Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(garnelis @ 2010 08 16, 12:17)
panos, o kur pas kokius psichologus vaikstot, jei kas vaiksto pvz viniuje ?
supratau siom dienom, kad man reikia pagalbos -man reikia, kad kazkas padetu atsikratyti nevaisingumo kupros, nes ji man visiskai neduoda gyventi. as noriu ramiai i tai ziureti...
atrodo, turiu viena jau vaikeli, mylima vyra, bet toks gniuzulas ir skausmas viduje ir gerkleje, jei tik isgirstu kazka nevaisingumo tema. galiu is karto susijaudinti, apsiverkti.
nebenoriu karjeru, hobiu kazkoki susirandu, bet mane dziugina gyvenime tik mano vaikas, seima, namai, noriu noriu noriu vaiku dar, tik nebezinau kiek ivf as pakelsiu psichologisai dar, o ir del sveikatos.
perskaiciau - pasirodo ne as viena tokia - tragiskai bijau ivf irgi....

vat vat mano mintys tiesiog... ir man tokios pagalbos reikia... nors ir turiu viena vaika, bet vistiek jauciuos nevaisinga, nepilnavertė... nes negaliu tureti daugiau.. motiniškas instinktas didelis iki begalybės....daugiau IVF nebus, nera pinigu, gaila sveikatos, smegenų taip pat...
santykiai su MB patys blogiausi per 10 metu...jokio sekso nebenoriu, nes atrodo kam jis, nes vistiek vaiku nebus.....ir kakzaip einu link depresijos... net ner kam pasakyt... Suprantu kad reikia kažką daryti bet kaip nenumanau... nes jei toliau taip...
Atsakyti
ech kaip as jus gerai suprantu, nes man taip norisi dar vieno vaikelio. Juk vienam augti nesmagu, rodos reikia brolio ar sesers...ir vel nesinori susitikti, kas laukiasi antro vaikelio ir vel ziuri su pavydu i nesciasias..o atrodo reiktu tik dziaugtis ir nekvarsinti galvos...reiktu, bet neiseina...
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 08 16, 11:53)
Na negaliu komentarus perskaičius verkti norisi.  verysad.gif  Pasirodo norėdamas savo vaiko esi didžiausias egoistas, tokių troškimų negalima turėti, nes juk pilni vaikų namai.

komentarai tai siaubingi verysad.gif verysad.gif Vadinasi mes visos cia esam egoistes, nes norim susilaukti savo vaiku ir nepametam vyru nes negalim is karto pastoti ir esam labai blogos nes neisivaikinam kitu vaiku... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2010 08 16, 16:02)
komentarai tai siaubingi  verysad.gif  verysad.gif Vadinasi mes visos cia esam egoistes, nes norim susilaukti savo vaiku ir nepametam vyru nes negalim is karto pastoti ir esam labai blogos nes neisivaikinam kitu vaiku... verysad.gif  verysad.gif

Ai, neskaitykim geriau tų komentarų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 08 16, 13:47)
Ai, neskaitykim geriau tų komentarų  irnesakyk.gif

Aš niekada nebeskaitau schmoll.gif Nes žinau, kad nuo to tik susinervuočiau blush2.gif
Atsakyti
t.p.keberiokst,sella,aiškinuos,apie ką čia aš smile.gif kurį laiką nesilankiau čia ir dabar gi skaitau skaitau diskusija apie patarimus džiaugtis kol nėr vaikų ir kitos pusės pyktį,kad jau tas džiaugsmas poilsiu,kinu ir vynu per gerklę eina.ir daeinu iki žinutės nuo kurios tai prasidėjo.linutas pasiguodė,kad problemėlė su vyru,nes kai "reikia"nelabai išeina.ir jokemos patarimą,kad megaukis dabar,o po gimdymo būna taip ir taip.tai aš ir rašau linutui,kad reikia eit skyrelin už miegamojo durų,ten išspręs visas problemas su sexu.ir toj vietoj nesusilaikiau neišsiplėtus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2010 08 16, 16:55)
t.p.keberiokst,sella,aiškinuos,apie ką čia aš smile.gif kurį laiką nesilankiau čia ir dabar gi skaitau skaitau diskusija apie patarimus džiaugtis kol nėr vaikų ir kitos pusės pyktį,kad jau tas džiaugsmas poilsiu,kinu ir vynu per gerklę eina.ir daeinu iki žinutės nuo kurios tai prasidėjo.linutas pasiguodė,kad problemėlė su vyru,nes kai "reikia"nelabai išeina.ir jokemos patarimą,kad megaukis dabar,o po gimdymo būna taip ir taip.tai aš ir rašau linutui,kad reikia eit skyrelin už miegamojo durų,ten išspręs visas problemas su sexu.ir toj vietoj nesusilaikiau neišsiplėtus lotuliukas.gif

