Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 11, 10:28)
Taigi, ne taip svarbu, kas buvo, bet tai, kaip yra dabar... Nedrąsiai ir liūdnai nuskambėjo tie 12a pliusų... Manau, jūs palietėt labai svarbius ir skaudžius dalykus, bet aš negaliu daugiau į tai gilintis ir jūsų gilinti, nes čia eteryje negalėsiu padėti išbristi atgal. Tik sau dar atsakykit, kas tarp judviejų būtų kitaip, gimus vaikeliui?
O dėl IVF, kodėl jis "aišku paskutinis"?...

Atėjus vaikeliui manau į mūsų santykius ir apskritai į namus ateitų pilnatvė ir ramybė. wub.gif Tos vidinės ramybės labiausiai dabar ir reikia.
Aišku paskutinis, nes vargu ar dar kada sugebėsim tiek sutaupyti, viskas remiasi į finansus.
Atsakyti
Norėjau priminti, kad rytoj susitinkam susipažint, padiskutuoti Vaisingumo Asociacijos patalpose, Žirmūnų 143-121kab. Jeigu kas dar neturit šeštadienio rytui planų - kviečiam pas mus. Turėsit galimybę gyvai pasidomėti, paklausti to, kas jums rūpi.

Ir klaipėdietės kolkas tik 4ios... Jei būtų norinčių susibėgti pajūryje, kitą savaitę dar galit užsirašyti. O po to išlėksiu jūros link, gal kur netyčiai, tyliai gatvėje prasilenksim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 06 10, 17:15)
Gatvėje kaip reaguoju į nėščiąsias  g.gif  Niekaip, nepastebiu apskritai jų, nežinau gal mažai aplinkui jų pasitaiko, o gal tiesiog jų nematau, gal pasąmonė man apskritai blokuoja į tokius vaizdus žiūrėti.  g.gif Dėl to neturiu problemų, skaudu tik savoj aplinkoje kas praneša apie  nestuke.gif  Va tada jau ašarų pakalnė porai dienų.  cray.gif

O šiaip vaikus igonoruoju, neprisileidžiu jų, nesižaviu ir nemyliu jų. Nes per skaudu džiaugtis būtų svetimais, aš geriau jaučiuosi į juos reaguodama šaltai. Nes jei tik kokį įsileisiu į širdį bijau, kad apskritai išprotėsiu nuo negalėjimo susilaukti savų.

Dėl vyro, jei sau atvirai reiktų prisipažinti, taip visiškai visiškai sąžiningai....  g.gif  tai taip kaltinu, kad dėl jo turiu tiek kentėti. Dažnai pagaunu save galvojant kodėl turėjau jį apskritai gyvenime sutikti, kodėl aš. Žiaurios kartais tos mintys ir gyvenimas žiaurus.

na as tai kaip tik visus myliu dziaugiuosi ,visus lankau vaikucius.bet va man beda kai pranesa kad laukiasi,tada prasideda asaros vienatveje.bet jauciu kad pardeda stora oda augti ir jau visai nebereguoti,o viena karta save pagavau galvojant ir kam tu vaiku reikia jei jie nenori patys ateiti pas mane.va ka noriu ta darau kur noriu einu niekas nieko nereguliuoja.bet yra didelis BET....kad as ju vistiek labai noriu ir tokios akimirkos buna tik pykcio ir liudnumo
Papildyta:
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 11, 13:47)
Norėjau priminti, kad rytoj susitinkam susipažint, padiskutuoti Vaisingumo Asociacijos patalpose, Žirmūnų 143-121kab. Jeigu kas dar neturit šeštadienio rytui planų - kviečiam pas mus. Turėsit galimybę gyvai pasidomėti, paklausti to, kas jums rūpi.

Ir klaipėdietės kolkas tik 4ios... Jei būtų norinčių susibėgti pajūryje, kitą savaitę dar galit užsirašyti. O po to išlėksiu jūros link, gal kur netyčiai, tyliai gatvėje prasilenksim...  smile.gif

na o tai kaip jus isleksite pa smus o kaip mes su jumis susisieksime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 06 11, 15:20)
na o tai kaip jus isleksite pa smus o kaip mes su jumis susisieksime g.gif

