Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone ar ant palangės

QUOTE(Pookelis @ 2010 06 21, 14:17)
Kol aš vakar buvau su dukra ekskursijoj, jis nurėžė tris krūmus salotų palei šaknis mad.gif Tai dabar jau viskas iš jų lapų daugiau nebus?????? verysad.gif  g.gif

Dare tai atauga dar, o kaip bus balkono salygom - nzn ax.gif Patarciau palaukt ir paziuret - matysit ar atzelia ar ne...
Atsakyti
Kur visos balkoninių daržų savininkės dingę - turbūt derlių jau vartojat pasislėpę? biggrin.gif

Pasirodysiu truputį, nors ir vėlyvas tas mano derlius bus, bet su tokia vasara, tai džiaugsiuos nors kažką atviram balkone užsiauginus... rolleyes.gif

Taigi - užplanuoti pomidoriukai (kiekvienoj foto atskiras daigas)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
paskutiniai 2 vnt balkoninukai, o kiti didesnieji tongue.gif

Maniškiai tai sėtinukai čiobreliai šių metų, atrodo atsigavo, pagražėjo, o tai jau buvau manius, kad nieko su jais neisdegs rolleyes.gif
user posted image

Žemuogės ir viena braškė (turiu dar 2, bet tos liko už kadro šį kartą)
Lovelis 60 cm ilgio. Auga 7 vnt žemuogių, kurios šiais metais sėtos:
user posted image
Braškė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 birželio 2010 - 13:36
[quote=aaagnex,2010 06 22, 13:34]
Kur visos balkoninių daržų savininkės dingę - turbūt derlių jau vartojat pasislėpę? biggrin.gif

Pasirodysiu truputį, nors ir vėlyvas tas mano derlius bus, bet su tokia vasara, tai džiaugsiuos nors kažką atviram balkone užsiauginus... rolleyes.gif

Labai grazu... 4u.gif wub.gif Mano pomidoriukai dar tik zydi...Zemuogytes jau abu vaikuciai po viena padaragvo,o daugiau tai niekas nieko nedaro unsure.gif zinoma isskyrus prieskonius,juos vartojame thumbup.gif
Atsakyti
[quote=AisteZ,2010 06 22, 13:49]
[quote=aaagnex,2010 06 22, 13:34]

Labai grazu... 4u.gif wub.gif Mano pomidoriukai dar tik zydi...Zemuogytes jau abu vaikuciai po viena padaragvo,o daugiau tai niekas nieko nedaro unsure.gif zinoma isskyrus prieskonius,juos vartojame thumbup.gif
[/quote]

Gal kam bus idomu paziureti ir mano darzeli... ax.gif

http://picasaweb.goo...563986600228546
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 22, 15:45)
Gal kam bus idomu paziureti ir mano darzeli... ax.gif

http://picasaweb.goo...563986600228546

Ar ne per tankiai auga pomidorai ir cili pipirai? Siaip labai grazaus darzelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 22, 15:18)
Ar ne per tankiai auga pomidorai ir cili pipirai? Siaip labai grazaus darzelis  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Gal ir per tankiai ax.gif Tik mat pomidoru gaila kazkur ismest,o padet daugiau nera kur,nors siaip tai jie juk kiekvienas atskiram vazonely auga blush2.gif O ciliukai labai jau islapoja,jei ziurint,i koteliu nera taip super tankiai,zinoma geriau butu jiems atskirai,bet siemet nebedraskysiu,kitais metais reiks visus atskirai susodint mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, panos šaunuolės. Atgaivino, papuošė temelę savo augaliukais, gražu žiūrėt 4u.gif
AISTUT, čiliukai tikrai gražiai užauginti, bet gal tikrai reikėjo bent į du lovelius išdalint..... Jie tuoj pradės šakotis, nebus vietos, apatinės šakelės negaus pakankamai šviesos. Nu auga dviem eilėm, tai galbūt jiems bus išeitis į išorę plėstis g.gif Jei nieko nekeisi, tai kai paaugs, parodyk kaip jiems ten seksis toliau kompanijoj augt ax.gif
Kitiems metams į tokį lovelį sodink kokius penkis vienetus, ne daugiau...

