Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(*badabum* @ 2010 06 10, 15:10)
na tai cia ju pasirinkimas, jei turi du aukstuosius ir stovi prie stakliu, tai matyt ne ko vertas tas ju mokslas, jei jie neismoko kaip suktis gyvenime.

Ko vertas jusu pacios mokslas, jei vat tokia protinga, unikali ir vis be darbo dar? Turbut del tos pacios priezasties, kaip tie zmones, kurie diplomus paslepia stalciuje ir eina dirbti kur priima - krize.

Beje, darba pagal specialybe uzsienyje gavau po 2 metu. Metus mokiausi kalba, paskui gavau praktikos vieta pagal issilavinima, veliau ir darba tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KibirVibir: 10 birželio 2010 - 16:24
nu ka pabandziau padirbet lyg ir nieko.ryt pilna diena dirbsiu.kol kas mintys optimistines :bigsmile:tiesa kam bepasakau,kad einu dirbti siuveja vos ne pirsta ties smilkiniu sukioja,bet,kad as daugiau neiko nemoku blush2.gif is vakar kokiu 20 pretendenciu ko gero as viena busiu sutikusi dirbti..nu bus matyt.
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2010 06 10, 18:17)
Ko vertas jusu pacios mokslas, jei vat tokia protinga, unikali ir vis be darbo dar? Turbut del tos pacios priezasties, kaip tie zmones, kurie diplomus paslepia stalciuje ir eina dirbti kur priima - krize.

Beje, darba pagal specialybe uzsienyje gavau po 2 metu. Metus mokiausi kalba, paskui gavau praktikos vieta pagal issilavinima, veliau ir darba  tongue.gif

drinks_cheers.gif kai badas su visa seimyna atsikrausto netik i saldytuva,bet ir i spinteles kisi diplomus 2 i stalciu ir eini gatviu sluot...nes diplomas valgyt neatnesa schmoll.gif gerai,kada specialybe leidzia uzsidirbt is salies,bet gi ne visi mes tokie"kruti". va radau straipsniuka apie sava specialybe http://www.delfi.lt/...php?id=21221120 aisku jis senas,bet mintys jame isdestytos nekinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejot: 10 birželio 2010 - 16:34
QUOTE(funtikas @ 2010 06 10, 16:55)
pastebejau viena. cia "ne kaip neprarasti optimizmo skyrius" o kaip sumenkinti pazeminti. . zmones dalinasi nuskaudom kad sunku su darbu, o kiti tyciojasi kad jie nevisprociai nerandatys dabo.
joks darbas ne geda ir nezemina, kai nebezinosit uz ka pirkt duona eisit bet kur. gal but kol jaunas atrodo kitaip, bet jauni busim ne visada

tai ka dabar visom cia sedet ir verkt kaip baisu ?? tema yra apie tai kaip neprarasti optimizmo. O as siulyciau pirmiausia nenuvertinti saves, tuomet ir kiti nenuvertins.
Reikia tiket savim, savom ziniom ir segebejimais ir ieskoti ieskoti ieskoti. Nes sedint ir verkiant darba rasti bus tik sunkiau.
O jums tikriausiai yra baisi depresija ir as jus del to labai uzjauciu. Bet pirmas zingsis, norint issikapstyti tai nustot piest pasauli juodom spalvom ir nuvertinti pati save ir galvot, kad zmones, kurie nesutinka su jusu pesimistine nuomone, jus menkina ar zemina. Ne viena sioj temoj besilankanti ne kartu jusu nesumenkino ar nepasake ko bloga.

