Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

mano žemuogės šiais metais sėtos subojojo, bet žiedų nekrauna, matyt tik kitąmet gausiu kokį derlių... lietus prieskonius gerokai išdaužė, bet kadangi nėra taip šalta, žiūriu, tas mirkimas drėgmėje visai patiko augaliukas - pažaliavo kaip reikiant.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 22, 17:00)
o kas yra normalus aukstis? Koki tu isivaizduoji normalu? Maniskiai irgi vietoj parasytu 20 cm ugio jau paiseke 40-45 cm, bet neisbege jie pas mane, stori, lapeliai tankus, tai as ir nepergyvenu... Visgi augimo salygos daug ka keicia, nes mano seti pas mama isvezti tai kazin ar 20 cm pasieke - o pomidoriuku gal dar daugiau nei maniskiai turi - tik tiek, kad maniskiai galima sakyt lauke auga, o ju siltnamyj stikliniam ax.gif

na tas normalus tai apie 30cm,grazus tankus krumelis,normalios sakeles su pomidoriukais ax.gif o tas nenormalus pas mane uzaugo iki 90cm,sakeles tik kelios ir vaisiu daug maziau ant ju veda,tai man nepatinka toks augalas kuris uzima daug vietos,bet naudos is jo maziau negu is to kuris uzima mazai vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 22, 17:24)
As ir pernai panasiai auginau,tik maziau truputi buvo lovelyje,grazu labai thumbup.gif Kol kas tik vienas pilnai issiskleides ziedelis,pafotkinsiu,idesiu,kai bus daugiau mirksiukas.gif O kaip tavieji auga? ax.gif

Gerai, lauksim fotkių, gal tada ir aš ne po vieną auginsiu, o grūsiu viską į vieną lovelį....
Manieji (tavieji) čiliukai tikrai gerai kabinasi į gyvenimą, kelionių košmaras jau jiems pamirštas smile.gif Neseniai persodinau ponus į didesnius vazonėlius, truputį giliau pasodinau, kad šaknelių daugiau išleistų, labai gražiai šviežių lapukų priaugino rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2010 06 22, 21:44)
na tas normalus tai apie 30cm,grazus tankus krumelis,normalios sakeles su pomidoriukais  ax.gif  o tas nenormalus pas mane uzaugo iki 90cm,

Gal daigelius buvai susodinusi tankiau nei reikia, tai tada krūmeliai auga daugiau į aukštį, mažiau šakojasi.
Kaip netinkamą pavyzdį galiu pasakyt, kad turiu ir aš šiltnamyje tokių žemaūgių pomidorų, kuriuos buvo gaila išmesti, tai sukišau penkis krūvon, tai dabar jie man beveik iki peties, stypenos tokie, pomidoriukai tik viršūnėje....O ta pati veislė, tik kuri kas pusę metro susodinta, tik iki kelių teužaugusi, krūmeliai dailūs, šakoti.
Atsakyti
Ruošiamės žiemai biggrin.gif turėjau čia tokį išsikerojusį atliekamą vazonėlį raudonėlių, tai šiandien stipriai nugenėjau, kad neužimtų man visos virtuvinės palangės rolleyes.gif

pasirodau - koks kol kas derlius tik pas mane ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 23, 10:33)
Ruošiamės žiemai  biggrin.gif 

Čia kaip matau, truputį su menininko žvilgsniu ir vasariškom interpretacijom...labai gražiai atrodo lėkštelėje tarp mėlynų gėlyčių smile.gif

Tikrai, taigi jau galima po truputį džiovint žiemai prieskonių...
Reiks ir man kokį prieskonį nugnybt kol nesužydėjo.

Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 23, 11:12)
Čia kaip matau, truputį su menininko  žvilgsniu ir vasariškom interpretacijom...labai gražiai atrodo lėkštelėje tarp mėlynų gėlyčių smile.gif

Cia taip netycia isejo - kazkas balta lekste pavoge biggrin.gif Teko suktis is padeties taip ax.gif Ka gi - gavosi vos ne zydintis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ax.gif
Pas mane šiais metais sėtos žemuogės jau krauna žiedus thumbup.gif
Tik gaila,kad derlių pirmą vėl nuims vyras, o tai aš su vaikais po 3 savaičių išvažiuoju verysad.gif
Atsakyti
ciliukai auga, zydi...
user posted image
rozmarinui petrazoles nepatinka, o va metos - pats tas smile.gif
user posted image
pomidorai auga - pirmas venus, antras vilma, beje, pora oranziniu venus jau suvalgiau prinokusiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
pomidorai suzele dvigubai daugaiu nei praejusiais metais doh.gif ir tiek pat aukstesni vilma unsure.gif
user posted image
na ir cifomandros (pomidoru medziai) - vidurine prizadeta, tai nepersodinta, tai matosi kiek atsilieka - visos setos ta pacia diena ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 06 23, 15:02)

ooo, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip viskas graziai atrodo wub.gif Ypac pomidoriukai 4u.gif
papasakok kaip rozmarina toki dideli uzauginai- man niekaip nesigauna - jau kokius 4 kartus sejau ir nusibaigia jie man ties antrais lapukais doh.gif verysad.gif
Atsakyti
CASUAL, noriu paklaust ar pagaliau išsiaiškinai pati su savim kokias ten barborytes auginai. Kas ten iš tų nežinomų prieskonių išaugo...suvalgei ar išmetei, gal pelėms vietoj sūrio į pelėkautus panaudojai.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 06 23, 16:18)
papasakok kaip rozmarina toki dideli uzauginai- man niekaip nesigauna - jau kokius 4 kartus sejau ir nusibaigia jie man ties antrais lapukais doh.gif  verysad.gif

pas mane zinok, irgi tas pats doh.gif lotuliukas.gif tai nusipirkau ermitaze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 23, 16:38)
CASUAL, noriu paklaust ar pagaliau išsiaiškinai pati su savim kokias ten barborytes auginai. Kas ten iš tų nežinomų prieskonių išaugo...suvalgei ar išmetei, gal pelėms vietoj sūrio į pelėkautus panaudojai.... tongue.gif

Nu zinok kaip tik atsidariau tema ir norejau klaust lygiai to paties biggrin.gif Kazkaip ir man idomu ar paaiskejo...
Atsakyti