QUOTE(kristar @ 2010 08 14, 21:56)
Moteris norejo padeti, patarti , kodel reikia del to pykti. Na taip jos problemos kitokios, jeigu ji nepataike su patarimu, tai suprantama ji to neisgyveno. Ir del to reikia tik dziaugtis.
As jos zodziuose perskaiciau, tai, kad reikia dziaugtis kiekviena diena. Kad dabar reikia gyventi laimingai,
As jos zodziuose perskaiciau, tai, kad reikia dziaugtis kiekviena diena. Kad dabar reikia gyventi laimingai,
Taip. Vėl aš su savo nuomone.
Mano gyvenime yra taip:
Taisyklė Nr.- nepatarinėk, jei tavo patarimo niekas neprašo.
Taisyklė Nr.2- žodis 'reikia'- neegzistuoja.
Taisyklė Nr.3-gyvenimas -jėga.(netgi tada, kai zyziu
Taip jau yra, kad neprašyti patarimai trikdo ir dažnai erzina, iš čia tas merginų nepasitenkinimas. Ir visiškai suprantama, ilgametė patirtis nevaisingume tikrai leidžia skeptiškai atsakyti į visokius "atsipalaiduok"
Nyku, kai metų metus besistebgiančioms pastoti suformuluoja patarimą, tipo, džiaukitės, kad šiandien neturit, bo kai apturėsit, skaudės. Skauda ir tada, kai tas "šiandien" tęsiasi 10 metų.
Ir dar, bent jau aš tikrai nemyliu žodžio "reikia". Na, vis tik, šitą žodį dažniausiai naudojam, kai turim prisiverst atlikti kažkokius nemalonius dalykus. Tai kai jis atsiduria šalia tokių žodžių kaip laimė ir džiaugsmas- asociacijos vėlgi nekokios. Gaunas, kad džiaugtis teks prisiverst. Gi neskanu šitaip. Protezas gaunasi
O dėl vieno dalyko giliai sutinku- nesipykim. Kiekviena einam savo keliu. Tai ir yra gyvenimas. Vienintelis, kokį turim.