Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

aš irgi galų gale apturėjau patirties, kai pokalbyje šį tą lėmė vaiko turėjimas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 15, 16:22)
buvo man praktika 5 menesiai net...ir ka - ogi nieko. niekas nesiterlioja. pasedejau archyve ir gana. realiai kaip dirbt ir neismokom  doh.gif

kazko taip ir maniau.turejau ir as praktika kulinarijos.profkes valgykloje indus ploviau lotuliukas.gif
Atsakyti
aš irgi tris mėnesius archyvą tvarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 06 15, 20:51)
aš irgi tris mėnesius archyvą tvarkiau  lotuliukas.gif

geriau negu nieko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Pradineje temoje daug mano nusivylimu ir paieskos rezultatu smile.gif nuejau dirbti, i sriti kuri man nepatinka, tik del to kad labai truksta seimoje pinigeliu o alga gana padori kaip per krize. Dirbu nepilna menesi bet kasdien i darba einu pro sukastus dantis, nera viskas taip paprasta ir stebuklinga...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 06 15, 22:02)
Pradineje temoje daug mano nusivylimu ir paieskos rezultatu  smile.gif nuejau dirbti, i sriti kuri man nepatinka, tik del to kad labai truksta seimoje pinigeliu o alga gana padori kaip per krize. Dirbu nepilna menesi bet kasdien i darba einu pro sukastus dantis, nera viskas taip paprasta ir stebuklinga...

O konkreciau? Kame nusivylimas? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau pasidziaugti, kad radau darbeli po laaabai ilgai trukusiu paiesku. Nors ieskodama visai nestresavau ir nebuvau saves nurasiusi, tiesiog atostogavau ir tiek.
Beje, darbas pagal specialybe ir alga kaip siems laikams super gera. Ir kaip bebutu keista neprikibo prie to, kad pagal mano amziu reikia vaikus gimdyti.

Sekmes visoms nenuleidziant nosies darbo paieskose!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltele82: 16 birželio 2010 - 21:03
Smiltele sveikinu su nauju darbu thumbup.gif
O aš pirmą kart susinervinau po darbo pokalbio, na nesusinervinau, bet yra geras žodis taip abydna pasidarė, atitinku visus reikalavimus, viskas jiems kaip ir tiktų, o kliūna tas dalykas, kodėl aš iš direktorės einu į vadybininkes.Ir kiek apie ką mes šnekėjom, vis grįždavo prie šio klausimo.
Neužteko mano eilinių pasisakymų, kodėl, teko pasakyt net daugiau nei man norėtusi, bet nemanau, kad suveiks.
Ir kaip jie sako, nu jo pas mus mokymai yra, didelės karjeros galimybės, nes kaip tik ta vieta laisva, nes mergaitė, pakilo pareigom.Bet vis vien nu kodėl, ar tu nepabėgsi ir pan.
Gaila, kad aš nepasakiau, kad ir prezidentai būna nevisam gyvenimui, ir grįžta į žemesnes pareigas, o aš tik eilinė mažos įmonės direktorė buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 06 17, 08:23)
Smiltele sveikinu su nauju darbu thumbup.gif
O aš pirmą kart susinervinau po darbo pokalbio, na nesusinervinau, bet  yra geras žodis taip abydna pasidarė, atitinku visus reikalavimus, viskas jiems kaip ir tiktų, o kliūna tas dalykas, kodėl aš iš direktorės einu į[B] vadybininkes.Ir kiek apie ką mes šnekėjom, vis grįždavo prie šio klausimo.
Neužteko mano eilinių pasisakymų, kodėl, teko pasakyt net daugiau nei man norėtusi, bet nemanau, kad suveiks.
Ir kaip jie sako, nu jo pas mus mokymai yra, didelės karjeros galimybės, nes kaip tik ta vieta laisva, nes mergaitė, pakilo pareigom.Bet vis vien nu kodėl, ar tu nepabėgsi ir pan.
Gaila, kad aš nepasakiau, kad ir prezidentai būna nevisam gyvenimui, ir grįžta į žemesnes pareigas, o aš tik eilinė mažos įmonės direktorė buvau doh.gif

drinks_cheers.gif va pas mane tokia problema, tik aš į apskaitą noriu eiti, tai dažnai net nekviečia į pokalbį....
Atsakyti
Buvau pokalbyje del administratores darbo, pokalbis sklandziai praejo, o siandien gavau atsakyma, kad as per daug darbo patirties turiu tokiam darbui, todel pasirinko kita kandidate... Labai ieskau truputi sudetingesnio darbo: marketingo asistentes, personalo vadybininkes ar administratores su platesnem funkcijom, pvz. personalo dokumentu tvarkymas, ataskaitu darymas ar pan. tik tokio kazkaip niekas nesiulo... Tai ir sukuoju vel skelbimu portalus....
Atsakyti
velnias nese mane i ta siuvykla doh.gif jau tikrai geriau namie sedet nei uz 10lt per diena dirbt..nesuprantu kaip galima sakyti,kad 2,8lt uz kelniu pasiuvima yra norma doh.gif nepavargzta jie meluot,kad tipo pas juos zmones uzdirba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2010 06 17, 16:18)
Buvau pokalbyje del administratores darbo, pokalbis sklandziai praejo, o siandien gavau atsakyma, kad as per daug darbo patirties turiu tokiam darbui, todel pasirinko kita kandidate... Labai ieskau truputi sudetingesnio darbo: marketingo asistentes, personalo vadybininkes ar administratores su platesnem funkcijom, pvz. personalo dokumentu tvarkymas, ataskaitu darymas ar pan. tik tokio kazkaip niekas nesiulo... Tai ir sukuoju vel skelbimu portalus....

as isvis darbo patirties neturiu, ir uztai nieks nekviecia.... irgi ieskau administratores darbo 4u.gif o cia pasirodo dar taip buna, kad ir per daug patirties galima turet doh.gif
Atsakyti