Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 13:21)
Nu ir aš taip galvojau, bet prisipažinsiu, nors dievinu savo dukrytes, po pirmagimės gimimo praėjus dviem savaitėm (kai vaikščiojau išsiskėtus ir negalėjau sėdėt, o nuo skausmo ir nuovargio temo akyse, bet negalėjau nei miegot, (miegot negalėjau nuo skausmo nuolatinio, skausmo 24 val per para kuris truko menesi) nei valgyt normaliai - nes bėrė mažiukę, pūtė pilvelį, o ir koks valgymas sriubą atsistojus ir dar išsiskėtus su pala tarp kojų, nes sėsti tai negali, o ji vis kriokė ir kriokė) aš su siaubu pagalvojau - kam man visa tai? kam aš to norėjau? ... žiūrėjau į nėščias su gailesčiu, užuojauta - apsivertė viskas aukštyn kojom...

Cia,matyt,nuo poziurio priklauso ir kiek tu to vaikelio laukei... Nes as po CP buvau visa istinus,kad net oda skaudejo,atrode plys,streikavo ir kepenys ir inkstai,o daktarai skesciojo rankom ir sake,reikia laukti,ir lasino visokiu vaistu istisai... Mazyle irgi gelbejo kaip galejo... inkubatorius,antibiotikai, pamirsimai kvepuoti... O paskui irgi bemieges naktys ir tt.. Bet jau po poros menesiu viskas pasimirso ir dabar istverciau ta pati ir daugiau del to mazo didelio stebuklo wub.gif I jokia vonia,filma ar vyna to nekeisciau... kazkaip kvailai man skamba tavo skundai... Nepyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 10 rugpjūčio 2010 - 13:16
dovanokit, bet man visada norisi tokiais atvejais pasiulyti - atiduokit vaikus i vaiku namus, ishsizadekit ju ir megaukites ta vienatve, vynu, vonios malonumais, filmais vakarais jeigu jau siti malonumai yra vertingesni uz vaikus...
O jeigu vistik vaikai yra didesne vertybe..tai gal tada taip nesakykit toms, kurios ju negali susilaukti nei sausi, nei rugpjuti.
Nei is vienos mergaites, ilgai laukusios, praejusios gydymo pragara nesu girdejusi, kad vistik geriau nevaisingumo kancia, nei vaikai...matyt trumpai lauket ir mazai iskentejot.

Vertinkit tai, ka turit 4u.gif

QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 12:44)
...todel siūlyčiau mėgautis vonios malonumais, vyno taure, gazuotais gėrimais, pelėsiniais sūriais, suši, stipria kava, tuo, kad galima pažiūrėti filmą nuo pradžios iki galo, ramiai paskaityti knygą,.....

Atsakyti

euromergele, auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif Pati nemoku taip grąžiai surašyti.
Atsakyti
o kaip jums atrodo, kodėl aš po trumpo laiko jau turiu du vaikus? Nes tai - tikrai palaima. Tik man nepasisekė, nes turėjau labai sunkų pogimdiminį laikotarpį - kirpo, siuvo, pūliavo, graužė žaizdą... Po cezario gal būtų geriau buvę...Tai tik parašiau savo išgyvenimus iš to laikotarpio - ne rožinius (nors galėčiau), o realius.
Singerita, labai nuoširdžiai noriu, kad jums pasisektų tas antrasis IVF, gal po antro ne taip baisiai būna? (kaip man po antro gimdymo - visai kita patirtis). Nebijokit, juk tas skausmas - tapsmo mama kaina, jis irgi praeis. O gal tapsit mamyte net dviejų vaikučių iš karto? Fantastika, dėl tokio stebuklo turite iškentėti tą skausmą.
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 14:18)
Singerita, labai nuoširdžiai noriu, kad jums pasisektų tas antrasis IVF, gal po antro ne taip baisiai būna? (kaip man po antro gimdymo - visai kita patirtis). Nebijokit, juk tas skausmas - tapsmo mama kaina, jis irgi praeis. O gal tapsit mamyte net dviejų vaikučių iš karto? Fantastika, dėl tokio stebuklo turite iškentėti tą skausmą.

IVF tai negimdymas, vargu ar antras bus lengvesnis. biggrin.gif Jau nebešnekant apie tai, kaip dvasiškai skauda jei nepasiseka. verysad.gif Ach, jei tik kas garantiją duotų jog tos kančios ne veltui, tada viskas atsipirktų.

