Mūsų sąmonė taip surėdyta, kad visada aplinkoje matome tai, kas mums svarbu... Nuo to sunku pabėgti...
Yra du streso įveikimo būdai - reikia pašalinti streso priežastį arba pakeisti savo požiūrį į stresą. Kalbant apie nėštukes, mes jų nepašalinsim iš aplinkos, todėl belieka antras būdas - keisti savo požiūrį...
Galime sugalvoti kažkokių ritualų, tokių kaip
RVB pasiūlė:
As, matydama
arba mama su lelium, palinkiu visada sveikatos ir sekmes.
Labai nesijuokit, bet prisimenu vaikystėj buvo toks burtas

Reikėdavo suskaičiuot 10 nėščių moterų, 10os moters paklausti kiek dabar valandų ir tada išsipildys noras... Dabar tai juokas ima prisiminus, kaip mes bambizai lakstydami paskui nėščias moteris klausinėdavom kiek valandų

Prakalbom apie ritualus tai ir prisiminiau...
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 10, 17:34)
Aš tai blogai reaguoju...
Pelargonija, jūsų reakcija nėra nei bloga, nei gera, tai tiesiog jūsų reakcija... Mes turim teisę jaust ir pyktį, ir pavydą, ir liūdesį... Kažkada mus išmokė, kad taip daryti "negražu", nu nu nu. O kodėl vaikai visada tokie laimingi? Todėl kad jiems blogų jausmų nėra. Jie jaučia viską, ką nori jausti, ir sako viską, ką nori pasakyti...
QUOTE(chepka @ 2010 06 10, 17:48)
Kiek tyremes abu sveiki,lieka mano imunines bedos arba nesuderinamumas...
Mergaitėms esu skolinga diskusiją apie atvejus, kada medikai neranda nevaisingumo priežasčių... Jei būtų įdomu ir esat Vilniuje/Klaipėdoj - prašom, prisijunkit.
O dėl artimųjų nėštumų... Kartais minimalus bendravimas tikrai yra nebloga išeitis...
QUOTE(Singerita @ 2010 06 10, 18:15)
Dėl vyro, jei sau atvirai reiktų prisipažinti, taip visiškai visiškai sąžiningai....

tai taip kaltinu, kad dėl jo turiu tiek kentėti. Dažnai pagaunu save galvojant kodėl turėjau jį apskritai gyvenime sutikti, kodėl aš.
Singerita, pabandykit sau ir atsakyti, kodėl jūs su juo? Parašykit BENT 20 priežasčių. Koks jis? Kuo ypatingas? Nekritikuodama, neslopindama savęs, rašykit viską, kas šauna į galvą... Galit čia, galit sau...
Ir, kaip čia paklaust, kuriame etape dabar jūsų šeima? Ką planuojate, neplanuojate, gydotės, ilsitės?
O sąmonė taip, kada vyksta kažkas labai skaudaus, ji tiesiog saugo save tapdama kam nors akla...
QUOTE(laisveja @ 2010 06 10, 19:37)
Kokie jūsų planai? Kaip jums sekasi?
QUOTE(Musicka @ 2010 06 10, 20:22)
Tiesa sakant man yra nesuprantama, kodel ant zmogaus, kurio labai ilgai ieskojau ir laukiau, kuri labai myliu, galiu taip stipriai pykti???
Ir kodėl gi? Kodėl pykstat ant jo? Pabandykit sau prisipažinti..
O šiaip, ar kalbate vienas su kitu apie savo jausmus? Kiek esate linkę atvirauti, dalintis? Kaip jis jaučiasi?
Papildyta:
Glamour, kaip jūsų vyras? Gal jau po operacijos?