Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

Dieter, Jūs teisi. Tai natūralus dalykas, bet man keista, kad tai mano tėtis tą daro. Jei kažkas pasakytų apie pusamžį vyrą tokį faktą, gal net nesumirksėčiau, bet kai tai mano tėvas, tai kažkaip neramu, visą dieną apie tai mąstau ir ieškau nusiraminimo. Nepatinka man tokie dalykai nors tu ką g.gif
Atsakyti
Na, man tai nebūtų didelis skirtumas ar normalią šeimą turintis pusamžis vyras, ar tas pats tik mano tėtis. smile.gif
Negalvokit apie tai smile.gif Gal tai ir dar viena vyrų krizė, kai dairomasi į tokias 'gazeles' smile.gif Juk geriau, kad žiūri internete, ir tik žiūri, nei kad eitų pas jas. Tada jau būtų problema, o dabar dar jos nėra smile.gif
Atsakyti
mane sunervino viena forumo nare doh.gif tureciau nekreipti demesio, bet negaliu

tipo as esu kvaila ir neidomi.

nu niekam neisdrisciau sitaip pasakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 24 liepos 2010 - 12:01
QUOTE(Keter @ 2010 07 24, 12:01)
mane sunervino viena forumo nare  doh.gif tureciau nekreipti demesio, bet negaliu

vaikytėje buvo populiarus posakis: "kas ant kito sako, ant savęs pasisako..."
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 24, 13:01)
mane sunervino viena forumo nare  doh.gif tureciau nekreipti demesio, bet negaliu

Tik nesinervink, dėl tų forumo dalyvių. Kam įdomūs tavo postai tikrai nekreips dėmesio. O čia tik jos nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 07 24, 14:16)
Tik nesinervink, dėl tų forumo dalyvių. Kam įdomūs tavo postai tikrai nekreips dėmesio. O čia tik jos nuomonė.

