QUOTE(Violeta* @ 2010 08 17, 09:33)
Nu tai visai kas kita, ir esu įsitikusi, kad daug daugiau išgyvena ir pergyvena ta, bevaikės...Nors nežinau ar etiška tai svarstyti.
jo, taip visisai neetiska sakyti.
taip sakydama, tu nori sumenkinti mano skausma, o as jauciu ziauru skausma, as negaliu normaliai gyventi, as ieskau pagalbos. ir tuo noriu pasakyti, kad galbut ir tau, tokiu problemu gali buti antrame etape. ir matau, kad ne as viena tokia....
si tema apie tai - psichologines nevaisingumo problemos. Ir tiek vaiku visai neturincios, tiek turincios nors viena, bet toliau negalincios susilaukti - turi psichologiniu problemu. o jei is tikro "trukdo" ar "nervina" turincios nors viena vaika - tas visiskai gali buti. reiskai reikia daryti dvi temas, atskiras.... nes visoms mums reikia pagalbos
Papildyta:
QUOTE(auksek @ 2010 08 17, 11:47)

visi vaikai po po visokiu IUI IVF superiniai

as tai jauciu turėciau tiek kiek visos kaimo pagerencios kaimo moteriskes
aš net širdy jaučiu kad neturiu teisės skųstis bendraudama su tom kurios neturi vaikų.... net nesvarbu kad aš pati dukrytės susilaukiua po daug metų po kelių IVF, vistiek aš jau vienu žingsniu laimingesnė... ..ir net apsidžiaugiau kad ne aš viena tai išgyvenu....vadinasi tai normalus jausmas...
as kiekviena palaikau, kuri savo skausmingame paiesku kelyje.... as galiu padeti toms - zodziu, palaikymu, patarimu , nes pati daug metu ieskojau savo laimes, daug pinigu, daug ivf... daug visko buvo. taip... vienu zingsniu laimingesne, tas tiesa... oi ko gero rimtai reikia turbut eiti i kita tema..
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2010 08 17, 11:03)
garneli
Siame skyrelyje ir gimsta visos galimos ir reikiamos temos, tad neabejoju kad bus ir tokia grupe, arba bent jau diskusija

o kaip tu pati atsakytum i sita klausima?
gal triju

idomu, o kai butu trys - apie kiek tada svajotum
bet deja deja, labai mazai imanoma ir trys..