Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

Cia ne baisu, tik cia labai daug zmoniu su ilgalaikiu skausmu, liudesiu, neviltim... Neabejoju, kad norit palinketi tik gero, tiesiog galbut neivertinot, kad dauguma cia jau pavargo nuo tos vienatves ir dazno spengimo ausyse - vietoj vaiku juoko, filmu ziurejimo vakarais ne is dziugesio nutverus minute laisvo laiko - o is neturejimo ka veikt, vyno gerimo ne del kompanijos - o kad nuplauti nesekmes karteli ir pan.
Daznai labai sunku rasti tinkama paguodzianti zodi atitinkamoj situacijoj ir tiek... kartais tiesiog pakanka palaikyti ir padrasinti nenuleisti ranku, nei siulyti kazkokias alternatyvas, kuriu nepataikiu, gali ir izeisti 4u.gif

QUOTE(jokema @ 2010 08 10, 15:28)
Atsiprašau dar kartą, baisu čia pas jus  unsure.gif

Atsakyti
o prasidėjo viskas, kad norėjau Linutą paguost dėl to, kad kai reikia "dirbti" nesinori, nes viskas gaunasi per prievartą, tai kai man buvo trečios stadijos tarpvietės plyšimas, susiūta buvau kiaurai išilgai, plius dar kaklelis, tai labai buvo sunku ir fiziškai, ir psichologiškai vėl surast tą artumą su vyru, ne šiaip skausmingas gimdymas, taip, gal ne tas skyrelis, jautri tema, aš suprantu,atsiprašau.
Atsakyti
Singerita, suskaičiau, kad IVF bijai ax.gif Join the club - aš irgi bijau doh.gif Oi, baisios man paskutinės 2 punkcijos buvo, iki negalėjimo sunkios doh.gif Juk mūsų tai net ir nemigdo doh.gif Žinai, gyvenu vis po vieną dieną ax.gif Vis save įtikinu, kad šiandien tik stimuliacija, kad šiandien bijot nereikia, ir, atrodo, save įtikinau, kad be sekančio trečiadienio, kai bus punkcija, bijot nereik g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 10, 15:58)
Singerita, suskaičiau, kad IVF bijai ax.gif Join the club - aš irgi bijau doh.gif Oi, baisios man paskutinės 2 punkcijos buvo, iki negalėjimo sunkios doh.gif Juk mūsų tai net ir nemigdo doh.gif Žinai, gyvenu vis po vieną dieną ax.gif Vis save įtikinu, kad šiandien tik stimuliacija, kad šiandien bijot nereikia, ir, atrodo, save įtikinau, kad be sekančio trečiadienio, kai bus punkcija, bijot nereik g.gif

Kaip suprantu, pas jus ten visai kankinimo kamera gyvai be nuskausminimo tai atlikti. doh.gif Prieš pirmą nieko nebijojau, nes vis dėlto nežinojau kaip kas bus. O dabar kuo toliau tuo labiau bijau, nežinau kodėl organizmas sunkiai tą procesą perneša. doh.gif Aišku sėkmingas rezultatas atpirktų visas kančias su kaupu.

Labai noriu, kad tau pasisektų, o tikiu taip ir bus, senbuvėms šie metai tokie palankūs. Gal Dievas atsimerkti pradeda. biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu ir as bijojau, vos ne pusantru metu nieko nedariau del baimes. Nezinau aisku kas ko bijote, bet as konkreciai bijojau busenos po nesekmes, kuri man kiekviena kart trukdavo ilgiau ir smeigdavo giliau.
Bet viena diena, kai broliene pranese kad laukiasi, kaip smeigtukas baime pakeite kita baime - baime paveluoti, nes laikas tai eina musu nenaudai. Taip kad Joint the club atsargiai biggrin.gif

QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 10, 15:58)
Singerita, suskaičiau, kad IVF bijai ax.gif Join the club - aš irgi bijau doh.gif

Atsakyti
Bijau abiejų ir fizinio skausmo (po pirmos punkcijos negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei sėdėti iš skausmo, pilnai skausmai praėjo turbūt tik po kokio pusmečio) ir aišku žiauriai žiauriai bijau nesėkmės skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 08 10, 16:17)
Bijau abiejų ir fizinio skausmo (po pirmos punkcijos negalėjau nei normaliai vaikščioti, nei sėdėti iš skausmo, pilnai skausmai praėjo turbūt tik po kokio pusmečio) ir aišku žiauriai žiauriai bijau nesėkmės skausmo.