na man ji pati tai faina tokia buvo, bet dabar blink.gif
Atsakyti
verysad.gif NEBENORIU I LIETUVA...
jau trys men-kaip esu isvykusi is lietuvos...dyvenu uzsieni,turiu darba,viskas ok,bet,baisiausia,kad lietuvoj liko skolos,lizingai,rutina,depresija,beviltiskumas...ir-svarbiausias dalykas-vaikas,kuris jau siemet-bus pirmokas...taip,skolos,lizingai-po truputi dingsta,nes turiu is ko padengineti,bet vaikas...nera galymybes kol kas pasiimti ji,nes vyras-nenori emigruoti ir gyventi cia-uzsieni,o be jo-neisgalesiu pasirupinti vaiku,bustu ir dirbti...tik pagalvojus ir prisiminus lietuva-siurpas krecia,ir asaros rieda del sunaus,nors,kol kas jis atostogauja pas senelius vasara visa,o gryzti turiu i lietuva rugp.pacioj pabaigoj...gerai suprantu,kad prarasiu darba cia-o lietuvoj-skurdas laukia,bet vaikas-svaarbiau uz viska...blaskausi juodai-juk gryzus-busiu niekas,ka galesiu duoti sunui-su atsinaujinusia baisia depresija,be pajamu,ir vel auganciom skolom...
vyras-tai dirba,jam gerai,jam uztenka,niekur nenori traukti is lietuvos,nors ir pagrinda cia-jau pramusus,dokus susitvarkius,bet noriu,kad visa seima butume cia-o jis-ne...gyvena siuo metu mano bute,dirba,ir vargo nemato.nori ,kad gryzciau-bet finansiskai visai nepadeda,atskiri biudzetai pas mus...(na,visokiu situaciju buna gyvenime),o kad pridariau aibe klaidu gyvenime-vyras dave suprasti-kapstykis kaip ismanai-ne jo tai...)
ka uzdirba-leidzia savo poreikiams,nes,ne ka te ir uzdirba...
kol turejau imone-viskas sekesi neblogai,turejau pinigu-ir ju neskaiciavau labai jau taip,bet kai du metus ejau i minusa,nes uzsidaryti negalejau,ne taip paprasta,o dar ta krize...suede viska,ir dar skolose likau...nematau perspektyvu lietuvoj-o ir cia-be seimos ir vaiko... unsure.gif bet i lietuva gryzti-tas pats,kas pasirasyti sau nuosprendi-skolas padengiau kazkiek jau,bet imones visi dalykai,ir ne tik-anstoliai manes jau laukia issizioje...lietuvoj.na,situacija-kaip ir beviltiska...dal kas ka patars...
...baisu ir tai-kad nekenciu to buto lietuvoj,per daug skausmo jame...motinos mirtis,skyrybos su pirmu vyru(gyvenome jame),mociutes mirtis...slegia mane ten viskas-tiesiog-nenoriu gryzti... unsure.gif ka daryti,kaip pasielgti...naktim nemiegu...o cia-mano svajoniu salis,jauciuosi puikiai,bet-jei ir paaukociau-palikciau ta prakeikta buta lietuvoj-sunaus tikrai nepaliksiu su vyru...(p.s.nesame oficialiai susituoke,bet gyvename jau 8metai-kartu unsure.gif
Atsakyti
Besika, pati pagalvokite ką rašote 4u.gif Vyras kurį Jūs mylit, nuo kurio turit sūnų, gyvena Jūsų bute, už nuomą nemoka ir dar biudžetai atskiri ir nė neketina jis Jums padėti. Ir dar jūs nesat oficialiai susituokę.
Taip, kad pasiimkit vaiką pas save ir taškas, kol jis nepradėjo eiti čia, Lietuvoje, į mokyklą. Nes vėliau tik vaikui gali būti blogiau, atitrauksit nuo draugų ir pan.
Gerai pagalvokite, pasverkite visus už ir prieš, gerai viską apgalvokite. Ir jei jaučiate, kad nenorite gyventi Lietuvoje, ir tai ne Jūsų šalis, darykite viską, kad vaikas būtų su Jumis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 07 25, 01:02)
Besika, pati pagalvokite ką rašote 4u.gif Vyras kurį Jūs mylit, nuo kurio turit sūnų, gyvena Jūsų bute, už nuomą nemoka ir dar biudžetai atskiri ir nė neketina jis Jums padėti. Ir dar jūs nesat oficialiai susituokę.
Taip, kad pasiimkit vaiką pas save ir taškas, kol jis nepradėjo eiti čia, Lietuvoje, į mokyklą. Nes vėliau tik vaikui gali būti blogiau, atitrauksit nuo draugų ir pan.
Gerai pagalvokite, pasverkite visus už ir prieš, gerai viską apgalvokite. Ir jei jaučiate, kad nenorite gyventi Lietuvoje, ir tai ne Jūsų šalis, darykite viską, kad vaikas būtų su Jumis mirksiukas.gif  4u.gif

