Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

Štai mano raudonosios.
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 05:01)
Pridedu šiandienos žiedus

Labai grazu, o ta oranzine jauciu ir as tokia turiu, tik zada skleistis, pernai vos oranzine tebuvo, o siemet zada but ryski

maliukas
- labai grazu 4u.gif , man raudonos pacios megstamiausios, o ypac vyno spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 06 18, 10:54)
Štai mano raudonosios.

Nuostabu wub.gif Bet kaip pas jus visos jau žydi? Pas mane tik pumpurėliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 11:46)
Nuostabu  wub.gif  Bet kaip pas jus visos jau žydi? Pas mane tik pumpurėliai  unsure.gif

pas mane ir pumpurai dar tik bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 18, 11:49)
pas mane ir pumpurai dar tik  bigsmile.gif

Šiltoj vietoj ir užuovėjoj pasodintos.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 11:01)
Šitiek žiedų  bigsmile.gif čia Lietuvoj? nieko sau grooožis  wub.gif
ne Lietuvoj mirksiukas.gif, čia labai karšta, 8 zona, dar iki 10 ryto temperatūra pakyla virš 25 laipsnių cool.gif
Beje, patręšiau prieš pora dienų, tai oranžinis naujausias žiedelis iš tiesų daug tikresnės spalvos. Imu galvoti, kad spalvos nublanksta ne tik nuo saulės, bet ir nuo trąšų trūkumo. Manąsias trąšas, kurias atrodė dosniai sudėjau sodindama, matyt visas jau buvo išvalgę.
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 06 18, 10:16)
Beje, skaičiau, kad rožėms netinka žievių mulčas, pati kol kas tokį naudoju, tačiau kiek tolėliau nuo rožių krūmų wink.gif
Gal ir tiesa, bet čia taip karšta, kad tik storas mulčiavimas padeda sulaikyti drėgmę, tai mulčiuoja visi, o augalai matyt pripranta. Aš irgi jau pripratau, pradžioj man buvo labai negražu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 06 18, 11:54)
Štai mano raudonosios.

labai įspūdingos, superinė spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 18, 16:53)
ne Lietuvoj  mirksiukas.gif, čia labai karšta

Tai va kur šuo pakastas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 18, 18:25)
Tai va kur šuo pakastas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Taip, ji džiaugiasi tikra vasara ir žiedais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2010 06 16, 11:51)
Bandau įkelti foto ax.gif  Šiandien pamačiau, kad ir visas stiebas juosta unsure.gif  Gal jį nukirpti? Kiti dar nieko, pumpurų nemažai g.gif
Papildyta:
Gal čia geriau matysis...

Pas mane tas pats buvo pasitariau su rozininke ten kazkoks parazitas kurio pavadinimo tiksliai nepamenu. Tas parazitas siemet labai aktyvus pavasari buvo. Zodziu reikia nukirpti tuos juoduojancius galiukus iki tos vietos kol stiebelis matysis pilnaviduris. Visose savo radau kirmelytes viduje blink.gif . Bet dabar atrodo viskas gerai jau.
Atsakyti
Šiemet jau du kartus purškiau Actara, tai rožių niekas "nevalgo" schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2010 06 19, 00:09)
Pas mane tas pats buvo pasitariau su rozininke ten kazkoks parazitas kurio pavadinimo tiksliai nepamenu. Tas parazitas siemet labai aktyvus pavasari buvo. Zodziu reikia nukirpti tuos juoduojancius galiukus iki tos vietos kol  stiebelis matysis pilnaviduris. Visose savo radau kirmelytes viduje blink.gif . Bet dabar atrodo viskas gerai jau.
oi, koksai siaubas. blink.gif gerai, kad turėjai, kas pataria.
Paskaičiau jūsų pasikalbėjimus apie dauginimus ir nors iš pradžių žiūrėjau skeptiškai, po truputį ir man ta mintis patiko. Dar paskaičius radau, kad yra toks įsišankijimo hormonas, eisiu ieškoti. Kaip sykis šiandien netyčia nugnybau vieną stiebą, tai bandysiu prigydyti ax.gif
Šiaip ne taip supratau, kad mano roželių žiedai ne toooookio didelio dydžio, kaip tikėjausi doh.gif , nes kai nufotografuoju, tai irgi gaunasi dideli, o iš tiesų gana mažoki tie žiedai. Kai patręšiau, jau visai išgražėjo. Pridedu žiedus ir kaimyną, kadangi jis labai baikštus, tai iš tolo fotografuojant su muiline kokybė nukenčia...
user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 19, 00:34)

Kokie žiedai thumbup.gif , o baltoji, kaip kokia nuotaka wub.gif wub.gif wub.gif Gerai, kad Tave "svečiai" lanko lotuliukas.gif
Atsakyti