QUOTE(Sella @ 2010 08 18, 14:44)
Bet aš vis dėlto pykstu ant likimo, ant dievo, nežinau kaip tai pavadinti, nes, pvz., mano tėvų kaime yra viena moteriškė, kuri nėščia kiekvienais metais, jau turi 12 ar 13 vaikų ir aišku "fabrikas" dar neužsidarė.
Kokia neteisybė!! 
jei seima yra tvarkinga ir turi daug vaiku tai tik saunu!!!tikrai su dziaugsmu i tokias ziuriu ir linkiu laimes...jei seima zinoma priziuri ir myli vaikus jai rupinasi..nesvarbu kad ir vargingiau gyvena bet rupinasi...o vat neteisybe as laikau tai kad kai kuriuose seimose vaiku N seima asociali, nesirupina, vaikai vaikstineja pas zmones ir prasineja valgyti, o tuo tarpu teveliai ir toliau gimdo kad turetu is ko butelaiti nusipirkti...(kalbu apie pasalpas)va cia tai tikra neteisybe!
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 08 22, 11:36)
mano draugai visi turi jau po antra, kai kas ir trecia, o mes ne, taciau nenuleidziam ranku, tad nosyte auksciau. tikek, tikejimas daug ka gali 
man irgi nemalonu kai kaimynes mano vaikystes drauges ar net zymiai jaunesnes "kaimynukes" jau turi ir ne po viena...vkr pamaciau mergaite lakstancia...paklausiau koks jos vardelis jai atsakius supratau kad ji mano vaikystes kiemo drauges dukra kuriai jau 5 metukai...o jos mamytei lygiai tiek pat kaip ir man...skaudu kai zymiai jaunesnes kiemo drauges jau turi jau po du ir i mane ziuri kaip i ufonaute kodel as neturiu ne vieno?juk jau tiek metu istekejus