Internete raso, kad vaisia bus vaisiai 10 cm ilgio ir 6 cm skersmens - nu man nelabai suprantama, kaip jie islaikys toki vaisiu... Jau gal planuot kazkokias atramas

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 08:22)
Nu va, kaip tik kapsčiausi nete, užvedei mane su tuo pepinu....

Gal dar palauk su atramom, tegu tik užmezga. Nešk jį į balkoną kai žydės, nereiks kutent žiedukų

Google žiūrinėjau kaip augina pernykščius krūmelius....

Aš pepinus maždaug lyginu su vyšniniais pomidorais, daugiau stiebų, daugiau vaisių...Žinoma, reiktų proto ribose ir pagenėt, o tai šluota pasidarys.
Taigi reiks truks pliš išlaikyt senąjį krūmą, anksčiau derėt pradės.
Is karto, kai tik parsinesiau - ikurdinau balkone - tik trupuciuka virsune pastypo - gal ten jam tamsoka, nes taip zemokai gan pastaciau... Pastatyciau aukstai - vietoj tos nenormalios braskes, bet kai dabar tokie karsciai - tai gal tegul pastovi ten kur ir yra - bent taip gal neiskeps
Reiks ir baklazana siandien kazkaip ant veju ikurdint, o tai as apdulkint ziedu nesugebu - gal balkone kazkas man pades

Reiks ir baklazana siandien kazkaip ant veju ikurdint, o tai as apdulkint ziedu nesugebu - gal balkone kazkas man pades

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 08:55)
bet kai dabar tokie karsciai - tai gal tegul pastovi ten kur ir yra - bent taip gal neiskeps

Tik vazonai kaista, tai vis pasuku kitą pusę. Žemė irgi greit išdžiūsta, laistau ryte vakare

Mano baklažanų šaknis skruzdės suėdė...požeminę pilį ten pasistatė. Tai teko su baklažanais atsisveikint

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 12, 09:59)
Tai kad apžiūrėjau tik tada, kai baklažanai paskutinį kvapą išleido....

Kitąmet išbandysiu dumblius būtent baklažanams

Laukiu nesulaukiu kada prinoks mano pomidoryciai....

http://picasaweb.goo...914176328184354
http://picasaweb.goo...914456772390370
Balkone atsirado kirminu. Tokiu zaliu - panasus i kopustinukus, tiksliai nzn - gal ir tokie patys...
Gal imanoma kazkuo nupurkst - ne cheminiu (gal kokie asiukliai ar cesnaku istrauka ar pan), kad jie neestu lapu... Kol kas nuostoliu dideliu nera, bet kirminus radau jau 2
Gal imanoma kazkuo nupurkst - ne cheminiu (gal kokie asiukliai ar cesnaku istrauka ar pan), kad jie neestu lapu... Kol kas nuostoliu dideliu nera, bet kirminus radau jau 2

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 10:46)
Žinai, kirminams irgi patinka ekologija - žino kur reik eit...

O tu jiems nupirk koka kolos atsigert...gal praeis noras savivaliaut svetimam darže...
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 11:23)
Žinai, kirminams irgi patinka ekologija - žino kur reik eit...
Dabar kiaušinių pridės, savo chebrą pagausins iki trijų milijonų ir...padės tau derlių sėkmingai sudorot....
O tu jiems nupirk koka kolos atsigert...gal praeis noras savivaliaut svetimam darže...

Kaip tik ruosiausi eit i Iki, ten akcija coca colai, tai zadu vakare purkst vel palanges ir balkona... jau tiek purkst reikia, kad purkstuva 2 ltr nusipirkau

Jau uzkniso negyvai tos kenkeju kolonos.
Virtuvej vel maciau voratinkliukus ant periles lapu... Nu ir kuo ji taip patinka parazitams - mesiu ja i siuksliu deze jauciu - o tai nervina negyvai...
kas blogiausia, kad virtuvej gyvena salavijas (o ji tik viena sugebejau issiaugint is viso pakelio seklu) ir Edexos duoti ciliukai

QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 11:37)
Jei nori duosiu šalavijo daigą, jei taviškis nukeipo. Turiu vazonėlyje tebetupintį. Ti jam viršūnes buvau apskabiusi, kad šakotųsi...Tai augina jaunas atžalėles.
Nu jis nenukeipo, bet su ta prakeikta erke jei kovoju, tai reikia ismest krumine perile, o poto ziuresiu ar ant salavijo gyvens ar ne...