Na kolkas mūsų labai mažai. Per mažai, kad ieškočiau patalpų. Nors, jei labai norėsim, galim kažkur susibėgti ir be patalpų... Dar luktelėkim kelias dienas. Tikrai niekur nedingsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia profesija: 11 birželio 2010 - 15:04
Pasižiūrėjau į kalendorių, kada mes galėtume susibėgti pajūryje g.gif 06.26 bus po joninių, atpuola. 07.03, bijau kad bus ilgasis Mindauginių savaitgalis, turbūt turėsim savo planų. 07.10 manau bus darbo diena, už liepos 5ą. Tuomet artimiausia data - 07.17...
Na dar luktelėkim, kiek bus norinčių susitikti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokia profesija: 11 birželio 2010 - 15:27
[quote=Švilpa,2010 06 11, 11:16]
(...)Tuomet paaiškinu, kad kai kurie žmonės aukšti, kai kurie žemi. Kai kurių akys mėlynos, kitų rudos. Vieni turi daug vaikų, kiti tik vieną, o kai kurie neturi visai. Tema paprastai natūrali nukrypsta į kieno nors akių ar plaukų aptarinėjimą. lotuliukas.gif )
Labiausiai man gaila mano MB. Jis būtų puikus tėtis. Matau, kaip jis to norėtų.(...)

Švilpa, jūs labai šauniai benraujat su vaikais, manau ir jūs ir vyras kažkada tikrai būsit gerais tėvais, neabejokit . Stiprybės Jums 4u.gif

Tokia profesija, taip MB jau po operacijos, tik dar nežinau , kada jį išrašys, kaip ir kada reiks parsivežti jį. Gavo nuo manęs telefonu spyrį i užpakalinę dalį, nes neišdryso paduoti kyšio, o dar dabar pergyvenu, kad atsilygintų tam, kas padėjo jam ten papulti greičiau. Kai jau gavo pylos, tai sugebėjo ir įduoti paskatinimą daktarui. Vis galvoju, kad ir jam mažiau būtų buvę streso, jei aš būčiau buvusi kartu. O man kaip nepatinka jam "duoti pylos" toks ėjimas prieš save, nes paskui ant savęs pykstu ir pykstu ant jo, kad man teko taip pasakyt piktai. Bet kad jo mama su tėčiu taip pat daro, ir jam matyt tai priimtina. Va šitą dalyką bene labiausiai noriu išprašyti iš mūsų santykių. Ir dar gerai, kad užsukau į jo darbą, nes pasakiau, kad jis biuletenį turės, o jam šiandien darbo diena pirma po atostogų. Aš atrodo su juo pašneku,jis paklauso ir pamiršta. Buvau jam priminusi, kad turi ketvirtadienį šefui pasakyti, kad nebus darbe ir kad operuosis ir po to biuletenį kuriam laikui dar turės. Šiandien kažkaip nesupykau, bet nu niekaip negaliu pateisinti jo tokio neatsakingumo. Nu vis tiek teks kažkaip gražiai pakalbėti su juo atsakomybės tema. Va tokiais momentais pasijaučiu kaip mama su sūnumi. Nu nenoriu tokio vaidmens doh.gif

O dėl nėščių moterų ir vaikų, tai buvo momentas , kada jų vengiau, bet dabar geranoriškai į jas žiūriu, vaikus pakalbinu, pažaidžiu. Man padėjo, kai daugiau pradėjau bendrauti su vyro sūnėnu ir savo dukterėčią dažniau lankyti ir laikyti ant rankų, stebėti kaip ji auga. Manau, kad poros, kurie nors ir iš pirmo karto susilaukusios vaikučių, nėra mūsų priešai. Ir nebūtinai visi privalo suprasti mūsų problemas, emocijas. Tiesiog šaunu, kad kažkam gyvenime dar pasiseka, kad kažkas turi mažiau rūpesčių, kad poros dovanoja gyvybę kūdikėliams. Šaunu, kad žmonės myli vaikus, kad ieško jiems gražesnio vardo, rūpinasi kad būtų sveiki, dailiai apsirengę. Nežinau gal neįsižeis niekas, kad palyginsiu žmones auginančius vakus ir auginčius šunis. Ir vienų ir kitų mintys ir kalbos dažnai sukasi apie vaikus arba šunis. Bet va yra žmonių , kurie negali net išgirsti žodžio šuo, ne sjiem sjie nepatinka. turiu tokią kolegę ir man ji atrodo labai šaltas, probleminis žmogus. Nenoriu pati tokia būti, tai irgi įtakoja mano dabartinį mąstymą apie nėščiąsias ir vaikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 birželio 2010 - 16:23
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 11, 10:28)
Labas visiems  smile.gif
Man regis, čia tik jūsų spėlionės... Ar tikrai užtenka pagimdyti anūką, kad taptumėt gera marčia?
O dėl bendravimo, pasverkit, kas svarbiau - ar jūsų emocinė būklė, ar tai, ką kiti pagalvos apie jus?
Pabandykite labai aiškiai, konkrečiai pasakyti, kad kol neturite savo vaikų, jums labai skaudu matyti nėščią ar besilaukiančią moterį. Jeigu po tokio paaiškinimo vistiek liksit nesuprasta, tai žinokit, kad kito žmogaus nepakeisit... Ar verta kovoti su vėjo malūnais. Taip, sutinku, kad labai skaudu, kai kažkas nesupranta... Bet atsakykit sau, kodėl jums taip svarbu jiems įtikti?

