Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(Sedindriuke @ 2010 06 13, 19:44)
sveikos visos sportuojancios ir prijauciancios smile.gif respect didelis mergikes wink.gif
as tai turiu toki klausima..pati esu daug metu sportuojanti (na trys metai su treniruokliais), begiojimo fanatike is dalies.. ir is esmes addicted to sport smile.gif
nzn ar i tema cia taip uzklaust, kad nekvailai nuskambetu... bet atsistojus ramiai, jusu uzpkaliukai minksti ar ne? ar tik itempus raumenis uzpakalinius galima vadinti - o turiu kieta uzpakaliuka... ? mano ''sedimoji tetule'' nu minksta ir daryk ka nori..  drebutis, nors itempus raumenis nera kam drebeti visiskai, nes raumenys atidirbti...  kaip yra.. isivaizduoju kad pas mane vienintele tik minksta biggrin.gif (devint trikampio formos apatines kelnaites, na nelabai fainai, vis tiek isirezia, ir yra to minkstimo..) ar vienai man cia tokiu nesamoningu klausimu iskyla.. ?

Sveika mirksiukas.gif
Nemanau, kad yra nors viena, pas kuria uzpakalis butu kietas it akmenukas ax.gif del to vyrai ir megsta sia vieta, nes yra uz ko paciupt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na toks durnas klausimas.
Ar jus tepates pvz. anticeliulitiniais kremai prie bėgant ax.gif
Pagalvojau, gal naudos būtų daugiau biggrin.gif
Atsakyti
(Marija5 @ 2010 06 07, 14:35)
Gal žinote kur yra ir kiek maždaug kainuoja  ax.gif

Aš pedometrą visai neseniai pirkau čia . Paėmiau tą mažiuką, už 10 - labai geras daikčiukas, prisisegi tokį mažiuką prie džinsų ir nei matos, nei ką, užtat žinai, kiek nuėjai, kiek kalorijų sudeginai (čia matyt svarbiausia funkcija rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 14, 16:21)
Na toks durnas klausimas.
Ar jus tepates pvz. anticeliulitiniais kremai prie bėgant ax.gif
Pagalvojau, gal naudos būtų daugiau  biggrin.gif

Na tikrai nesitepu, bent jau as biggrin.gif vakare pries miega jais tepliojuosi ax.gif
Atsakyti
Aš kažkaip pagalvojau, kad kai bėgi gal geriau, nes kūnas įšila ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš žingsniamątį su kalorijomis smile.gif
RIMI, 10 Lt. Akcija, anksčiau kainavo 28 Lt. rolleyes.gif
Labai panašus į šį: http://juokingakaina.lt/index.php?page=pre...p;cat=$@11 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 15, 12:02)
Nusipirkau ir aš žingsniamątį su kalorijomis smile.gif
RIMI, 10 Lt. Akcija, anksčiau kainavo 28 Lt.  rolleyes.gif
Labai panašus į šį: http://juokingakaina.lt/index.php?page=pre...p;cat=$@11 smile.gif

Geras bigsmile.gif niu fainai, man irgi tokio paprastucio uztenka, nesu as cia labai jau profas, kad visas organizmo funkcijas noreciau matyti ekrane biggrin.gif
Atsakyti
Pačiupinėjau jau biggrin.gif
Visai nieko, paprastas, tik 3 mygtukai.
Tik iki galo dar nesupratau ku spausti, bet vakare pažaisiu.
Atsakyti
Sveikos, as nesenai pradejau, seip labai patinka begioti vakare, kai visi miega;)
begu neilgai apie 1km.
Atsakyti
QUOTE(youlia @ 2010 06 14, 16:55)
Aš pedometrą visai neseniai pirkau...

Pedometras, hihihi...

Jei į temą, šeštadienį pirmą kartą bėgau. Gavos viso apie kilometras, nesijaučiau labai pavargus, bet kojas oj skaudėjo dvi dienas... Rytoj antras raundas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aniaczka @ 2010 06 15, 15:47)
Sveikos, as nesenai pradejau, seip labai patinka begioti vakare, kai visi miega;)
begu neilgai apie 1km.

Kokiu čia metu? smile.gif Negalima sportuoti labai vėlai vakare, organizmas, kad ir pripratusio vėlai eiti miegoti žmogaus, vis tiek link nakties jau būna ramybės būsenoje, intensyvus sportas-jam stresas. Geriausia iki max 20-21 val.pasportuoti, blogiausiu atveju 2-3 val. likus iki miego

thrilling, gal raumenukų gerai neapšilote prieš bėgimą? smile.gif Aš stengiuosi bent pasitampyti, iš 9 aukšto laiptais smulkiais žingsneliais nubėgti, čia tada, kai nenuotaika normaliam apšilimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 15 birželio 2010 - 16:59
QUOTE(Katherina @ 2010 06 15, 17:55)
Negalima sportuoti labai vėlai vakare, organizmas, kad ir pripratusio vėlai eiti miegoti žmogaus, vis tiek link nakties jau būna ramybės būsenoje, intensyvus sportas-jam stresas.

Nesutinku. Vasarą, kai karšta, bėgiojam apie pusę 10, grįžtam po 10val vakaro. Aš po dušo susipakuoju į lovą ir tik padėjus galvą ant pagalvės, lūžtu biggrin.gif
Ryte man didesnis stresas būtų. Nugriūčiau kur pakeliui, nes rytais galva sukasi biggrin.gif Nors šiaip esu vyturiukas ax.gif
Atsakyti