PaulaL, reikia viską kartu - ir leidžiami , ir geriami, o paksui jau daktaras pasakys kada kuriuos nutraukti, nes aspirinas jei teisingai pamenu, tai iki 36-37 sav.
Aciu jums,kad esate
Buciau jau nebegerus aspirino

labuka mergaites, pasakykit ar tai gerai: antikunai pries beta2 0,301 norma -0,450 neigiamas, antikunai pries kardiolipina 0,785 norma -0,703 teigiamas, kodel gydytoja sako kad viskas gerai? kokia dabar kaina sanitariskese? gal kur daro nemokamai ji?
Sveikos, merginos,
jungiuos pas jus
Šiandien buvau pas Abraitį, pagaliau gavau rezultatus. Jo žodžiais - vienas akivaizdžiai teigimas, t.y. anti B2 GPI antikuniai. Turi būti <20, o pas mane 25,5. Tam, kad galutinai patvirtintų, šį tyrimą kartosim.
Žodžiu, nežinau čia geros ar blogos naujienos, bet nusiteikiau priimti jas kaip geras. Žinosiu kaip sau padėti. Aišku jei pasitvirtins.
jungiuos pas jus

Šiandien buvau pas Abraitį, pagaliau gavau rezultatus. Jo žodžiais - vienas akivaizdžiai teigimas, t.y. anti B2 GPI antikuniai. Turi būti <20, o pas mane 25,5. Tam, kad galutinai patvirtintų, šį tyrimą kartosim.
Žodžiu, nežinau čia geros ar blogos naujienos, bet nusiteikiau priimti jas kaip geras. Žinosiu kaip sau padėti. Aišku jei pasitvirtins.
Noriu su jumis pasidalinti savo dziaugsmu 
pagaliau! Sirdele plaka, mazylis atitinka pagal foto 5 savaites ir 6 dienos
Mergaites, jeigu kas sako,kad keletas nesekmingu nestumu yra gamtos atranka ir jums atrodo netiesa... ieskokite sprendimu....!!!
as pati laimingiausia

Mergaites, jeigu kas sako,kad keletas nesekmingu nestumu yra gamtos atranka ir jums atrodo netiesa... ieskokite sprendimu....!!!
as pati laimingiausia

QUOTE(PaulaL @ 2011 03 25, 14:48)
as pati laimingiausia

as pati laimingiausia

QUOTE(PaulaL @ 2011 03 25, 13:48)
as pati laimingiausia

as pati laimingiausia

QUOTE(PaulaL @ 2011 03 25, 13:48)
as pati laimingiausia

as pati laimingiausia

Kaip nuostabu

Nuoširdžiausi sveikinimai

Pirmadienį ir aš registruosiuos pas gyd Abraitį ir darysiuos AFS tyrimą...
Ech, kad tik rastų nesivystančių nėštumų priežastį...

Mergaites, aciu 
Butinai issitirk. Man daug daktaru sake,kad cia gamtos atranka, kiti sake nesamone yra gerti ir leistis aspirina, bet as ejau savo keliu...
Nuvaziavau pas Abraiti, man jis nieko nezadejo,bet va ir siandien jis sirdele pamate
o tai jau begalo daug musu atveju
Leidausi vaistukus tik suzinojusi,kad laukiuosi.
man afs nepatvirtino, beta buvo tik teigiamas, bet po keliu nelaimiu galima bandyti leistis...buna,kad afs atsidanda nestumo metu...
as kai pradejau aspirina gerti...pasijauciau daug geriau... jauciausi lengvesne ir kojos buvo lengvos,o pastojus pirmas pozymis vel toks sunkumas kojose...pradejau leistis ir susitvarke.

Butinai issitirk. Man daug daktaru sake,kad cia gamtos atranka, kiti sake nesamone yra gerti ir leistis aspirina, bet as ejau savo keliu...
Nuvaziavau pas Abraiti, man jis nieko nezadejo,bet va ir siandien jis sirdele pamate

Leidausi vaistukus tik suzinojusi,kad laukiuosi.
man afs nepatvirtino, beta buvo tik teigiamas, bet po keliu nelaimiu galima bandyti leistis...buna,kad afs atsidanda nestumo metu...
as kai pradejau aspirina gerti...pasijauciau daug geriau... jauciausi lengvesne ir kojos buvo lengvos,o pastojus pirmas pozymis vel toks sunkumas kojose...pradejau leistis ir susitvarke.
Paulal dideli sveikinimai tau

aciukas jums
maergaites, zinau,kad sunku...as labai bijojau pastoti...bet jis neklause mano pergvenimu ir pasibelde...ir pagaliau viskas gerai. Gal cia tikejimas vaistukais padeda...bet jie patys tikrai padeda...

maergaites, zinau,kad sunku...as labai bijojau pastoti...bet jis neklause mano pergvenimu ir pasibelde...ir pagaliau viskas gerai. Gal cia tikejimas vaistukais padeda...bet jie patys tikrai padeda...

QUOTE(PaulaL @ 2011 03 26, 11:09)
aciukas jums

saunu, kad pasibelde ir nugalejo tavo baimes

O as dar kovoju su savo baime