Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(Keter @ 2010 07 25, 18:57)
skauda protinio danties sakni kaip tik tokiu momentu, kai neturiu litu jai issirauti  gun_bandana.gif aisku, kai jau bus uz ka rauti, tai nebeskaudes ir busiu pamirsusi. durne as  doh.gif
Kiaulystės dėsnis. 4u.gif Išgerk vaistukų, gal kiek sumažės skausmas. O kai atsiras pinigėlių, bėk kuo greičiau tvarkytis mirksiukas.gif

Aš tai galvoju, kaip save nuteikti, kad ramiai reaguočiau į kitų žmonių pasakymus mano atžvilgiu. Kad nesusinervinčiau ir nepasiųsčiau jų toli ir negražiai. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 07 25, 21:14)
Kiaulystės dėsnis. 4u.gif Išgerk vaistukų, gal kiek sumažės skausmas. O kai atsiras pinigėlių, bėk kuo greičiau tvarkytis mirksiukas.gif

Aš tai galvoju, kaip save nuteikti, kad ramiai reaguočiau į kitų žmonių pasakymus mano atžvilgiu. Kad nesusinervinčiau ir nepasiųsčiau jų toli ir negražiai. mastau.gif

pardave man analgino be recepto. ir dar pasiule valerijono lasiuku uzdet. veikia smile.gif

o kaip nereaguoti i kitu piktas replikas tai nezinau. gal reikia uzsideti koki bloka - stikline siena smile.gif
Atsakyti
Aš neturiu draugų. doh.gif Tiesą sakant aš turiu draugų, tačiau tuo pat metu ir neturiu.
Tiesiog neturiu žmogaus su kuriuo galėčiau atvirai apie viską pasikalbėti. Dabar jaučiuosi nuliūdusi ir įskaudinta, tad norėčiau su kuo nors pasikalbėti, bet negaliu. Dauguma išvažiavę į užsienius, kiti ilsisi, ir aš pati išvykus, lieka tik skype kuriame tik kokie trys žmonės. O ir pokalbis ne tas. Nemėgstu labai atvirauti, bet kartais reikia, o va nėra kam pasipasakoti. Neturiu ir geriausios draugės. Tiesiog visos yra šiaip draugės. smile.gif

Štai ir išsiliejau. Tik nuo to nė kiek geriau nepasidarė...
Atsakyti
QUOTE(Aiden @ 2010 07 25, 22:17)
Aš neturiu draugų. doh.gif Tiesą sakant aš turiu draugų, tačiau tuo pat metu ir neturiu.
Tiesiog neturiu žmogaus su kuriuo galėčiau atvirai apie viską pasikalbėti. Dabar jaučiuosi nuliūdusi ir įskaudinta, tad norėčiau su kuo nors pasikalbėti, bet negaliu. Dauguma išvažiavę į užsienius, kiti ilsisi, ir aš pati išvykus, lieka tik skype kuriame tik kokie trys žmonės. O ir pokalbis ne tas. Nemėgstu labai atvirauti, bet kartais reikia, o va nėra kam pasipasakoti. Neturiu ir geriausios draugės. Tiesiog visos yra šiaip draugės. smile.gif

Štai ir išsiliejau. Tik nuo to nė kiek geriau nepasidarė...

Būna gyvenime tokių momentų, kai pasijauti labai vienišas, nepaisant aplinkybių. Sakoma, jog surasti tikrą meilę labai sunku, o surasti tikrą draugystę - dar sunkiau. Po kurio laiko atsirenki žmones, svarbu stengtis kuo daugiau nuoširdžiai bendrauti su įvairiais žmonėmis, ir atrasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kurmi kurmi kaip pasiutau ant saves blink.gif tik uzkaiciau savo mylimus dribsnius virti ir prisedau prie sm minutelei kol uzvirs. tai sudege puodas doh.gif kiek as galiu tuos puodus pirkinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 27, 14:55)
nu kurmi kurmi kaip pasiutau ant saves  blink.gif tik uzkaiciau savo mylimus dribsnius virti ir prisedau prie sm minutelei kol uzvirs. tai sudege puodas  doh.gif kiek as galiu tuos puodus pirkinet  doh.gif

Čia SM kalčiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 27, 19:59)
Čia SM kalčiausia lotuliukas.gif

nea, Vilusa, zinai, as paskui sugalvojau, kad tie pigus puodai kuriuos as perku is maximos yra specialiai taip pagaminti, kad kuo greiciau sudegtu ir eitum pirkti kito, nes atsveist nebeimanoma. cia marketingas!
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 27, 18:37)
nea, Vilusa, zinai, as paskui sugalvojau, kad tie pigus puodai kuriuos as perku is maximos yra specialiai taip pagaminti, kad kuo greiciau sudegtu ir eitum pirkti kito, nes atsveist nebeimanoma. cia marketingas!

Hm... pirk brangų - už kokį tūkstantį - tada ranka nekils išmesti, teks atšveisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 07 27, 22:09)
Hm... pirk brangų - už kokį tūkstantį - tada ranka nekils išmesti, teks atšveisti mirksiukas.gif

jo, taip ir metausi tukstanciais biggrin.gif beje, jei tureciau lysna tukstanti, isleisciau tikrai ne ant puodo ir ne ant siurblio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 27, 15:55)
nu kurmi kurmi kaip pasiutau ant saves  blink.gif tik uzkaiciau savo mylimus dribsnius virti ir prisedau prie sm minutelei kol uzvirs. tai sudege puodas  doh.gif kiek as galiu tuos puodus pirkinet  doh.gif

Nesijaudink mirksiukas.gif Ši problema ir mane nuo amžių lydi. Skirtumas tas, kad puodas nespėja taip sudegti, jog net nebenusišveičia:) "Pagaunu" momentą, kai tik šiek tiek dugnas prisvyla. Didžiąją dalį kruopų lyg ir galima būtų vartoti, jei ne prakeiktas degėsių kvapas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 07 25, 19:14)

Galvoju, gal kartais reik pasiųsti tolyn 4u.gif O šiaip aš nekreipiu dėmesio. Visur yra piktaliežuvių, reikia juos apeit, duot kelią, taip sakant smile.gif

Mano draugės irgi atitolusios. Bet va džiaugiuosi, vyras rado naują, normaliai apmokamą darbą, aš kol kas pasilieku prie savojo dėl darbo stažo ir patirties, kuri man reikalinga, nors ir už kapeikas unsure.gif
Atsakyti
del sedejimo supermamose...per didelio sedejimo...
Atsakyti