QUOTE(funtikas @ 2010 06 10, 16:55)
pastebejau viena. cia "ne kaip neprarasti optimizmo skyrius"
o kaip sumenkinti pazeminti. . zmones dalinasi nuskaudom kad sunku su darbu, o kiti tyciojasi kad jie nevisprociai nerandatys dabo.
joks darbas ne geda ir nezemina, kai nebezinosit uz ka pirkt duona eisit bet kur. gal but kol jaunas atrodo kitaip, bet jauni busim ne visada
tai ka dabar visom cia sedet ir verkt kaip baisu ?? tema yra apie tai kaip neprarasti optimizmo. O as siulyciau pirmiausia nenuvertinti saves, tuomet ir kiti nenuvertins.
Reikia tiket savim, savom ziniom ir segebejimais ir ieskoti ieskoti ieskoti. Nes sedint ir verkiant darba rasti bus tik sunkiau.
O jums tikriausiai yra baisi depresija ir as jus del to labai uzjauciu. Bet pirmas zingsis, norint issikapstyti tai nustot piest pasauli juodom spalvom ir nuvertinti pati save ir galvot, kad zmones, kurie nesutinka su jusu pesimistine nuomone, jus menkina ar zemina. Ne viena sioj temoj besilankanti ne kartu jusu nesumenkino ar nepasake ko bloga.
QUOTE(KibirVibir @ 2010 06 10, 17:17)
Ko vertas jusu pacios mokslas, jei vat tokia protinga, unikali ir vis be darbo dar? Turbut del tos pacios priezasties, kaip tie zmones, kurie diplomus paslepia stalciuje ir eina dirbti kur priima - krize.
Beje, darba pagal specialybe uzsienyje gavau po 2 metu. Metus mokiausi kalba, paskui gavau praktikos vieta pagal issilavinima, veliau ir darba
Esate labai geros nuomones apie mane, as save laikau tik protinga ir zinancia ko nori mergina, bet jusu postai apie mano unikalumai labai padrasinantys
Kadangi kryptingai siekiau savo tikslo ir nejau
bilekur uz
bilekiek tai dabar su dziaugsmu galiu pasakyti - kad mane prieme i darba

pirmadienio pokalbis sklandziai praejo, nors pati nebuvau 100% savimi patenkinta, bet palikau gera ispudi
Zinoma, darbas ne auksinis, pradziai 6 men, veliau gal prates, atlyginimas gana normalus, kaip jaunam zmogui pilnai uzteks.
Galiu pasakyti tik tiek, kad verta buvo laukti, nes labai norejau ten dirbti. Beieskodama darbo buvau ir nusivylusi, ir beprarandanti vilti, nes telefonas labai ilgai tylejo. Bet as zinojau ko noriu ir dejau visas pastangas, kad tai gauciau. Per visa perioda issiunciau virs 200 CV, darbo ieskojau per 3 salis.
Rezultatas gal nera superinis, nes kontraktas tik 6 men, bet as ir toliau sieksiu savo tikslo, toliau ieskosiu, stengsiuos kuo geriau dirbti ir tikesiuos, kad kotrakta prates.
Sekmes visoms ieskancioms darbo