QUOTE(garnelis @ 2010 08 16, 12:17)
panos, o kur pas kokius psichologus vaikstot, jei kas vaiksto pvz viniuje ?
supratau siom dienom, kad man reikia pagalbos -man reikia, kad kazkas padetu atsikratyti nevaisingumo kupros, nes ji man visiskai neduoda gyventi. as noriu ramiai i tai ziureti...
atrodo, turiu viena jau vaikeli, mylima vyra, bet toks gniuzulas ir skausmas viduje ir gerkleje, jei tik isgirstu kazka nevaisingumo tema. galiu is karto susijaudinti, apsiverkti.
nebenoriu karjeru, hobiu kazkoki susirandu, bet mane dziugina gyvenime tik mano vaikas, seima, namai, noriu noriu noriu vaiku dar, tik nebezinau kiek ivf as pakelsiu psichologisai dar, o ir del sveikatos.
perskaiciau - pasirodo ne as viena tokia - tragiskai bijau ivf irgi....
supratau siom dienom, kad man reikia pagalbos -man reikia, kad kazkas padetu atsikratyti nevaisingumo kupros, nes ji man visiskai neduoda gyventi. as noriu ramiai i tai ziureti...
atrodo, turiu viena jau vaikeli, mylima vyra, bet toks gniuzulas ir skausmas viduje ir gerkleje, jei tik isgirstu kazka nevaisingumo tema. galiu is karto susijaudinti, apsiverkti.
nebenoriu karjeru, hobiu kazkoki susirandu, bet mane dziugina gyvenime tik mano vaikas, seima, namai, noriu noriu noriu vaiku dar, tik nebezinau kiek ivf as pakelsiu psichologisai dar, o ir del sveikatos.
perskaiciau - pasirodo ne as viena tokia - tragiskai bijau ivf irgi....
vat vat mano mintys tiesiog... ir man tokios pagalbos reikia... nors ir turiu viena vaika, bet vistiek jauciuos nevaisinga, nepilnavertė... nes negaliu tureti daugiau.. motiniškas instinktas didelis iki begalybės....daugiau IVF nebus, nera pinigu, gaila sveikatos, smegenų taip pat...
santykiai su MB patys blogiausi per 10 metu...jokio sekso nebenoriu, nes atrodo kam jis, nes vistiek vaiku nebus.....ir kakzaip einu link depresijos... net ner kam pasakyt... Suprantu kad reikia kažką daryti bet kaip nenumanau... nes jei toliau taip...