QUOTE(aaagnex @ 2010 06 22, 17:00)
o kas yra normalus aukstis? Koki tu isivaizduoji normalu? Maniskiai irgi vietoj parasytu 20 cm ugio jau paiseke 40-45 cm, bet neisbege jie pas mane, stori, lapeliai tankus, tai as ir nepergyvenu... Visgi augimo salygos daug ka keicia, nes mano seti pas mama isvezti tai kazin ar 20 cm pasieke - o pomidoriuku gal dar daugiau nei maniskiai turi - tik tiek, kad maniskiai galima sakyt lauke auga, o ju siltnamyj stikliniam 

na tas normalus tai apie 30cm,grazus tankus krumelis,normalios sakeles su pomidoriukais

QUOTE(AisteZ @ 2010 06 22, 17:24)
As ir pernai panasiai auginau,tik maziau truputi buvo lovelyje,grazu labai
Kol kas tik vienas pilnai issiskleides ziedelis,pafotkinsiu,idesiu,kai bus daugiau
O kaip tavieji auga? 

Gerai, lauksim fotkių, gal tada ir aš ne po vieną auginsiu, o grūsiu viską į vieną lovelį....
Manieji (tavieji) čiliukai tikrai gerai kabinasi į gyvenimą, kelionių košmaras jau jiems pamirštas

Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2010 06 22, 21:44)
na tas normalus tai apie 30cm,grazus tankus krumelis,normalios sakeles su pomidoriukais
o tas nenormalus pas mane uzaugo iki 90cm,

Gal daigelius buvai susodinusi tankiau nei reikia, tai tada krūmeliai auga daugiau į aukštį, mažiau šakojasi.
Kaip netinkamą pavyzdį galiu pasakyt, kad turiu ir aš šiltnamyje tokių žemaūgių pomidorų, kuriuos buvo gaila išmesti, tai sukišau penkis krūvon, tai dabar jie man beveik iki peties, stypenos tokie, pomidoriukai tik viršūnėje....O ta pati veislė, tik kuri kas pusę metro susodinta, tik iki kelių teužaugusi, krūmeliai dailūs, šakoti.
Ruošiamės žiemai
turėjau čia tokį išsikerojusį atliekamą vazonėlį raudonėlių, tai šiandien stipriai nugenėjau, kad neužimtų man visos virtuvinės palangės
pasirodau - koks kol kas derlius tik pas mane

pasirodau - koks kol kas derlius tik pas mane

QUOTE(aaagnex @ 2010 06 23, 10:33)
Ruošiamės žiemai

Čia kaip matau, truputį su menininko žvilgsniu ir vasariškom interpretacijom...labai gražiai atrodo lėkštelėje tarp mėlynų gėlyčių

Tikrai, taigi jau galima po truputį džiovint žiemai prieskonių...
Reiks ir man kokį prieskonį nugnybt kol nesužydėjo.
QUOTE(Edexa @ 2010 06 23, 11:12)
Čia kaip matau, truputį su menininko žvilgsniu ir vasariškom interpretacijom...labai gražiai atrodo lėkštelėje tarp mėlynų gėlyčių 

Cia taip netycia isejo - kazkas balta lekste pavoge

Pasigirsiu
Pas mane šiais metais sėtos žemuogės jau krauna žiedus
Tik gaila,kad derlių pirmą vėl nuims vyras, o tai aš su vaikais po 3 savaičių išvažiuoju

Pas mane šiais metais sėtos žemuogės jau krauna žiedus

Tik gaila,kad derlių pirmą vėl nuims vyras, o tai aš su vaikais po 3 savaičių išvažiuoju

ciliukai auga, zydi...

rozmarinui petrazoles nepatinka, o va metos - pats tas

pomidorai auga - pirmas venus, antras vilma, beje, pora oranziniu venus jau suvalgiau prinokusiu

pomidorai suzele dvigubai daugaiu nei praejusiais metais
ir tiek pat aukstesni vilma

na ir cifomandros (pomidoru medziai) - vidurine prizadeta, tai nepersodinta, tai matosi kiek atsilieka - visos setos ta pacia diena

rozmarinui petrazoles nepatinka, o va metos - pats tas

pomidorai auga - pirmas venus, antras vilma, beje, pora oranziniu venus jau suvalgiau prinokusiu

pomidorai suzele dvigubai daugaiu nei praejusiais metais

na ir cifomandros (pomidoru medziai) - vidurine prizadeta, tai nepersodinta, tai matosi kiek atsilieka - visos setos ta pacia diena

QUOTE(ooo @ 2010 06 23, 15:02)
ooo,

kaip viskas graziai atrodo

papasakok kaip rozmarina toki dideli uzauginai- man niekaip nesigauna - jau kokius 4 kartus sejau ir nusibaigia jie man ties antrais lapukais

QUOTE(Casual @ 2010 06 23, 16:18)
papasakok kaip rozmarina toki dideli uzauginai- man niekaip nesigauna - jau kokius 4 kartus sejau ir nusibaigia jie man ties antrais lapukais

pas mane zinok, irgi tas pats

QUOTE(Edexa @ 2010 06 23, 16:38)
CASUAL, noriu paklaust ar pagaliau išsiaiškinai pati su savim kokias ten barborytes auginai. Kas ten iš tų nežinomų prieskonių išaugo...suvalgei ar išmetei, gal pelėms vietoj sūrio į pelėkautus panaudojai.... 

Nu zinok kaip tik atsidariau tema ir norejau klaust lygiai to paties