QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 05:01)
Pridedu šiandienos žiedus
Labai grazu, o ta oranzine jauciu ir as tokia turiu, tik zada skleistis, pernai vos oranzine tebuvo, o siemet zada but ryski
maliukas - labai grazu

QUOTE(maliukas @ 2010 06 18, 10:54)
Štai mano raudonosios.
Nuostabu

QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 11:46)
pas mane ir pumpurai dar tik

QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 18, 11:49)
Šiltoj vietoj ir užuovėjoj pasodintos.
QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 11:01)
Šitiek žiedų
čia Lietuvoj? nieko sau grooožis 
ne Lietuvoj 

Beje, patręšiau prieš pora dienų, tai oranžinis naujausias žiedelis iš tiesų daug tikresnės spalvos. Imu galvoti, kad spalvos nublanksta ne tik nuo saulės, bet ir nuo trąšų trūkumo. Manąsias trąšas, kurias atrodė dosniai sudėjau sodindama, matyt visas jau buvo išvalgę.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 18, 10:16)
Beje, skaičiau, kad rožėms netinka žievių mulčas, pati kol kas tokį naudoju, tačiau kiek tolėliau nuo rožių krūmų 
Gal ir tiesa, bet čia taip karšta, kad tik storas mulčiavimas padeda sulaikyti drėgmę, tai mulčiuoja visi, o augalai matyt pripranta. Aš irgi jau pripratau, pradžioj man buvo labai negražu 

Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 06 18, 11:54)
Štai mano raudonosios.
labai įspūdingos, superinė spalva

QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 16:53)
ne Lietuvoj
, čia labai karšta

Tai va kur šuo pakastas

QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 18:25)
Taip, ji džiaugiasi tikra vasara ir žiedais

QUOTE(l.buz @ 2010 06 16, 11:51)
Bandau įkelti foto
Šiandien pamačiau, kad ir visas stiebas juosta
Gal jį nukirpti? Kiti dar nieko, pumpurų nemažai 
Papildyta:
Gal čia geriau matysis...

Papildyta:
Gal čia geriau matysis...
Pas mane tas pats buvo pasitariau su rozininke ten kazkoks parazitas kurio pavadinimo tiksliai nepamenu. Tas parazitas siemet labai aktyvus pavasari buvo. Zodziu reikia nukirpti tuos juoduojancius galiukus iki tos vietos kol stiebelis matysis pilnaviduris. Visose savo radau kirmelytes viduje

Šiemet jau du kartus purškiau Actara, tai rožių niekas "nevalgo"

QUOTE(Purkelis @ 2010 06 19, 00:09)
Pas mane tas pats buvo pasitariau su rozininke ten kazkoks parazitas kurio pavadinimo tiksliai nepamenu. Tas parazitas siemet labai aktyvus pavasari buvo. Zodziu reikia nukirpti tuos juoduojancius galiukus iki tos vietos kol stiebelis matysis pilnaviduris. Visose savo radau kirmelytes viduje
. Bet dabar atrodo viskas gerai jau.
oi, koksai siaubas. 

Paskaičiau jūsų pasikalbėjimus apie dauginimus ir nors iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, po truputį ir man ta mintis patiko. Dar paskaičius radau, kad yra toks įsišankijimo hormonas, eisiu ieškoti. Kaip sykis šiandien netyčia nugnybau vieną stiebą, tai bandysiu prigydyti

Šiaip ne taip supratau, kad mano roželių žiedai ne toooookio didelio dydžio, kaip tikėjausi

QUOTE(serdis @ 2010 06 19, 00:34)
Kokie žiedai