Aiskiau jau dabar biggrin.gif O tai as ir taip ir anaip masciau,niekaip nesupratau kas cia prie ko.Senesni postai ,kazkaip jau ir prisimirse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 16, 19:21)
Aiskiau jau dabar biggrin.gif O tai as ir taip ir anaip masciau,niekaip nesupratau kas cia prie ko.Senesni postai ,kazkaip jau ir prisimirse smile.gif

Pagaliau supratau ir aš doh.gif

P.S. Man labai graži auksek dukrytės nuotrauka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 16 rugpjūčio 2010 - 18:57
tokia profesija 4u.gif
panasu, kad reiketu dar vienos psichologiju grupes su antriniu nevaisingumu arba apskritai - kaip gyventi veliau, praejus gydymu maratonams, kaip tvarkytis su padariniais, atsiminimais, kaip isbraukti ta skausma is savo gyvenimo, kaip susitaikyti su juo.
idomu, jei neribotu pinigai, sveikata ir t.t. - kiek reiketu vaiku, norint, kad visas tas siaubas pasimirstu.
o atskiros grupes todel, kad turbut sunkiai imanomos diskusijos tarp tu, kurios dar neturi vaiku ir kurios jau turi bent po viena, nes tai ziauriai dvi skirtingos situacijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 16 rugpjūčio 2010 - 20:48
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 15, 21:19)

Moterys, nesipykite - gyvenimas yra toks, koks yra. Didelis menas yra suprast ką gyvenimas duoda, ką turi  ir išmokt būt dėkingu už tai....

Sveikute smile.gif,

Aciu uz grazius zodzius smile.gif .
Ir tikrai taip gaunasi, kad supranti, ka turejai, tik tada , kai netenki.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 08 16, 14:21)
Komentarai tai baisūs....

Neverta skaityti komentaru ir nervintis, jie dazniausiai tokie buna, kaip bebutu gaila.Dauguma i eteri paleidzia tik negatyvia energija.
Papildyta:
QUOTE(garnelis @ 2010 08 16, 21:47)
tokia profesija  4u.gif
panasu, kad reiketu dar vienos psichologiju grupes su antriniu nevaisingumu arba apskritai - kaip gyventi veliau, praejus gydymu maratonams, kaip tvarkytis su padariniais, atsiminimais, kaip isbraukti ta skausma is savo gyvenimo, kaip susitaikyti su juo.
idomu, jei neribotu pinigai, sveikata ir t.t. - kiek reiketu vaiku, norint, kad visas tas siaubas pasimirstu.
o atskiros grupes todel, kad turbut sunkiai imanomos diskusijos tarp tu, kurios dar neturi vaiku ir kurios jau turi bent po viena, nes tai ziauriai dvi skirtingos situacijos...

tam ir as pritarciau, nes kartais atrodo, kad merginos cia ne visada supranta ka nori pasakyti ir kad tau taip pat skauda, nors jau ir turi viena.
Atsakyti
bet tai turėtų juk būt labai suprantama - va, turi vaikelį, žinai kas yra pastoti, išnešioti, pagimdyti, auginti, maitinti, ką reiškia duoti visą savo meilę ir gauti - pirmą šypseną, ligeles ir pan. Galų gale net ir biologiniu požiūriu - tai jau palikuonis, savas vaikas, genų nešėjas, juk daug šeimų, kur auginamas vienas. O tos kur neturi - joms ir vienas būtų stebuklas, tas vienintelis, išsvajotas, išlauktas kūdikis. Nu tai visai kas kita, ir esu įsitikusi, kad daug daugiau išgyvena ir pergyvena ta, bevaikės...Nors nežinau ar etiška tai svarstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 rugpjūčio 2010 - 08:35