QUOTE(KibirVibir @ 2010 06 10, 17:17)

Beje, darba pagal specialybe uzsienyje gavau po 2 metu. Metus mokiausi kalba, paskui gavau praktikos vieta pagal issilavinima, veliau ir darba  tongue.gif

Esate labai geros nuomones apie mane, as save laikau tik protinga ir zinancia ko nori mergina, bet jusu postai apie mano unikalumai labai padrasinantys tongue.gif

Kadangi kryptingai siekiau savo tikslo ir nejau bilekur uz bilekiek tai dabar su dziaugsmu galiu pasakyti - kad mane prieme i darba thumbup.gif pirmadienio pokalbis sklandziai praejo, nors pati nebuvau 100% savimi patenkinta, bet palikau gera ispudi thumbup.gif
Zinoma, darbas ne auksinis, pradziai 6 men, veliau gal prates, atlyginimas gana normalus, kaip jaunam zmogui pilnai uzteks.
Galiu pasakyti tik tiek, kad verta buvo laukti, nes labai norejau ten dirbti. Beieskodama darbo buvau ir nusivylusi, ir beprarandanti vilti, nes telefonas labai ilgai tylejo. Bet as zinojau ko noriu ir dejau visas pastangas, kad tai gauciau. Per visa perioda issiunciau virs 200 CV, darbo ieskojau per 3 salis.

Rezultatas gal nera superinis, nes kontraktas tik 6 men, bet as ir toliau sieksiu savo tikslo, toliau ieskosiu, stengsiuos kuo geriau dirbti ir tikesiuos, kad kotrakta prates.

Sekmes visoms ieskancioms darbo
Atsakyti
QUOTE(*badabum* @ 2010 06 10, 19:08)
tai ka dabar visom cia sedet ir verkt kaip baisu ?? tema yra apie tai kaip neprarasti optimizmo. O as siulyciau pirmiausia nenuvertinti saves, tuomet ir kiti nenuvertins.
Reikia tiket savim, savom ziniom ir segebejimais ir ieskoti ieskoti ieskoti. Nes sedint ir verkiant darba rasti bus tik sunkiau.
O jums tikriausiai yra baisi depresija ir as jus del to labai uzjauciu. Bet pirmas zingsis, norint issikapstyti tai nustot piest pasauli juodom spalvom ir nuvertinti pati save ir galvot, kad zmones, kurie nesutinka su jusu pesimistine nuomone, jus menkina ar zemina. Ne viena sioj temoj besilankanti ne kartu jusu nesumenkino ar nepasake ko bloga.
Esate labai geros nuomones apie mane, as save laikau tik protinga ir zinancia ko nori mergina, bet jusu postai apie mano unikalumai labai padrasinantys  tongue.gif

Kadangi kryptingai siekiau savo tikslo ir nejau  bilekur uz bilekiek tai dabar su dziaugsmu galiu pasakyti - kad mane prieme i darba  thumbup.gif  pirmadienio pokalbis sklandziai praejo, nors pati nebuvau 100% savimi patenkinta, bet palikau gera ispudi  thumbup.gif
Zinoma, darbas ne auksinis, pradziai 6 men, veliau gal prates, atlyginimas gana normalus, kaip jaunam zmogui pilnai uzteks.
Galiu pasakyti tik tiek, kad verta buvo laukti, nes labai norejau ten dirbti. Beieskodama darbo buvau ir nusivylusi, ir beprarandanti vilti, nes telefonas labai ilgai tylejo. Bet as zinojau ko noriu ir dejau visas pastangas, kad tai gauciau. Per visa perioda issiunciau virs 200 CV, darbo ieskojau per 3 salis.

Rezultatas gal nera superinis, nes kontraktas tik 6 men, bet as ir toliau sieksiu savo tikslo, toliau ieskosiu, stengsiuos kuo geriau dirbti ir tikesiuos, kad kotrakta prates.

