Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(Shania @ 2010 06 27, 14:29)
Pasimirs laikui begant... o noras tureti dar viena vaikiuka nugales visas baimes. Kaip ten sako:ateis laikas bus ir vaikas. Pazistama 4 persileidimus turejo, o dabar jau antra vaikiuka supoja. Taip kad viskas bus ok  4u.gif

Na, dabar nusprendziau kad viskam savas laikas, ateis vaikiukas kai nuspres kad laikas, o specialiai daugiau neplanuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 26, 16:06)
Liudna kazko tai...gaila, kai zmones, esantys arciausiai prisimena tave tik kai jiems to reikia, kai kazkas jiems nutinka, o kai viskas ok, tai nebereikalinga...nors susisiekimo budu begale...pabodo visad reikstis pirmai, gal tikrai tos mano draugijos jiems nereikia o as cia prievarta brukuosi g.gif ot imsiu ir daugiau nebendrausiu  schmoll.gif

Ir aš dažnai jaučiu, jog draugams siūlausi į draugiją per prievartą. Bent jau pirmi niekad nepasiūlys susimatyti. Kenčiau ilgai, paskui, tiesiog, ėmiau ir eliminavau juos iš draugų rato. Anokie ir draugai buvo... Ir tikrai, per prievartą mielas nebūsi. Tik sunku pripažinti, kerta per ego, jog jiems puikiai ir be tavęs gyvenasi:)
Atsakyti
Kai tai daro draugai dar ne taip baisiai per ego kerta, baisiau kai tai daro gimines uz kurias galetum galva padeti ir dejai beje unsure.gif ...ai nu bet tiek to, maziau demesio reik kreipti.
Atsakyti
o man liudna del to, kad ka tik paskaiciau savo tikslus, kuriuos buvau sau susirasius pries pora metu, kai pamaciau, kad daugumos nepasiekiau unsure.gif dabar suprantu, kad per daug uzsibrezus buvau, bet pagrindine priezastis tame, kad viska atidelioju... doh.gif esu nusivylus savim.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 06 29, 12:02)
Ir aš dažnai jaučiu, jog draugams siūlausi į draugiją per prievartą. Bent jau pirmi niekad nepasiūlys susimatyti. Kenčiau ilgai, paskui, tiesiog, ėmiau ir eliminavau juos iš draugų rato. Anokie ir draugai buvo... Ir tikrai, per prievartą mielas nebūsi. Tik sunku pripažinti, kerta per ego, jog jiems puikiai ir be tavęs gyvenasi:)

Na nežinau kaip jūs bendravote, bet kai pas mus vieni "draugai" atvažiuodavo kiekvieną savaitgalį ir jei nori pabūti be jų, su kitais draugais ar savo giminėmis jie to nesuprasdavo ir pykdavo, tai kaip gali juos kviestis pats.
Na ir požiūris "mano" problemos tai turi išklausyti, o kaip tu man neįdomu arba šiaip sau. Aš antri metai džiaugiuosi atsikračiusi tokių draugų.
Bet tikrai nežinau jūsų situacijos. Visada gerai kai iniciatyva būna iš abiejų pusių. Tokių draugų vienetai ir draugystė tęsiasi ne vienerius metus.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 29, 13:07)
Kai tai daro draugai dar ne taip baisiai per ego kerta, baisiau kai tai daro gimines uz kurias galetum galva padeti ir dejai beje  unsure.gif  ...ai nu bet tiek to, maziau demesio reik kreipti.

Nenusimink, dažnai taip elgiasi žmonės. Aš ir turiu pusbrolį kuris kai parašo tai tik su reikalu. O mano vaikinas turi tokių draugų (jei taip galima pavadinti)... rolleyes.gif
Atsakyti
Mane pavedė draugė, sugadino visą vasaros mėnesį, nes savo planus pakeitė 1 dieną prieš išvažiuojant atostogaut. Esu laaaaaaaaaaaabai pikta ant jos. Nes niekada gyvenime nesitikėjau, kad būtent JI galėtų mane šitaip pavest. verysad.gif
Ačiū Dievui, yra draugų kurie supranta ir kurie tempiasi pas save į sodą, prablaškyt mane. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 29 birželio 2010 - 13:30
siandien labai gailiuosi, kad sutikom eiti i pulka (kaip pamerge su pabroliu), nors mes ir vede jau. visi pirstais uzbadys doh.gif
Atsakyti
aš gailiuosi kad vakar neribojau savęs prie ežero ir to pasekoje negaliu nei ant pilvo nei ant nuagros miegot.. jaučiuos kaip ligonis, naktį temperatūra buvo pakilusi, visą kūną laužo..
Atsakyti
Liūdna dėl daug ko... bet išsiliet laabai gera!

