Aukščiau aprašyti užsiėmimai vyks Vilniuje, nuo rugsėjo mėnesio.
Turiu galimybę savaitgaliais, kartą per mėnesį, vesti užsiėmimus Klaipėdoje. Kad vyktų diskusija ar kitoks grupinis patyrimas, turėtų susirinkti 6ių asmenų grupė. Šiuo metu esame keturios.
Ir bendrai surašiau kada ir kokios pagalbos galite tikėtis, ieškoti, reikalauti savo mieste.
O kokia uzsiemimu kaina?
Parašiau Jums.
tokia profesijao gal galit ir man parasyti i AZ kaina? ir kaip patekti, kur registruotis, ar tai tik vaisingumo asociacijos nariai, o nariams ar pigiau?
aciu
aciu
Į psichologinius užsiėmimus gali ateiti visi besidomintys, moterys ir vyrai.
Lyginant panašios kvalifikacijos konsultacijas, kainos žemesnės, nei mieste. Vaisingumo Asociacijos nariams taikomos papildomos nuolaidos.
Užsiėmimų bus labai įvairių, turėsite galimybę rinktis. Apie visus renginius pranešime.
Lyginant panašios kvalifikacijos konsultacijas, kainos žemesnės, nei mieste. Vaisingumo Asociacijos nariams taikomos papildomos nuolaidos.
Užsiėmimų bus labai įvairių, turėsite galimybę rinktis. Apie visus renginius pranešime.
tai jeigu galima parasykit man tas kainas.
aciu
aciu
Skubu skubu, jau išsiunčiau.
aciu, labai domina, manau susitiksim.
T.P.Keberiokšt, kaip Jūs?
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 18, 21:06)
Ačiū, vasariškai
Vasariškai turėtų būti taip
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 21, 12:25)
T.P.Keberiokšt, kaip Jūs?
Aciu,kad klausiat
Net nezinau...viena diena visai gerai,kita diena blogai.Dienom stengiuos kazkuom uzsiimti,kad negalvoti,tada buna visai liuks,o va naktim ar kai bunu viena-ivairiausios mintys galvon lenda.Matyt islenda tai,ka dienom stengiuos slepti.
Tikejimo,vilties ir noro siulas labai suplonejo,nors dar nenutruko.Tikriausiai reikia laiko.Blogai tas,kad nebeturiu konkretaus plano.Pries kelis menesius zinojau,kad turiu realu sprendima-ivf vasara,uztat gyvenau atsipalaidavus.Dabar neturiu nieko,isskyrus planus grizimui i lt ir gydyma ten,bet tai kol kas nieko konkretaus,ir tas mane nervina.As jau toks zmogus,jei turiu problema,greitai rasiu ir sprendima.Laiko vilkinti as nemegstu.O dabar mano problemos sprendimas gerokai pristabdytas.
Buvau itikejus,kad mano bedos kiausintakiuose ir galvojau,kad kai tik zirniukas ateis iki ten kur reikia-viskas bus gerai.O va kai nebuvo,tai skaudejo labiau uz visus praeitus kartus sudejus i viena vieta.
Kazkaip jau norisi gero mediko prieziuros nuo iki ir kuo greiciau viska issprest i kuria nors puse.Aisku noretusi i geresne,bet jei ir nepavyktu i ta geresne,tai bent galeciau uzbaigti plana A ir pradeti plana B-gyventi be vaiku arba isivaikinti.