Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta

Tos jūsų anytos, kokius vyrus jums jos užaugino?
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 15:00)

Kompleksuotus.
Atsakyti
mano vyras nuostabus thumbup.gif , bet anyta jo neaugino.
Atsakyti
Mano anyta a.a. geras fruktas buvo,mokėjo dėmesį patraukt,kol sveika ir guvi-grasinimais,intrigom,o kai pasiligojo,tai ašarom..Paskambina būdavo ir ašaroja..santykiai mūsų buvo,kaip įtempta styga,visą gyvenimą.
Mano nuomonė tokia,užauginai vaikus ir paleidi juos,gerbi jų pasirinkimą ir tą ką jis pasirenka.O intrigos,barniai,pykčiai,pavydas viena kitai schmoll.gif jeigu taip yra,reiškia vyras nemoka išlaviruot situacijos.Čia yra mano mama,ji man viena,o čia yra mano žmona,aš ją myliu,ji mano vaikų mama ir baigiam pykčius.Maniškis taip pasakė,tai anyta vos nenumirė iš pasiutimo biggrin.gif Įdomus tas gyvenimas,stiprybės ir marčiom ir anytom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 09, 15:57)
Kompleksuotus.

ką JŪS su tokiais veikiate? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 15:34)
ką JŪS su tokiais veikiate?  smile.gif  smile.gif

Naiviai tikimės, kad sugebėsim juos perauklėti biggrin.gif Jei napvyks - bet kokiu atveju - turėsim ką kaltinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 01 09, 16:36)
Naiviai tikimės, kad sugebėsim juos perauklėti biggrin.gif  Jei napvyks - bet kokiu atveju - turėsim ką kaltinti...  4u.gif

Nieko sau naivumas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 15:37)
Nieko sau naivumas smile.gif  smile.gif

Šis būdo bruožas kartais išnyksta su amžiumi... kartais - ne...
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2012 01 08, 22:10)
Ar ant uodegos uzmyniau kad tiek saukiat tamstyte.o grazus ar ne grazus pasisakymas cia niekas nepraso vertinti,cia visi raso savo problemas o jei nepatinka skaitykit anekdotu tema ten grazus pasisakymai.

va butent, kad tau uzmyne turbut, kad cia visus pirma apipuolei su visokiais grasinimais mirksiukas.gif
O beto pasirodo ne tik pirmasis tavo postas apie "anytos padvesima" parode tavo tikraji veideli, tai dar kazin kas ten ar anyta blogesne ar tu buvai biggrin.gif

QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 12:00)

Siaip viskas gerai. Dar ir paieskoti siais laikais tokiu geru vyru reiktu. Truputi jautesi islepinimas finansu prasme, bet viskas greitai pakrypo gera linkme. Ir siek tiek is pradziu jautesi tas toks.. nezinau kaip apibudinti, poziuris i kitus is auksto, bet kazkaip greit dingo net nespejus susituokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 15:34)
ką JŪS su tokiais veikiate?  smile.gif  smile.gif

Sėkmingai išnaudojam jų silpnybes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 01 09, 12:00)

Nuostabus ir praktiškai idealus vyras - šeimos žmogus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Efese @ 2012 01 09, 21:37)
Nuostabus ir praktiškai idealus vyras - šeimos žmogus bigsmile.gif

tai gal visgi ir gera ta anyta.
Atsakyti