Labai sielvartauju ir jau, rodos, sunku susitaikyti su užeinančiom tėčio psichozėm. Niekada nežinai, kada laukti užeinančio nervų protrūkio doh.gif Pavargome su mama.

Plyšta širdis, kad visados kartojau, kad tikrų draugų tikrai yra. Vienetai, bet yra. Jog kažkam pasiseka būti apdovanotais jais. Ir pati maniau, kad tai turiu. Tačiau... Ne tik, kad išsiskyrė keliai su tikriausia drauge, bet dar mane įskaudino taip, jog maniau, kad retas priešas šitaip galėtų verysad.gif

Liūdna ir pikta ant savęs, kad yra begalės tikslų, o atidėliojimas ir tingėjimas daug ką sustabdo doh.gif

ir dar, labai labai nesuvokiama, kodėl tiek daug pagiežingų, piktų, niurzgų žmonių unsure.gif atrodo net kai pats esi laimingas, šimtai šalia esančių stengiasi nublokšti pakylėjimą doh.gif

ai... ir išvis... kvailas, skaudus etapas mano gyvenime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 06 28, 03:00)
Keter, pralinksminai lotuliukas.gif  ipac su situo : "tingejimo sveisti puoda virtinukams virti"   4u.gif   biggrin.gif  man taip buvo penktadieni su cepelinais biggrin.gif

ot kaip gerai, kad as ne vienisa su savo problemomis biggrin.gif

siandien esu susirupinusi (nors norm stengiuosi apie tai galvoti karta i menesi tik), kad turiu kelis tukstancius skolu uz buta, uz telefona, uz kredita bankui ir .t.t. aciu Dievui jau zmonems nebesu skolinga, o kaip is tu anu isbrist tai dar nesugalvojau, bet sugalvosiu. susapnuosiu gal.

beje, maudymkes taip ir negavau tinkamos, taigi varysiu tuoj i pliaza su tos pacios spalvos liemenuku ir triusikeliais be jokiu kvarbetku ir apsimesiu kad taip turi but cool.gif potencialius vyro vistiek su savo celiulitais nesuviliosiu tam pliaze, o jei kokia durna boba ar koks iskrypelis keistai ziures, tai jau ju problemos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 30 birželio 2010 - 12:25
Labas..žodžiu,nebegaliu daugiau visko laikyti savyje.
Net nežinau nuo ko pradėti.Nusibodo man taip gyventi kaip dabar gyvenu,nusibodo man šitas kaimas-Lietuva,nusibodo man čia būti,nusibodo forsai ir fyfos,nusibodo pasmerkimas,nusibodo viskas.Nebenoriu čia būti,noriu kur nors kitur.Noriu naujų žmonių,naujos aplinkos,visko iš naujo.
Nes čia savo gyvenimo man pasistatyti neišeina.Net nėra ant ko statyti.
Noriu ir aš nors vieną gražią dieną pasijusti laiminga,bet šitoj šalyje,tarp šitų žmonių aš tokia jaustis negaliu.
Du mano brangiausi žmonės toli,vienas Niujorke,kitas-Olandijoj.Aš irgi noriu ten būt.
Apskritai,viskas man nusibodo..
Šeima,žmonės,namai,aplinka,o labiausiai aš sau pati.
Nebenoriu būt savim,noriu būt kuom nors kitu.
Gaila negaliu..
Norėjau rašyt ilgai ilgai ilgai,bet..Kažkaip mintys nesusidėlioja..
Atsakyti