Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

Mano Venus pomidoriukai siandien biggrin.gif Kazin, ar ne per mazi vazoneliai g.gif

user posted image
Atsakyti
Prieskoniai voneleje biggrin.gif Auga patenkinti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 06 17, 19:13)
Prieskoniai voneleje  biggrin.gif  Auga patenkinti.

user posted image

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

mano paskutinis rozmarino daigiukas numire verysad.gif
na kaip su rozmarinais nesiseka tai ne tas zodis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turit minčių?
Pasėjau špinatus, tik spėjo išleist pirmus tikrus lapelius ir iškart žiedai pasimatė blink.gif Kaip juos suprast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 17 birželio 2010 - 18:40
QUOTE(Night @ 2010 06 17, 19:40)
Gal kas turit minčių?
Pasėjau špinatus, tik spėjo išleist pirmus tikrus lapelius ir iškart žiedai pasimatė  blink.gif Kaip juos suprast?

Karšta
Atsakyti
prieskoniai vonelėje super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 16, 17:29)
O kodėl auginate balkone ne savidulkius? Pati auginu Mandy, Melody, Motiva, Excelsior ir dar kažką ( nebeprisimenu, kas auga lauke), agurkų primezga kekėmis, skinti galima norimo dydžio ir jokio vargo su apdulkinimu. Tiesa, net jei atsiranda vyriškas žiedelis, jį reikia pašalinti. Tiesiog jis sugadintų užsimezgusių agurkų skonį.

Nesupratau Jusu atsakymo...As ir noriu issiaiskint savidulkis tas agurkas ar ne, aisku, kad noriu auginti savidulki. O nusipirkau sia veisle del jos nedidelio dydzio, tik ant pakelio neparasyta, ar jam bitutes reikalingos. Butu geriau tiesiog gauti atsakyma taip arba ne, jeigu kas zinote, be mandresniu kabinesjimusi :-)
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2010 06 17, 19:40)
Gal kas turit minčių?
Pasėjau špinatus, tik spėjo išleist pirmus tikrus lapelius ir iškart žiedai pasimatė  blink.gif Kaip juos suprast?

pas mane irgi tas pats. anksciau seti tai bent lapu daugiau priaugino, bet irgi jau mazycius pumpurelius rodo, tai zadu siandien eliminuoti i salotas, jei jie dar valgomi g.gif nu dar neprazydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ElePran @ 2010 06 16, 18:13)

Gal kas zinot ar agurkai Rufus H savidulkiai?

RUFUS savidulkiai, universalūs, auginami ne tik šiltnamyje, bet ir lauke. Apie šią veislę geri atsiliepimai. Vienais metais juos auginau, bet jau nebeprisimenu kaip derėjo... Skanūs, tinkami ir rauginti ir marinuoti.

Bet iš patirties sakau, kad ir man ne visada gerai sekasi su kai kuriomis savidulkių veislėmis. Būna, kad užmegzti agurkėliai pagelsta, ar šiaip tiesiog prastai mezga. Kartais net pati nežinau kas jiems netinka. Vienai veislei gerai, apkibusi agurkėliais - kita, šalia auganti, vos ne vos dera....
Šiltnamyje auginu 3-4 savidulkes veisles, jei kuri veislė ir užsikaprizija, tai kitos derliaus balansą padeda išlaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 06 17, 18:13)
Prieskoniai voneleje  biggrin.gif  Auga patenkinti.

Kaip gražu wub.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 19, 14:46)
pas mane irgi tas pats. anksciau seti tai bent lapu daugiau priaugino, bet irgi jau mazycius pumpurelius rodo, tai zadu siandien eliminuoti i salotas, jei jie dar valgomi g.gif nu dar neprazydo g.gif

Špinatam reikia vėsesnio oro ax.gif juos gi pataria sėti labai anksti, kai dar kitos daržovės nesėjamos ax.gif
Atsakyti
nu kai orai tokie kaip šiandien, tai špinatus galima augint cool.gif
Atsakyti
Sveikos

Grožių čia prisižiūrėjau wub.gif
Gaila pas mane nėr dar nei žemuogių, nei pomdorų verysad.gif

MB pažiūrėjo į mano salotas ir pareiškė, kad jas jau laikas valgyti. Kol aš vakar buvau su dukra ekskursijoj, jis nurėžė tris krūmus salotų palei šaknis mad.gif Tai dabar jau viskas iš jų lapų daugiau nebus?????? verysad.gif g.gif
Atsakyti