Ačiū už gerus linkėjimus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 10 rugpjūčio 2010 - 13:23
Tarp kitko, kaip suprantu - jei jau susilaukei vaikų, tai tu nelaukiamas šitam skyrely sad.gif nes bet kas, ką tu pasakysi, bus suprasta kaip įžeidimas ar tyčiojimasis iš svetimo skausmo. Tai va - linkiu jums jų susilaukti ir būti irgi nelaukiamomis čia. Iš visos širdies linkiu jums tapti mamoms.
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 14:38)
Tarp kitko, kaip suprantu - jei jau susilaukei vaikų, tai tu nelaukiamas šitam skyrely sad.gif nes bet kas, ką tu pasakysi, bus suprasta kaip įžeidimas ar tyčiojimasis iš svetimo skausmo. Tai va - linkiu jums jų susilaukti ir būti irgi nelaukiamomis čia. Iš visos širdies linkiu jums tapti mamoms.

Niekas prieš jus nenusiteikęs, tiesiog moteris, kurios ilgus metus laukia stebuklo pasakymas jog vaikai pasirodo nieko neverti, skaudina. Mane irgi kiek įžeidė, kaip ir žeidžia patarimas atsipalaiduok ir pastosi. Juk nesam tokios kvailos ne atsipalaidavime esmė ir žinom kaip vaikai darosi. biggrin.gif

Bet suprantu, kad sotus alkano niekada neužjaus, kaip ir aš nežinau kaip jaučiasi neįgalusis vežimėlyje, galiu tik nujausti kokia savijauta, bet nežinau, ir savas skausmas atrodo didesnis.
Atsakyti
cia forumas, viesa erdve kur gali lankytis ir issakyti nuomone visi kas nori - jus gi issaket, kodel pykstat kad ir as i jusu pasiulymus atsakiau savais pasiulymais?

Aciu uz palinkejimus visoms tapti mamomis 4u.gif Tai palinkejimas, visai kitoks nei siulymas megautis vynu, vonia ir kitais dalykais smile.gif

QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 14:38)
Tarp kitko...

Atsakyti
Euromergele, aš visai nepykstu, tik aš nesimėgauju vynu jau ketvirtus metus, ne, paskaičiavau - penktus metus, tai gal ir stogas važiuoja, kaip noriu pasimėgaut, atleiskit sakau, nenoriu nieko įžeist, suprantu, kad tas vynas ir vonia jums visoms jau per gerklę lipa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 13:21)
Nu ir aš taip galvojau, bet prisipažinsiu, nors dievinu savo dukrytes, po pirmagimės gimimo praėjus dviem savaitėm (kai vaikščiojau išsiskėtus ir negalėjau sėdėt, o nuo skausmo ir nuovargio temo akyse, bet negalėjau nei miegot, (miegot negalėjau nuo skausmo nuolatinio, skausmo 24 val per para kuris truko menesi) nei valgyt normaliai - nes bėrė mažiukę, pūtė pilvelį, o ir koks valgymas sriubą atsistojus ir dar išsiskėtus su pala tarp kojų, nes sėsti tai negali, o ji vis kriokė ir kriokė) aš su siaubu pagalvojau - kam man visa tai? kam aš to norėjau? ... žiūrėjau į nėščias su gailesčiu, užuojauta - apsivertė viskas aukštyn kojom...

va cia tai ziauru doh.gif net skaityti negaliu pyktis ima. bash.gif idomu kuriai jau cia gimdymas buvo malonumas, be skausmu; kuriai nereikejo nakti keltis ir kurios leliukas neverke. taip turi buti, kitaip gi pamirsi kad vaika turi, nes bus tik vynas, vonia susi ir kiti skanestai. jei zmogus nori, tai apie tai negalvoji kas bus: man visai nesvarbu kaip man skaudes ir kiek laiko as nepavaiksciosiu, kiek reikes nemiegoti paru ir kiek priaugsiu svorio. tai laikina. jei nenori kankintis, negulk i lova su vyru!

p.s. sorry kad cia as taip blush2.gif , bet kitaip negaliu.
Atsakyti
Atsiprašau dar kartą, baisu čia pas jus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 15:28)
Atsiprašau dar kartą, baisu čia pas jus  unsure.gif

tiesiog ne tame skyrelyje reikejo apie tai kalbet. cia susirinko visos, kurios bet ka paaukos kad tik tuos leliukus turetu. nereikia cia musu bijoti, nieko baisaus ir nera, tik reiketu suprasti ir musu skausma. musu problemos ir norai visiskai priesingi jusiskiams
Atsakyti