O tai čia pas tave tikriausiai visokių spalvų ir rūšių prisodinta?
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
na as tai nusivykiau vilmukais pomidoriukais schmoll.gif ,pasilikau tik tris augaliukus,tai is ju tik vienas normalus,t.y. normalaus aukscio ir normaliai veda vaisiukuso kiti du istypo vos ne per visa lango ilgi ir tik vienas ir ju ziedukus jrauna,kitas is viso uzmiges kazkoks rolleyes.gif kitais metai meginsiu kitpkiu rusiu balkoninius pomidoriukus setis.o ciliukai irgi labai jau letai tuos ziedelius bando sukraut,bet kai tokie orai as jau jiem altaidi darausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 06 22, 16:51)
sveikos merginos  4u.gif
na as tai nusivykiau vilmukais pomidoriukais schmoll.gif ,pasilikau tik tris augaliukus,tai is ju tik vienas normalus,t.y. normalaus aukscio ir normaliai veda vaisiukuso kiti du istypo vos ne per visa lango ilgi ir tik vienas ir ju ziedukus jrauna,kitas is viso uzmiges kazkoks  rolleyes.gif  kitais metai meginsiu kitpkiu rusiu balkoninius pomidoriukus setis.o ciliukai irgi labai jau letai tuos ziedelius bando sukraut,bet kai tokie orai as jau jiem altaidi darausi  ax.gif

o kas yra normalus aukstis? Koki tu isivaizduoji normalu? Maniskiai irgi vietoj parasytu 20 cm ugio jau paiseke 40-45 cm, bet neisbege jie pas mane, stori, lapeliai tankus, tai as ir nepergyvenu... Visgi augimo salygos daug ka keicia, nes mano seti pas mama isvezti tai kazin ar 20 cm pasieke - o pomidoriuku gal dar daugiau nei maniskiai turi - tik tiek, kad maniskiai galima sakyt lauke auga, o ju siltnamyj stikliniam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 22, 15:48)
Nu va, panos šaunuolės. Atgaivino, papuošė temelę savo augaliukais, gražu žiūrėt 4u.gif
AISTUT, čiliukai tikrai gražiai užauginti, bet gal tikrai reikėjo bent į du lovelius išdalint..... Jie tuoj pradės šakotis, nebus vietos, apatinės šakelės negaus pakankamai šviesos. Nu auga dviem eilėm, tai galbūt jiems bus išeitis į išorę plėstis g.gif Jei nieko nekeisi, tai kai paaugs, parodyk kaip jiems ten seksis toliau kompanijoj augt ax.gif
Kitiems metams į tokį lovelį sodink kokius penkis vienetus, ne daugiau...

O tai čia pas tave tikriausiai visokių spalvų ir rūšių prisodinta?

4u.gif Taip,jie cia ivairiausi susodinti,ziuresiu,kaip jiems cia seksis,bet kol kas nesiskundzia dar jie,jei prades oziuotis,reikes persodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 06 22, 17:03)
4u.gif Taip,jie cia ivairiausi susodinti,ziuresiu,kaip jiems cia seksis,bet kol kas nesiskundzia dar jie,jei prades oziuotis,reikes persodinti smile.gif

Aha, tai turėtų labai fainai atrodyti kai bus su vaisiais smile.gif kyburiuos įvairiaspalviai kankorėžiukai....tuoj ateis į madą vietoj surfinijų biggrin.gif
Nepagailėk parodyti kai sužydės 4u.gif

Vėliau jau pipiriukų gal neskirstyk, šaknys jau bus stipriai suaugusios, išsidraskys. Geriau iš vidaus esančias šakeles paskabyk, jei bus labai tankiai susigrūdusios, tegu krūmeliai plečiasi į išorę.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 22, 16:18)
Aha, tai turėtų labai fainai atrodyti kai bus su vaisiais smile.gif kyburiuos įvairiaspalviai kankorėžiukai....tuoj ateis į madą vietoj surfinijų biggrin.gif
Nepagailėk parodyti kai sužydės 4u.gif

Vėliau jau pipiriukų gal neskirstyk, šaknys jau bus stipriai suaugusios, išsidraskys. Geriau iš vidaus esančias šakeles paskabyk, jei bus labai tankiai susigrūdusios, tegu krūmeliai plečiasi į išorę.

As ir pernai panasiai auginau,tik maziau truputi buvo lovelyje,grazu labai thumbup.gif Kol kas tik vienas pilnai issiskleides ziedelis,pafotkinsiu,idesiu,kai bus daugiau mirksiukas.gif O kaip tavieji auga? ax.gif
Atsakyti