Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 16:27)
bigsmile.gif o, atsirado viena šaunuolė su spalvota ir labai gražia nuotraukyte smile.gif
Taip, taip, būtent šis. Jau kaip tvarkingai atroooodo wub.gif
Sakai neatlaikys linksmuolio kokio?.. g.gif Ai, nu bet mes gi vazonus statysim.. smile.gif

Gal klystu, bet man atrodo, kad reikalui esant ten dar galima ir savadarbiais laikikliais patankinti vazonėlių skaičių. Arba tiesiog vyrukui savaitgaliais imt, pasiaukot vardan hobio ir grožio ir pameistraut pačiam ax.gif
Aišku, gal stovas ir nebus toks delikatnas kaip pirktinis, bet gal drūtesnis.....

Dėkui už nuotraukėlę 4u.gif

Reiks išsisaugot foto. Vyras, tai gal ir mokėtų, bet meistravimams oi koks jis nelinkęs schmoll.gif Reiks uošvį kalbint - pamatuosiu ir kitiems metams gal sumeistraus kažką panašaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 09, 16:34)
Reiks uošvį kalbint - pamatuosiu ir kitiems metams gal sumeistraus kažką panašaus  cool.gif

Aaaai...nugi per skrandį uošviui eik: nuvežk jam cepelinų, ar kugeliu palepink, pakalbink gražiai vyrioką, tai mylimai martelei ne vieną stovą sumeistraus smile.gif

Aš tai jau seniai į tokį stovą akis pakabinus, gerą mintį daviau....reiks ir man kai kam cepelinus ruošt.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 09, 16:27)
Dėkui už nuotraukėlę 4u.gif

prašom,ten yr a11vazonų laikikliai,kitus galima kabinti į tarpus bet reik turėt ant ko arba vazonus su kabliais mirksiukas.gif

o dėl meistravimo ar kažkam į skrandį kišimo manau neverta,aš jau gerus 6metus jį turiu ir mokėjau 40lt mirksiukas.gif
kai pirkau savo mieste tai sakė kita vieta Kaune dar yra,bet praėjus tiek metų manau ir daugiau vietų atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien pirmą savo pomidorą suvalgėm biggrin.gif Taip sakant, derlius rinkti pradėtas biggrin.gif
Kitiems metams jau įdomių pomidorų noriu: geltonų, žalių, kriaušės formų ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
o as grizau po savaites nebuvimo palaistyt savo darza, pries isvaziuojant 10 dienu. tiesa viskas sunesta i kambari, bet kas keisciausia- tikejaus kad jau viskas perdziuve bus, bet ne velnio- net laistyt dar nereik, tai laistysiu pries pat isvaziavima. keista vienok, kad taip nedziuvo, ciliukus dabar isnesiau i balkona, tegu pakvepuoja grynu oru smile.gif
Atsakyti
Džiunglės su liūtu karalium thumbup.gif

O aš vakar nuėmiau pirmąjį agurkų derlių:

user posted image

Vienas buvo baisiai kartus, o kitas valgomas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu,juk savi smile.gif Tai gal dregmes truko,kad kartus g.gif Bet kvepeti turejo ne kaip pirktiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karrinta @ 2010 07 10, 12:15)
Kaip smagu,juk savi  smile.gif  Tai gal dregmes truko,kad kartus  g.gif  Bet kvepeti turejo ne kaip pirktiniai  ax.gif

tai jau taip, nors kol kas tik du, bet savi smile.gif
nors nuskyniau nuo to paties augalo, bet vis tiek vienas kartus g.gif

tikiuosi sulaukti dar kokių 6 vienetų biggrin.gif

ne į temą- mūsų mergaičių vardai vienodi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 10 liepos 2010 - 11:20
Edexa - ar skabai pazastis savo pepinui? As paskaiciau siandien rojaus sodu puslapyj, kad reikia tipo skabyt kaip pomidorams (tipo gausiau dera), tai galvoju gal rytoj kokia nuskinsiu ir pabandysiu isaknydint ax.gif

Gal kas noresit, jei isleistu saknytes?

Beje - mano grazuolis atrodo visa keke ziedu man zada virsunej... Gal dar speciau siais metais ir paragaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 11, 23:16)
Edexa - ar skabai pazastis savo pepinui? As paskaiciau siandien rojaus sodu puslapyj, kad reikia tipo skabyt kaip pomidorams (tipo gausiau dera), tai galvoju gal rytoj kokia nuskinsiu ir pabandysiu isaknydint  ax.gif

Ot kaip tik norėjau pas tave klaust ar tik nesiruošia žydėt biggrin.gif

Vienam krūmeliui skabau, kitam ne, pati nusprendžiau toki experimentą daryt, bet abu vienodai ruošiasi žydėt. Netgi tam kur neskabiau, viena šoninė šakelė , man atrodo, irgi žydės tuo pat metu, kaip ir viršūnė... Taigi gal gausiau derės ta neskabyta.

Šakelės įsišaknija ir prigyja visai nesunkiai, bandžiau. Sakyčiau, netgi tarsi parazitinis augalas - toks gajus. Taigi jei senasis krūmas ir neišsilaikys per žiemą, bus galima atsargai įšaknydinti jauniklių šakelių iš rudens smile.gif

Taigi, manau, šiais metais jau bent iš pirmosios kekės vaisių tikrai paragausim.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 07:19)
Ot kaip tik norėjau pas tave klaust ar tik nesiruošia žydėt biggrin.gif

Vienam krūmeliui skabau, kitam ne, pati nusprendžiau toki experimentą daryt, bet abu vienodai ruošiasi žydėt. Netgi tam kur neskabiau, viena šoninė šakelė , man atrodo, irgi žydės tuo pat metu, kaip ir viršūnė... Taigi gal gausiau derės ta neskabyta.

Šakelės įsišaknija ir prigyja visai nesunkiai, bandžiau. Sakyčiau, netgi tarsi parazitinis augalas - toks gajus. Taigi jei senasis krūmas ir neišsilaikys per žiemą, bus galima atsargai įšaknydinti jauniklių šakelių iš rudens smile.gif

Taigi, manau, šiais metais jau bent iš pirmosios kekės vaisių tikrai paragausim.... tongue.gif

Tai jei bus dievisko skonio, tai reiks susmulkint mazom sakelem ir plantacija uzsiveist bigsmile.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 07:39)
Tai jei bus dievisko skonio, tai reiks susmulkint mazom sakelem ir plantacija uzsiveist  bigsmile.gif  biggrin.gif  cool.gif

Viena forumietė sakė, kad jos draugė ragavo, tik nežinojo ką, tai vėliau išsiaiškino....sakė labai skanus....du skoniai maišyti smile.gif Vaisiai kekėmis.

Bet iš šakelių dauginti geriau, jau žinotum kokios sėklos doh.gif mikroskopo reikia... dygimas irgi varganas, daigeliai kaip voratinklis. Nu gal kad kelias sėklytes ir teturėjau, tai sunkiai sekėsi...
Atsakyti