blush2.gif labai aciu-jus teisi...nors,ir dabar -jau kaip ir atitraukti nuo draugu tektu,isvezant i svetima sali,bet,nestoviu as cia dat taip tvirtai,kad galeciau pasirupinti vaiku,esu visiskai viena,kol kas gyvenu bendrabucio tipo buste,vaiko buvimas cia-neimanomas,o kad atskirai issinuomuoti-daug kainuos doh.gif ,nes galima tik namo nuoma,be to-cia,kaip ir visur uzsieni,vaiko negalima palikti vieno iki 12 metu cool.gif ,turi vaikas butinai lankyti darzeli arba mokyklele-o tai-nemazi pinigai,vaikui-visai svetima kalba,gali kilti del to psichologiniu problemu,nemanau,kad susitvarkysiu viena,po tie valandu dirbant,o kaip nuvesti ir pasiimti vailka-tai vel problema...o del pasalpu-ilga kelia reikia nueiti,nes dirbu po 10-12 val,uzdirbu,bet dar liko ir paskolu padengti lietuvoj,nors jau ir visai nebedaug...visa tai imanoma tik kitais metais,bet kuo veliau,tuo sunkiau bus pasiimti vaika,nes ir vyras gali kenkti tam visais budais... verysad.gif
taip,galeciau buta lietuvoj isnuomuoti,papildomos pajamos,bet,tam reikia viena kambary pilnai suremontuoti,nes mociutei mirus,liko labai apleistas kambarys,o ir baldu nauju reikia,ir isnuomuoti 3 kamb,neekonomiska,senos statybos buta-dabar sunku unsure.gif niekam tokiu nereikia...
aisku,butu variantas,susirasti dar viena panasaus likimo mamyte su vaiku,ir dviese-vis lengviau butu...as taip manau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2010 07 25, 11:19)
blush2.gif  labai aciu-jus teisi...nors,ir dabar -jau kaip ir atitraukti nuo draugu tektu,isvezant i svetima sali,bet,nestoviu as cia dat taip tvirtai,kad galeciau pasirupinti vaiku,esu visiskai viena,kol kas gyvenu bendrabucio tipo buste,vaiko buvimas cia-neimanomas,o kad atskirai issinuomuoti-daug kainuos doh.gif ,nes galima tik namo nuoma,be to-cia,kaip ir visur uzsieni,vaiko negalima palikti vieno iki 12 metu  cool.gif ,turi vaikas butinai lankyti darzeli arba mokyklele-o tai-nemazi pinigai,vaikui-visai svetima kalba,gali kilti del to psichologiniu problemu,nemanau,kad susitvarkysiu viena,po tie valandu dirbant,o kaip nuvesti ir pasiimti vailka-tai vel problema...o del pasalpu-ilga kelia reikia nueiti,nes dirbu po 10-12 val,uzdirbu,bet dar liko ir paskolu padengti lietuvoj,nors jau ir visai nebedaug...visa tai imanoma tik kitais metais,bet kuo veliau,tuo sunkiau bus pasiimti vaika,nes ir vyras gali kenkti tam visais budais... verysad.gif
taip,galeciau buta lietuvoj isnuomuoti,papildomos pajamos,bet,tam reikia viena kambary pilnai suremontuoti,nes mociutei mirus,liko labai apleistas kambarys,o ir baldu nauju reikia,ir isnuomuoti 3 kamb,neekonomiska,senos statybos buta-dabar sunku unsure.gif niekam tokiu nereikia...
aisku,butu variantas,susirasti dar viena panasaus likimo mamyte su vaiku,ir dviese-vis lengviau butu...as taip manau unsure.gif

Dėl to remonto gali imti mažesnę nuomą dėl to kad kambarys nesutvarkytas, gal nuomininkai ir patys jį norės susitvarkyti.
O jei jį parduotum, arba išsikeistum į mažesnį su priemoka, gal jau išsispręstų ir kokia finansinė problemėlė.
Vaikui užsienį sunku psichologoškai, bet be mamos, dar sunkiau. Turi ieškoti mažesnės blogybės.
Atsakyti
Teisingai maliukas sako. Reikia rinktis mažesnę blogybę. Manau, kad bet kur užsienyje tikrai galėsit išsinuomoti būstą ir su vaiku. Reikia tik ieškoti.
Kitas variantas yra, vaikas LT pradeda eiti į mokyklą, o Jūs dirbat kol visad būtiniausias skolas gražinat. Tada grįžtat į LT randat darbelį ir ten gyvenat. Čia jau tik Jums spręsti. Aš kiekvieną kartą turėdama grįžti į LT verkiu kaip ten nenoriu, kaip man nemiela joje. Nors užsienyje dažniausiai būnu trumpą laiką, bet keikiu save kokio velnio aš LT mokslus pradėjau doh.gif Nenoriu aš ten visai. Ir kankinuosi kol baigsiu.

Šiandien aš labai labai pikta. Dėl to, kad artėja grįžimas į LT, dėl to, kad nerandu ir nėra ko man reikia. Pikta ir ant savęs, ir ant viso pasaulio. Jau seniai taip nebuvo. Geriau ir B į akis nelystų, o tai ir jam liūdnai baigsis. box.gif
Atsakyti
skauda protinio danties sakni kaip tik tokiu momentu, kai neturiu litu jai issirauti gun_bandana.gif aisku, kai jau bus uz ka rauti, tai nebeskaudes ir busiu pamirsusi. durne as doh.gif
Atsakyti