Psihologinis skausmas po nesėkmės yra baisiausia,o jei tau taip buvo blogai pirma karta nedaryk to antra karta pas ta pačia gyd.nes man pirma punkcija irgi buvo baisi ,po galvojau kad bus amen, bet kai vėliau išaiškėjo tai buvo pateke skysčių iį pilvo ertmę ir buvo siaubingas uždegimas,o antras kartas puikus,atrodė kad visai kita procedūra,taip kad tikrai nebijok ,čia viskas priklauso turbūt nuo daktarės atidumo ir atsidavimo darbui,nors kartais gal būna ir nesėkmių,bet dabar kai galvoju apie trečia tai tos baimės kaip ir nėra,antras kartas viska užglaistė,stiprybės ir drąsos viskas bus gerai,nebijok 4u.gif
Papildyta:
O apie jokemos išsakytus išgyvenimus,man trūksta žodžių juos komentuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 16:40)
Psihologinis skausmas po nesėkmės yra baisiausia,o jei tau taip buvo blogai pirma karta nedaryk to antra karta pas ta pačia gyd.nes man pirma punkcija irgi buvo baisi ,po galvojau kad bus amen, bet kai vėliau išaiškėjo tai buvo pateke skysčių iį pilvo ertmę ir buvo siaubingas uždegimas,o antras kartas puikus,atrodė kad visai kita procedūra,taip kad tikrai nebijok ,čia viskas priklauso turbūt nuo daktarės atidumo ir atsidavimo darbui

Bet aš nelabai galiu pasirinkti, nes punkcijai iš Klaipėdos siunčia į Vilnių. Pirmąją man atliko VK gydytoja U, o ji manau tos srities profesionalė, tiesiog man gavosi hiperstimuliacija ir labai ilgai neatsistatė kiaušidės.
Atsakyti
man is 6 punkciju, tik viena karta zveriskai skaudejo, taip kad kaip Singerita sakai negalejau nei issitiest, nei paeit, net vairuot pati negalejau - keturlinka veze iki klinikos. Bet bent mano tuo atveju, tai buvo tiesiog kaip rugegele sako skyscio i pilvo ertme pateko (taip, kaip suprantu dazniau buna, kai kiausialasciu daugiau) ir sureagavo organizmas. Bet viskas praeina smile.gif Tegu sitokio skausmo baime taves nestabdo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 08 10, 16:43)
Bet aš nelabai galiu pasirinkti, nes punkcijai iš Klaipėdos siunčia į Vilnių. Pirmąją man atliko VK gydytoja U, o ji manau tos srities profesionalė, tiesiog man gavosi hiperstimuliacija ir labai ilgai neatsistatė kiaušidės.

Nu man antraja darė irgi U viskas buvo puiku,bet nebuvo tos hiperstimuliacijos,ir tik pilvukas buvo papūstas bet laisvai galėjau vaikščioti ,skausmo nebuvo,o pirma darė V tai geriau neprisiminti.Nu tikėkis kad antra karta taip nebus,tik pavaikščiosi su didesniu pilvuku ,tai bus repeticija mirksiukas.gif nes po to jis sparčiai didės o vėliau ir paspardys biggrin.gif
Atsakyti
Ach, net atsikvėpiau, kad ne visi kartai būna tokie skausmingi. karsta.gif Labai palengvėjo. Stengiuos nuteikinėju save, kad čia ne šiaip dėl ko, o dėl didelės svajonės. wub.gif

Gerai, kad bent gimdyti nebijau. biggrin.gif
Atsakyti
Bijoti natūralu, bet visad reikia turėti omeny, kad viskas praeina. Praeis dirbtinio apvaisinimo procedūra, praeis skausmai, viskas praeis. Stiprybės, mergaitės, ir optimizmo 4u.gif
Atsakyti