Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 5

QUOTE(Awita @ 2010 06 20, 16:00)
Pasirodau ir aš savo pirmuosius žiedelius. Taip ilgai tie pumpurėliai bręsta, kol prasiskleidžia  doh.gif

Prasidėjo ir pas Tave žiedai thumbup.gif Gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:10)
Prasidėjo ir pas Tave žiedai  thumbup.gif  Gražuolės wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiu, šiek tiek prasidėjo, pranašauja daugiau šilumos, tai gal greičiau spalvyčių padaugės rolleyes.gif
Atsakyti
Rodau savo žydinčias ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 20, 15:00)
Pasirodau ir aš savo pirmuosius žiedelius. Taip ilgai tie pumpurėliai bręsta, kol prasiskleidžia  doh.gif

Labai labai gražu ir aplinka tokia graži.
jediara, [B] nuostabu, pas mane be raudonos kitų tik pumpurėliai.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:45)

Nuostabiai gražios, kiekviena atskiras meno kurinys wub.gif
QUOTE(maliukas @ 2010 06 20, 15:47)

Ačiu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2010 06 20, 16:00)
labai pažįstamas jausmas. Jau pradėjo žydėti, tai dabar jau bus vis linksmiau ir linksmiau 4u.gif

QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 16:45)
belieka dūsaut, kaip gražu. thumbup.gif Man ypač gražu žiūrėtį į tą tamsiai raudoną wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 21, 01:13)

belieka dūsaut, kaip gražu.  thumbup.gif Man ypač gražu žiūrėtį į tą tamsiai raudoną  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Raudonos ir mano mylimiausios ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot laipiojanciu ar vijokliniu roziu veisliu pavadinimu raudonos arba bordo spalvos ziedais? ir kad nebutu lepios ir ilgai zydetu.

Nusipirkau as siemet Sympathie roze, bet kazkaip ji ne visai raudonos, o tokios labiau tamsiai ruzavos spalvos. Dar reikia dvieju roziu, bet noreciau kad labiau raudonos butu.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 20, 15:45)

Jetus Marija, cia kaip atomine bomba numetei, tokio grozio ziedai, vos nenukritau nuo kedes bigsmile.gif O geltona mmm, o tamsiai raudona dar labiau mmmmmmm...
Jedaria, manau tikrai turite apdovanojima uz pacia graziausia sodyba first.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 21, 14:04)

Jedaria, manau tikrai turite apdovanojima uz pacia graziausia sodyba  first.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš taip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 21, 15:04)
Jetus Marija, cia kaip atomine bomba numetei, tokio grozio ziedai, vos nenukritau nuo kedes bigsmile.gif O geltona mmm, o tamsiai raudona dar labiau mmmmmmm...
Jedaria, manau tikrai turite apdovanojima uz pacia graziausia sodyba  first.gif

Ačiū 4u.gif
Prieš keletą metų esu gavusi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sunnyday @ 2010 06 21, 13:13)

Nusipirkau as siemet Sympathie roze, bet kazkaip ji ne visai raudonos, o tokios labiau tamsiai ruzavos spalvos. Dar reikia dvieju roziu, bet noreciau kad labiau raudonos butu.

Esu auginusi Sympathie - žydėjo tamsiai raudonais žiedais, gal pardavėjai sumaišė etiketes. (Gal pirkote iš "Sodo rožė"?)
Atsakyti