QUOTE(peteliuske @ 2010 07 03, 12:28)
sveikutes,
kazkaip si ryta atejo noras issipasakoti. vyrui yra tik siek tiek padidejes spaudimas, nuolat geria vaistus, del kuriu jis tikrai jauciasi puikiai, as esu irgi rami, nes nesiskundzia nuolat kad jauciasi blogai. bet kartais ima ir pramusa jam tas spaudimas, na kaip mums nervai, kitam dar kas ir pan. naturalu, nieko blogo, dvi dienos ir vel stipruolis jis yra. kaip sakoma viena beda ne beda. jis pasirode dar ir nevaisingas. taupom pinigelius IVF ir tikimes sekmes.
bet zinot, man kartais ateina tokia mintis, kad gal visa tai veltui, beprasmiskai priesinames likimui, gal jis mus nori apsaugoti nuo didesniu problemu, cia turiu omenyje vaikucio sveikata. gal jis ka blogo paveldetu is vyro, o gal ir ne, paveldetu mano visa stipria sveikata - cia jau taip save raminu. bet gal bijau paziureti tiesai i akis, gal pasamone ka nors jaucia blogo, kad taip uzplusta blogos mintys, gal tikrai likimas pats bando mane apsaugoti, gal cia tik sapaliones...
kolkas noriu tik bendro vaikelio, bent pabandyti, nors atvirai pasakysiu, turiu jau susiradusi ir donora. kazkaip netycia atsirado zmogus, kuriam issipasakojau, kuris sutiktu padeti, bet dar nenoriu eiti i sona, noriu bendro vaikelio, tai dabar net pagalvoju, kiek jis lauks, gal cia likimo siustas zmogus, mano problemom ispresti, kartais atrodo, kad per meile ir istikimybe liksiu is vis be nieko, bijau, kad atsals meile vyrui, jei nepavyks vaikelio susilaukti, kazkaip tiek daug baimiu ir minciu. nors visad vyras sako ateik pas mane issipasakok, bus lengviau kartu, bet kartais taip noris savo mintis ne jam pasakyti, o i interneta paleisti kazkam...
Na, mano poziuriu, likimas tau kaip tik siunte toki zmogu kaip tavo vyras, matyt tavo gyvenimo planas toks, kad ir labai noredama vaikiuko turi ismokti pamilti savo vyra toki koks jis yra, pasirinkti donora...manau tai lengvesnis kelias, tik ziurek kad neapsigautum, kaip sakoma visatos desnis - uz gera - geru, uz bloga - blogu, manau tai viska pasako

o jei is asmenines patirties, tai mano vyras buvo labai kantrus su manim

istvere ne tik mano nevaisinguma bet ir visus isterijos priepuolius

uztat po keleriu metu likimas ji "netycia" apdovanojo, gime pas mus sunelis, tecio kopija