As taip ir galvoju,kad jei reikes,pasakysiu viska ka jauciu...O santykius gerus tenoriu palaikyti tik del vyro,nes kai anksciau budavo su uosviais nesutarimu, maciau kaip jam buvo sunku. Bet niekam nesistengiu itikti. Esu tikrai ne auksas, ir nemoku apsimetineti,visada sakau ka galvoju ir kartais del to nukenciu.

TOKIA PROFESIJA,o Kaune susitikimu neorganizuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chepka: 11 birželio 2010 - 16:36
liepa butu man geriausia,o 06.26 esu uzvadinta i kumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 06 11, 16:52)
Nu nenoriu tokio vaidmens  doh.gif

Jūs jau atliekat šį vaidmenį, ir jis jus kažkuo žavi mirksiukas.gif

QUOTE(chepka @ 2010 06 11, 17:35)
TOKIA PROFESIJA,o Kaune susitikimu neorganizuojat?

Chm, teoriškai galėčiau... Tik į Kauną jau reiktų specialiai važiuoti, šiaip sau jūsų mieste nebūnu. Ir patalpų neturėčiau jums pasiūlyti... Jei susirinktumėm bent 8nios ir pačios rastumėt patalpas, atvažiuoti galėčiau...

QUOTE(Prince @ 2010 06 11, 19:31)
liepa butu man geriausia,o 06.26 esu uzvadinta i kumas biggrin.gif

Artimiausia data, kuri teoriškai galėtų tikti, 07.17.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 11, 20:08)
*Jūs jau atliekat šį vaidmenį, ir jis jus kažkuo žavi  mirksiukas.gif
**Artimiausia data, kuri teoriškai galėtų tikti, 07.17.

*Turbūt kartoju mamos klaidas unsure.gif
**Dar tolokai, bet man turėtų tikti.

Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 10, 18:11)
Gal ir kitos mergaitės norėtumėte pasidalinti savo patyrimu - kaip jūs reaguojate į nėščias moteris, ką išgyvenate, kokias priemones taikote, kad jų "nematytumėt"...

Gal nuskambės juokingai, bet aš.... labai spoksau į jas smile.gif Jos net susinepatogina kai kurios, kai man nepavyksta mažiau spoksoti biggrin.gif O spoksau todėl, kad man taip gera matyti tuos išsipūtusius pilvus ir tikėti, kad vieną dieną ir aš tokį turėsiu. Imu galvoti, kiek nėštumui laiko, kaip pastojo, įdomu, ar natūraliai, ar greitai? Gal tai nesveika, bet geriu į save tą svetimą nėštumo džiaugsmą ir laukiu savojo. Bet pripažinsiu, širdelė suvirpa, kai nėštukės natūraliai ir nesąmoningai ima glostyti pilvelį.. tada jau nebespoksau, nes pasidaro liūdna - tai toks įgimtas motiniškumo gestas, kurio kolkas negaliu ir aš padaryti..
Atsakyti
Labas vakaras visoms

Pirmiausia norėčiau pasidžiaugti, kad mūsų diskusijos šimtu procentų pasiteisino. Džiugu, kad šiandien buvo ir vyrų, kad jie dalinosi savo mintimis. Ateityje būtinai organizuosime diskusijų ar patyrimo grupių poroms.

QUOTE(Glamour @ 2010 06 11, 23:09)
Turbūt kartoju mamos klaidas  unsure.gif

Nežinau, klaida ar ne, tiesiog kiekvienas bendravimo stilius kažkuo vargina, bet kartu yra ir patrauklus. Pavargstat nuo to, kad nuolat reikia kontroliuoti, "ganyti", bet kartu ir malonu, kad esat labai labai reikalinga. Ir panašiai.

QUOTE(Korra @ 2010 06 12, 14:46)
man taip gera matyti tuos išsipūtusius pilvus ir tikėti, kad vieną dieną ir aš tokį turėsiu.

Taip gražiai aprašėt savo jausmus, tiek daug šilumos, meilės, ilgesio jūsų žodžiuose... Tikėjimas labai svarbus dalykas ir labai stiprus ginklas.
Atsakyti