Sekmes visoms ieskancioms darbo

sveikinu gavus darba 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas, gavusias darba 4u.gif Pradzioje siunciau cv visiems darbams, kuriuos galeciau atlikti, tik po ilgoku tokiu paiesku reikia ieskotis darbo, kuris tikrai tenkintu, skatintu tobuleti, o ne verstu is karto pradeti kito ieskoti. Visgi padetis darbo rinkoje atrodo linkusi gereti smile.gif Tikiuosi, kad man visgi pasiseks. Gerai, kad finansuose nera visiskos katastrofos, vyro algos is bedos kol kas uztenka.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 06 09, 19:49)
Visaip dėl tų vaikų būna... jau 4 savaitė keliauju į naują darbuką, bet vis užsuku pažiūrėti, kaip jums sekasi. Turiu darbą, kur į vaikus nežiūri neigiamai- kai turėjau ateiti į darbą pirmą dieną, susirgo 2 m sūnelis savaitei,tada padirbau savaitę- pati į ligoninėę 10 dienų papuoliau  g.gif jau galvojau, kad sakys, galite keliauti sau, bet taip neatsitiko. Į pirmokės mokyklinius koncertus taip pat išleido. nerealu, bet taip būna. Aišku, arti reikia juodai. Per savo 12 darbo metų dar nesu į darbą atėjus 8:00, o išėjus 21 val...

tai čia vienas iš tu retu atveju mirksiukas.gif bet džiaugiuosi kad turite darba 4u.gif

QUOTE(funtikas @ 2010 06 10, 14:35)
Panele mieloji. Yra zmoniu kurie turi 2 aukstuosius, bet gyvenimas taip susikloste, kad ju paslaugu niekam nereikia Lietuvoje. Isvaziuot negali nes turi sergancius tevus. Ir tikrai nesigedija dirbti juodo kaip jus sakot darbo. stovi prie stakliu uz minimuma ir dziaugiasi kad turi darba.

drinks_cheers.gif oi ne viena pažystu šeima kur diplomus visu i stalčius deda ir dirba už minimuma tuo pačiu ieškodami kažko geriau,

ir dar kad ir turi diploma bet nėra patirties irgi busi nereikalingas doh.gif
Atsakyti
man vakar patiko vienos is darbo birzos komentaras,kad vaiku darbas sirgti lotuliukas.gif kas liecia su diplomu ir be patirties nu,bet is kur gaut patirti nedirbus g.gif idomu ar mokslu metu praktikos buna g.gif
Atsakyti
nu ka,atidirbau 2 dienele..kazkaip jauciu,kad nieko doro is to darbo nebus verysad.gif girdimas pyktis,kad naujiem darbuotojam lengvesnes opreacijos ir t.t. nu bus matyt g.gif
Atsakyti
Mano vyras susirado darba, vakar vakare išsiunčiau sc, šiandien pokalbis, ir sakė gali pradėt dirbt, bet sutarė nuo kitos savaitės.
Ryt aš einu į pokalbį, palyginus žemos pareigos, nedidelis atlyginimas, bet rimta įmonė, su didelėm galimybėm, tai norėčiau, kad pasisektų.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 06 14, 19:20)
Mano vyras susirado darba, vakar vakare išsiunčiau sc, šiandien pokalbis, ir sakė gali pradėt dirbt, bet sutarė nuo kitos savaitės.
Ryt aš einu į pokalbį, palyginus žemos pareigos, nedidelis atlyginimas, bet rimta įmonė, su didelėm galimybėm, tai norėčiau, kad pasisektų.

sveikinu

ir sėkmės pokalbi, 4u.gif

aš irgi pradedu rytoj dirbti darbo daug, atlyg minimumas bet vis kažkas unsure.gif tik labai bijau blush2.gif
Atsakyti
aš irgi pradedu rytoj dirbti darbo daug, atlyg minimumas bet vis kažkas unsure.gif tik labai bijau blush2.gif
[/quote]
Sveikinimai su darbu. Ka nieko geriau nors sis tas.
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 06 10, 21:40)
man vakar patiko vienos is darbo birzos komentaras,kad vaiku darbas sirgti lotuliukas.gif kas liecia su diplomu ir be patirties nu,bet is kur gaut patirti nedirbus g.gif idomu ar mokslu metu praktikos buna g.gif

buvo man praktika 5 menesiai net...ir ka - ogi nieko. niekas nesiterlioja. pasedejau archyve ir gana. realiai kaip dirbt ir neismokom doh.gif
Atsakyti