QUOTE(duniaša @ 2010 05 27, 17:01)
sutinku ir as. Jei pas mane mazdaug viskas butu gerai as irgi patarineciau neikit pas burejas ar energetikus, bet kai kamuoja abejones ir kamuoja visus metus, norisi ramybes dusioje o jos nera, tai eini kazkus kreipiesi kad atsakyma duotu, o kai duoda ta "atsakyma kurio nori" tai nezinai ka su juo daryti ir lieki kaip maisu trenktas prasideda dar didesnes abejones, norisi kad kazkas paimtu mane ir pernestu i kita vieta kur viskas aisku. tai yra aplinkybes susiklostytu pacios pastoju tai lieku, jis pasako kad iseina pas kita tai skiriames. ir svarbiausia kad ir pirmas ir antras atvejis yra geri, nes tai problemos sprendimas. As pati negaliu priimti sprendimo as pasimetusi....
kai as verkiu, irgi is ryto veidrodis kreivai rodo, del verkimo tai as jautri visi filmai jautresni apverkti, skaitant jusu pasisakymus kad jus verkiat man jau asaros byra. bet zliumbiu tik kai susikaupia o talpi esu tai nerealiai, gaunasi retai bet konkreciai.
kai as verkiu, irgi is ryto veidrodis kreivai rodo, del verkimo tai as jautri visi filmai jautresni apverkti, skaitant jusu pasisakymus kad jus verkiat man jau asaros byra. bet zliumbiu tik kai susikaupia o talpi esu tai nerealiai, gaunasi retai bet konkreciai.

tai vat kad kai ieskai atsakymo, ir kai is visur girdi tik toki "kad nu nelaikas, nu dar turesi vaiku" tai tik pikta pasidaro, o kodel kitiem laikas?? o kaip zinot kada tas laikas, ir kaip elgtis teisingai? laukti ar kazko ieskoti, o siaip nemanau kad astrologija yra briedas kaip bebutu veikia mus tokie dalykai "kad ir menulio pilnatis" juk buna zmoniu kad nemiga kankina ar dar kas..tad kodel pagal zvaigzdes negali tau to sudelioti. Beto as neatejau pas ja su klausimu apie vaikus, nuejau bendrai, ji zinojo tik mano gimimo data, pasake apie mane tokiu dalyku kuriu as net pati suprast negalejau, ivykiu buvusiu, apie darba koks tiktu ir patiktu ir panasiai, tad kodel negali buti tiesa tas "proteviu karma"