteli

Manau, diplomo pirkimas puikiai atspindi studiju kokybe - bent jau as jauciu, kad praradau 4 gyvenimo metus (nors specialybe buvo issvajota, ruosiausi jai juodai 3 metus), ismokau tik keleta paskaitu kursu, o visa kita buvo sh. malimas, visai nesusijes su praktika - dirbtinis destytoju etatu palaikymas. Tai kuriu velniu duoti nuosirdzia duokle?!

Nepirkau, nes babkių gaila mokėti už tai ką galiu padaryti geriau. Nors pala, buvo atvejis, kai mane prigasdino, kad nėščiai prie kompo sėdėti kenkia. Tai planavau pirkti, man rašė rašė, vėlavo vėlavo. O aš egzus laikiau anksčiau, tai finito egzų išvakarėse: sėdi Lona prie kompo ir rašo kursinius, per savaitę penkis iškepiau, nes penkis egzus sugalvojau per savaitę laikyti. Ir išlaikiau tikrai gerai: vienas 9, o kiti 10, bet stipkės negavau, nes ją davė tik 12 kurie sesija išlaikė 10. Likimo ironija

QUOTE (Lona @ 2004 07 17, 09:53) |
Nepirkau, nes babkių gaila mokėti už tai ką galiu padaryti geriau. Nors pala, buvo atvejis, kai mane prigasdino, kad nėščiai prie kompo sėdėti kenkia. Tai planavau pirkti, man rašė rašė, vėlavo vėlavo. O aš egzus laikiau anksčiau, tai finito egzų išvakarėse: sėdi Lona prie kompo ir rašo kursinius, per savaitę penkis iškepiau, nes penkis egzus sugalvojau per savaitę laikyti. Ir išlaikiau tikrai gerai: vienas 9, o kiti 10, bet stipkės negavau, nes ją davė tik 12 kurie sesija išlaikė 10. Likimo ironija ![]() |
tu jau man atleisk bet idomu kur cia taip gerai visi mokosi?
pas amne grupej geriausias vidurkis 9.2....

Taip kad teks pačiai vargti

O gal kas žinot kiek diplominis kainuoja?

Oi pasida;linsiu ir aš savo patirtim. Pirkau magistrinį darbą- verkiu jau trečią savaitę, sumokėjau 1500 lt, perskaičiau pati, nusprendžiau kad gal aš kokia nesusipratėlė, parodžiau vadovui, o tas sako mokyklinis lygis. O kad pats ką patartų- nė velnio, tai per ašaras vos kelią namo mačiau.
Beje, gal kas turit kokio žmogaus koordinates kas rašo normalius darbus, bijau kad pati nespėsiu, o ir nelabai sugebėsiu parašyti
Beje, gal kas turit kokio žmogaus koordinates kas rašo normalius darbus, bijau kad pati nespėsiu, o ir nelabai sugebėsiu parašyti

Gal kuri is forumieciu rasote kursinius darbus???
QUOTE (NERA @ 2004 08 30, 15:36) |
Oi pasida;linsiu ir aš savo patirtim. Pirkau magistrinį darbą- verkiu jau trečią savaitę, sumokėjau 1500 lt, perskaičiau pati, nusprendžiau kad gal aš kokia nesusipratėlė, parodžiau vadovui, o tas sako mokyklinis lygis. O kad pats ką patartų- nė velnio, tai per ašaras vos kelią namo mačiau. Beje, gal kas turit kokio žmogaus koordinates kas rašo normalius darbus, bijau kad pati nespėsiu, o ir nelabai sugebėsiu parašyti ![]() |
ar bandei paziureti www.diplominiai.lt
QUOTE (PUka @ 2004 09 08, 19:01) |
Gal kuri is forumieciu rasote kursinius darbus??? |
Ziurint kokia tema domina