Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(Taškė. @ 2010 07 17, 22:42)
Aš noriu ramybės!!!!!! Ramybės!!! Ramybės!!! Ir nieks to nesupranta, o tik užsišika, kad aš nebendrauju.Ir ką man dabar daryyyyyt.
Užkniso aplinka, bet vistiek ai ką žinau. Mane viskas užknisoooooooooo. Norisi visiškos ramybės, visiškos tylos, kaip mirtyje.  unsure.gif

Ir vėl paaugliškas pasispardymas.  unsure.gif  unsure.gif
Papildyta:
Ir dar mane vienintelė geriausia draugė palieka. cry.gif cry.gif
Numirsiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Ką tu ten žinai apie mirtį ir jos ramybę. Geriau nesvaik, kad taip išsispręs tavo problemos. Gal tau ir sunku, bet patikėk, viskas praeis. Atrask ir pamilk save tokią, kokia esi. Mes visi tik žmonės ir klystame ir atleidžiame. tad niekas neturi teisės tavęs teisti, na ir tu atleisk kitiems jų trūkumus.
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2010 07 17, 23:42)
Aš noriu ramybės!!!!!! Ramybės!!! Ramybės!!! Ir nieks to nesupranta, o tik užsišika, kad aš nebendrauju.Ir ką man dabar daryyyyyt.
Užkniso aplinka, bet vistiek ai ką žinau. Mane viskas užknisoooooooooo. Norisi visiškos ramybės, visiškos tylos, kaip mirtyje.  unsure.gif

Ir vėl paaugliškas pasispardymas.  unsure.gif  unsure.gif
Papildyta:
Ir dar mane vienintelė geriausia draugė palieka. cry.gif cry.gif
Numirsiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

nu visai suprantu... pasedeti visiskoj tyloj buna kartais ir labai super. aisku ne per ilgai. o negali kur nors ilindus pabuti kasdien viena pora valandu?

o mane tai uzknisa, kad as nemiegu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 19 liepos 2010 - 04:18
Vyas nenori vaiko verysad.gif tiksliau tai nori tai nenori, kaip pavargau nuo to jo neapsisprendimo, taip viskas slegia, negana to kad vaikutis ir taip neskuba ateiti tai dar jis su savo abejonemis cry.gif siandien vel aiskinomes telefonu, jis bijo ir sio ir to ir ano doh.gif doh.gif daugiau nebegaliu taip, toks jausmas kad jau ir pati imu abejoti ar reikia tokiomis salygomis planuoti, lyg musio lauke unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 19 liepos 2010 - 08:04
QUOTE(Keter @ 2010 07 19, 06:17)
nu visai suprantu... pasedeti visiskoj tyloj buna kartais ir labai super. aisku ne per ilgai. o negali kur nors ilindus pabuti kasdien viena pora valandu?
o mane tai uzknisa, kad as nemiegu  blink.gif

Ne vasara tai neišeina. unsure.gif

O mane nervuoja tai, kad vieną naktį visiškai nesimiega o kitą jau permiegu. Ir taip kas antrą naktį.. Ir jau galvą nuo to skaudaaaa. unsure.gif
Atsakyti
gali but ir nuo karsciu issibalansave viskas.
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 07 19, 14:31)
gali but ir nuo karsciu issibalansave viskas.

Man tai nuo nervų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2010 07 19, 17:00)
Man tai nuo nervų.  blush2.gif

Tai ko taip nervuojies?
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 07 19, 19:45)
Tai ko taip nervuojies?

Nesvarbu. unsure.gif

Ir kada gi atšals orai... Užkniso toks karštis nesveikai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2010 07 20, 15:33)
Nesvarbu.  unsure.gif

Ir kada gi atšals orai... Užkniso toks karštis nesveikai.  doh.gif

Linkiu, kad tavo "nesvarbu" pasibaigtų. 4u.gif
Ir tas karštis greičiau paliktų mus ramybėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maliukas: 20 liepos 2010 - 14:58
QUOTE(maliukas @ 2010 07 20, 16:57)
Linkiu, kad tavo "nesvarbu" pasibaigtų. 4u.gif
Ir tas karštis greičiau paliktų mus ramybėje.

Ačiū, tas palinkėjimas, man daug ką reiškia. blush2.gif

Atsakyti
sveikos
kažkas ieškojo ramybės, jeigu rado, tegu pasako kur unsure.gif
Atsakyti
Nenoriu kad vyras isvaziuotu i kita saly,isprotesiu be jo,liksiu visiskai viena sad.gif
Atsakyti