QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 12:21)
Nu ir aš taip galvojau, bet prisipažinsiu, nors dievinu savo dukrytes, po pirmagimės gimimo praėjus dviem savaitėm (kai vaikščiojau išsiskėtus ir negalėjau sėdėt, o nuo skausmo ir nuovargio temo akyse, bet negalėjau nei miegot, (miegot negalėjau nuo skausmo nuolatinio, skausmo 24 val per para kuris truko menesi) nei valgyt normaliai - nes bėrė mažiukę, pūtė pilvelį, o ir koks valgymas sriubą atsistojus ir dar išsiskėtus su pala tarp kojų, nes sėsti tai negali, o ji vis kriokė ir kriokė) aš su siaubu pagalvojau - kam man visa tai? kam aš to norėjau? ... žiūrėjau į nėščias su gailesčiu, užuojauta - apsivertė viskas aukštyn kojom...
Taip, taikrai tavo patirtis ne is maloniuju.
Bet, kaip sakoka, kiekvienas atsiima savaip: vienos nesulaukia gandru ir del to drasko sirdi, kitos sulaukia vaikuciu, bet lieka skaudus prisiminimai, kaip buvo blogai po gimdyma
Taip, motinyste nelengvas malonumas, mes subrandusios moterys tai zinom; bet lygiai taip pat pasiruosusios samoningai tai isvtverti, nes zinom, kad ir tokia dideli nemalonumai - tai laikina, o viska atpirks visa gyvenima dziaugtis savo plaikuoniais
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 10, 14:08)
Kas tau pasidare, kad tokia pikta? Nejau taip stipriai hormonai sukilo?
Moterys, cia tai gal truputi pasikarsciavot i ta posta, zmogus gal tiesiog norejo paguosti, o mes priimem kaip priekaista, ar pasiulyma, kad be vaiku geriau.
Jus daug daugiau visko iskentusios uz mane, tiek fizinio skausmo, tiek dvasinio. Na as tik dabar ,,prabudau", kad reikia kazka rimtai daryti, nes gali musu seima likti be vaiku. Bet tuo pat metu, as bandau rasti atsakyma, ar tikrai lemta mums tureti vaikeli, ar verta stengtis, kaip kazkas rase, rasti tas gydymosi garantijas, kad pavyks. O JU NERA!!! Gyvenu, kaip kad ir rase jokema: bet kad atejo toks metas, kad ir pati idomiausia buvusi veikla nei minutes nepaleidzia minties apie leliuka. Todel jau dingas noras bet ko: ir to vvyno, ir to kino... O svajotas 8 metus ir isigytas suniukas jau irgi prarado zadeta jam demesi, todel tupi namuose per dienas nedresiruojamas... Akvariumas, kuris buvo ispuoseleta ir kuriamia per dienas ,,mirkydavau rankas" irgi apzele ir akies nebetraukia. Prisiverciu jau tai daryti! Ir tuo paciu bandau itikinti save besnacia laiminga ir susitaikyti su tuo, kad taip ir bus - teks gyventi dviese...